1408

image19

1408 är ett rum som jag inte vill bli checka in på iaf :P
Vi var iväg och såg filmen idag, riktigt bra. Men det är ju allt som Stephen King skrivit. Hade önskat att den var med läskig bara. Men helt okej film iaf.

Annars idag så har man inte gjort så mkt.
Var till sjukhuset på morgonen och plockade bort stygnen.
Sköterskan tyckte det var svårt att ta bort dom för läkaren hade tydligen dragit åt dom jätte hårt, men hon sa att det var bra för då blir det ett fint ärr iaf. Kan ju vara trevligt för omväxlingsskull eftersom alla andra ärr jag har ser ut som fan :/
Sen var man iväg på praktiken och det var full rulle hela dagen. Fick inte lyfta barnen just idag för att ärret inte skulle spricka. Men på måndag är jag fit for fight igen.

Ojoj vad det kryper i benen, vill ut och dansa. Kanske blir så imorrn. Idag blir det iaf lugn hemma kväll resten av kvällen. Andreas är hos Johannes i natt och dom ska väl sitta med datorerna -suck-Själv ska jag väl typ lägga mig snart, är så trött. Natti

Inför helgen

Det är så kul på praktiken! Älskar att få vara med barnen! Vill verkligen inte tillbaka till pluggandet. Visserligen har man en massa saker som måste göras under praktiken också, men det är bara roligt.
Har fått jobba lite extra på förskolan under denna vecka också, förutom tiden som jag har praktik. Så det har blivit många timmar på förskolan. Men som sagt - det är bara kul att vara där. Plus att lite extra pengar innan jul såhär kan ju aldrig vara fel! :)

Idag är jag på toppen humör, och jag har ingen aning varför. Det kan ju knappast bero på vädret som vi har iaf!
Grått och trist hela dagen! Men ändå så har jag haft en fånigt leende på läpparna hela dagen. Antar att det är för att jag trivs så bra på praktiken och att det är så skönt att få vara ute istället för att sitta i skolbänken på Universitet.

Har inga direkta planer inför helgen. Maddis vill att jag och Izabelle ska med till Arena på fredag. Men Izabelle ville nog vila upp sig denna helgen. Men ska nog ut på lördagen. Ska med Maddis på fest då. Om jag orkar :P Denna vecka har varit tuff, när man inte är van att gå heldagar annars :P
Har fått frågan om att åka upp till Stockholm med en kompis också. Men vi får väl se.
Vore riktigt skönt att vila lite denna helgen. Men som sagt... vi får se vad det blir.

Imorrn blir det till sjukhuset på morgonen och ta bort stygnen! Jippi! Känns helt underbart att få bort dom.
Kanske man kan känna sig som en människa igen och inte behöva grimasera varje gång man böjer sig ner :P

Helgen och praktik

Helgen var kanon.
På fredagen så åkte jag och Andreas hem till Emmy och Glenn där även Jasmine var och så hade vi en lite spel kväll och spelade de två nya spelen som Emmy köpte när vi var i Ullared. Riktigt roliga spel! Sen blev det lite film tittande och sittande i deras nya soffa, så jävla skön! Rena rama lyxen, kunde lugnt somnat där alltså!



På lördagen var det utgång som gällde. Jag och Izabelle sågs vid 18 tiden för att bowla men hela hallen var full så vi begav oss hem till Izabelle och började sminka och klä oss. Medan Izabelle plattade mitt hår pratade vi om hur fel det blev senast jag var hos hårfrissan och hur jag egentligen ville ha håret och till slut blev det så att jag fick sätta mig badkaret och Izabelle klippte mig, blev super nöjd! Nu ser det precis ut som jag vill ha det, riktigt kort i nacken och längre fram, super nice :)
Sen blev det utgång på statt, lite dåligt med folk och ganska dålig dj men annars var det helt okej, träffa lite folk som man känner och så, och det var verkligen kul att komma ut och dansa loss med gumman :)

Idag började jag första dagen på praktiken. Har saknat mina små barn där :) Och fick kramar både av de på min småbarns avdelning där jag är nu och på den som jag brukar vara på (den stora avdelningen). Så goa barn så :)
Och dagen gick super fort, är verkligen så kul att få vara ute på praktik. Älskar det! Det är ju liksom där jag vill vara, inte i skolbänken. Men nu har jag ju typ bara ett år kvar innan jag är färdigutbildad så det är kanon :)

