Pepparkaksbak



Idag har man bakat pepparkakor. De blev riktigt bra, hade dock bara gamla vanliga och tråkiga formar som hjärtan, stjärnor, gubbar och gummor men men... fick ett tips om en hemsida där man kan köpa massor av roliga former så den ska jag nog besöka. För roliga former är alltid skoj, inte bara till pepparkakor. Den sötaste pepparkakan är iaf Gingy i Shrek filmerna, fy tusan så söt :) Han skulle jag aldrig äta upp :P

Har skickat mess med Henke i stort sett hela dagen, saknar honom! Att det ska vara så förbaskat långt kvar till onsdag :P Och varför ska det vara sååååå långt till Ekshärad?? Dumt tycker jag! Jaja, jag ska iaf sysselsätta mig fram till Onsdag. Har plugg som ska göras, sen ska jag steka flera tusen köttbullar som ska in i frysen :P Och på tisdag ska jag iväg och tatuera mig - äntligen :D I love it!

Kommentarer
Postat av: Izza

Vilken sida är det? :)

2008-12-07 @ 21:10:57
Postat av: Anna

vad du har lätt för o träffa nya killar snabbt då, vilken tur du har :)



det finns även roliga formar på tradera ibland att köpa, vet inte om nån har ute nu men jag köpte för typ ett år sen, dinosaurier o grejer finns det.. nu när jag gjorde pepparkakor gjorde jag älgar hehe :) jag samlar ju på älgar så why not :) sen har jag vanliga mått fast minismå, typ 3,5 cm höga, såå söta pepparkakor så! :)

2008-12-07 @ 22:35:54
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: Anna

ja det är ju en bit mellan krhamn o ekshärad...

2008-12-07 @ 22:36:20
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: ems

ginky är så söööt! haha :D han pratar så gulligt! oh, nu är jag sugen på att se shrek filmerna igen :)



naw, jag förstår att du saknar han. det suger med mil mellan er .. samma för mej ju. 10 jävla mil till danne >,< grrr! din jääävel som ska tatuera dej! du måste ta bilder! jag ska leta efter någon i veckan och beställa tid på freda :) nu jääävlar!

2008-12-08 @ 00:43:45
URL: http://foreverwithin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0