Just nu sitter jag och väntar på att Andreas ska ropa på mig, han håller på och bakar bröd, luktar underbart!
Så hoppas det är klar snart, alltid gott med nybakat bröd :)

På bättringsväg

Idag har man suttit på en stol och kollat på när de andra i halvklassen dansade runt i danssalen :P
Jag fick medverka lite i dansen med sjalar iaf, satt där på min stol och vifta med min röda sjal. Haha.
Men det var en bra lektion med mkt bra tips på rörelse lekar och danser för de minsta barnen.
Sen satte vi i studiegruppen oss ner och samtalade lite om temat vi ska ha och jobba med.
Efter det så åkte jag, Malin, Lisa och Helena till Ikea. Det gick i långsam takt då jag är lite stel i ryggen fortfarande. Sen åt vi mat på Bergvik och tittade lite kläder på Bergvik innan vi begav oss in i centrum och lämnade av Helena och sen for vi andra tre hem till Kristinehamn.

Imorrn så ska man till Ullared igen. Denna gången med Andreas, Emmy och Glenn.
Har lovat Emmy detta så får vara snäll och följa med. Att sitta i en bil ner är ju helt okej och sen får jag helt enkelt gå i min takt därborta. Ska ju inte ha så mkt denna gången så det blir nog helt okej. Är nog bra att jag får röra lite på mig. Tidigt ska vi åka iaf, så det blir tidigt i säng.

Saknar min Izabelle, känns som vi inte setts på flera år! :(
Men ses på torsdag antagligen och så måste vi bara leka i helgen! :) Eller hur?!

Måste säga grattis till Sandra och David som fått en liten son nu också, lilla Devin :)

Uttråkad

Usch... trött och uttråkad är jag! Hatar detta, känner mig som en gammal tant som inte kan röra sig.
Hade jag opererat bort en hudförändring ngn annanstans på kroppen så skulle jag kunna röra mig iaf. Men nu är ärret precis i svanken och jag känner mig handikappad.
Helgen har varit så spännande... har bara legat i sängen, legat i soffan och satt mig här vid datorn ibland.
Andreas kom iaf hem från Borås tidigt idag så det var kul :)

Imorgon är det dans som gäller på studenternas hus som första lektion, jippi! Jag kommer  ju verkligen kunna släppa loss med min jävla rygg :P Får väl kolla på iaf.
På tisdag vill Emmy ha med mig till Ullared, men det beror helt på hur jag kan röra mig.
Onsdagen består av plugg. Jag, Anna och Josse ska hem till Josse och plugga. Vi ska vara duktiga och börja i tid inför julprovet, lika bra! Sen på eftermiddagen ska vi fira min mormor som fyller år.
Min låtsas mormor firade vi förra veckan, dom fyller år med precis en veckas mellanrum emellan :P
Det är mina planer för denna vecka... inte så mkt planerat än så länge, får väl se vad som händer.

Tack för alla sms jag fått sen i fredags :)

Nyopererad

Äntligen kan jag sitta upp. Hela dagen igår efter operationen var i liggställning för mig.
Jävlar att en sån liten operation ska förstöra en hel dag. Ont gör det också.
Blev ca 8 stygn så det är ju inte så jätte mkt... men usch vad det stramar och gör ont.
Hudförändringen är på labb och ska kollas nu så det känns bra. Den andra får de ta bort en annan gång.
De hann inte ta bort båda på ryggen denna gången. Tack och lov, för det räcker gott och väl med dessa stygn.
Läkaren var toppen iaf och pratade om tatueringar och grejer lugnt och sansat med mig genom hela operationen :)


Bild på mitt lilla plåster... eller vad man ska säga

Operation

Uscha, idag är det en jobbig dag. Halv två så ska jag vara på sjukhuset och opereras. Tycker inte alls om detta!
Andreas ska med och hålla handen innan iaf, tack och lov att han inte åker till Borås förän vid fem.
Har haft lust att banga ur hela morgonen, ringa och säga att jag är för sjuk. Men olyckligtvis så mår jag ju redan bättre idag -suck- Ja ja, detta måste göras. Bra att få prover på hudförändringarna också så man får veta om de är farliga eller inte... men känns läskigt iaf.

Tänk på mig vid halv två idag...

Börjar bli sjuk igen...

Börjar jag bli sjuk igen... förra helgen var jag ju sjuk i feber och så. Men det gick fort över tycker jag.
Nu är halsen dum och värker och hela dagen har jag haft huvudvärk. Inge roligt alls. Tabletter hjälper inte heller :(
Får se om det är ngt som bryter ut eller om jag kanske slipper att det blir så mkt denna gången också.

Har haft en lugn lektion idag. Vi prata om barnböcker så man fick mkt bra boktips för de små barnen.
Super bra och kul lektion helt enkelt! Och med min huvudvärk så kunde det inte ha varit en mer passande lektion.
Är lite orolig inför provet vi ska ha i decemeber! Men jag och Josse ska hem till henne och börja plugga lite redan nästa vecka så det ska bli skönt. Bra att börja i tid tror jag.

Fick ett mms av en killkompis förut. En bild med massa härlig snö! :D
Visserligen tagen upp i Avesta, men vaddå - helt underbart ju! Vill också ha snö ju!
Julen och vintern är på G iaf. Börjar bli kallare och både i reklam på tv och hem i brevlådan skymtar tomtar och allt sånt skoj :) Myspys!

image11

Fel dag...

Idag har man varit på Universitet, det brukar jag inte vara på onsdagar så därför har jag gått omkring och trott att det varit torsdag hela dagen, illa :P
Men idag var jag iaf där, på föreläsning. Det var våran kursledare Inga Lilla Emilsson som hade föreläsningen. Hon är verkligen kanon! En av de bästa lärarna jag har haft på Universitet iaf.

Annars så har jag inte gjort så mkt, hade tänkt åka iväg och simmat med Anna ikväll men eftersom jag inte är riktigt frisk ännu så var det lika bra att avstå från det tänkte jag. Bäst att bli frisk först!
Har suttit på internet och försökt beställa Andreas julklapp men det är hopplöst. Vet inte om det är min dator som är knäpp eller om det är sidan jag är inne på som ställer till det för mig! Arg blir jag jag, vill ju beställa nu!
Men men... får göra ett nytt försök till helgen. Då är ju inte Andreas hemma heller så då kan man hålla på med julhemlisar ifred :P Han ska iväg till en lumparpolare i Borås och tillbringa helgen där, blir nog kul för dom.
Själv så är det inte så mkt planerat denna helgen. Möjligtvis fest hos Therese då med Izabelle gumman :)

Igår var jag på bio med Maddis, vi såg "Solstorm" med Izabella Scorupco och Mikael Persbrandt. Helt okej film, lite halv läskig sådär. Bra skådespelare och så var skoj att träffa Maddis såklart :)

Näe nu ska jag titta lite på begreppen till provet vi har i december, lika bra att börja plugga redan! Och sen blir det Grey´s Anatomy, så bra :)

Winnerbäck

Igår var underbar! Jag, Andrea och mammi for iväg till Karlstad på kvällen för att se på Lars Winnerbäck.
Bra platser fick vi fast att jag trodde jag beställt längre fram, men det var helt okej iaf.
Han spelade mkt av de nya låtarna från nya skivan, var väl helt okej. Fast att man hellre skulle velat höra de gamla.
Men några såna blev det med, och jag rös flera gånger. Om det berodde på Lasse eller febern som jag hade vet jag inte *hehe* Men klara mig rätt bra fast att jag hade feber och mådde skit. Knapra tabletter och kunde ju sitta ner eftersom vi hade sittplats så det var lugnt. Inget skulle få mig att missa Lasse liksom!
Jag och Andreas sjöng helt klart högst av alla när han och Anna börja sjunga nya låten "om du lämnade mig nu".
Så otroligt fin!
Sen var han lika lurig som han brukar och gick ut två gånger men kom tillbaka. Man såg att de som inte varit och sett Lasse förut började gå då, men vi som sett honom förut stod kvar för vi vet att han alltid gör så :P
Han avslutade kvällen med ett tal (han är ju inte direkt känd för att prata så mkt mellan låtarna så det var kul) och låten "Kom änglar" det var allsång på hög nivå kan jag lova! Helt underbart! Lasse är en gud :)



http://www.youtube.com/watch?v=R46zQW8NJEc får ni se allsång på hög nivå från igår :)

RSS 2.0