Full rulle

Är så jäkla trött, varit full rulle hela dagen. Vi har varit ute precis hela dagen också med barnen. Solen sken och det var riktigt varmt och skönt. De kom in både en ekorre och en katt på gården idag så barnen var i extas :P Sen hade vi besök i form av släktingar till en av fröknarna. De var från USA och barnen sprang omkring och lekte med varandra trots att de talade olika språk :) Så kul att se, man kommer ganska långt på kroppspråket helt enkelt :)

Efter praktiken så blev det mat och sen gick jag och mammi ut på en timmes promenad, hade gärna gått mer. Helt underbart ute faktiskt. Följde med mammi till maxi och hämtade ut ett paket med kläder och sen gick jag hem till Emelie. Hon visade hur fint hon hade gjort i hennes och Johans sovrum, super snyggt i färgerna svart och rött :) Sen så satt vi och pratade och jag gosade lite med Sixten innan jag gick hemåt.

Nu sitter jag här och ska snart hoppa i säng, är så trött.

Tillbaka till Förskolan



Idag var man på förskolan då, helt underbart att träffa alla söta barn igen. De flesta kände igen mig och sen var det lite nya barn men jag lärde mig alla namnen direkt på de nya och de är lika härliga de :) Varit ute största delen av dagen, så det var toppen. Solen har ju varit framme hela dagen och värmt. Var som vår påväg att bli sommar. Helt underbart. Men varför kunde det inte varit så i sommras för? Vi åt mellanmål ute i parken så det var riktigt mysigt. Träffade Anna också, hon var inne på andra avdelningen och ställde frågor till barnen där för sitt examensarbete. Henne har jag inte sett på ett tag så det var super kul. När hon kom och hämtade Sebastian sen så var vi tvungna att prata lite om min kurs och hennes examensarbete.

Efter praktiken gick jag hem till Adde en sväng, träffas ju inte direkt så ofta längre. Vi snacka lite skit innan jag var tvungen att gå igen. Nu ska man skriva lite på arbetet innan det är dags att fixa mat. Mammi ska ut och äta ikväll med vänner. Daniel kommer hem från Norge vid 18 tiden så väntar nog tills att fixa mat tills han kommer, mkt roligare att käka ihop ju :)

Hit me

Hit me with your best shot!
Ill get right back on my feet again!

Julklappar

Blev ingen praktik idag heller, mår helt enkelt inte bra än. Helt sjukt! Men imorrn ska jag iaf iväg. Har försökt äta ordentligt idag fast att det tar emot. Men måste göra det så jag får energin tillbaka liksom.

Har fördrivit tiden med att plugga och slå in julklappar! JA ni läste rätt :P Jag har faktiskt köpte rejält mycket julklappar och det är bara september! Detta beror såklart på att jag kommer vara Thailand i november och typ till några dagar innan julafton. Så jag har inte gått och blivit tokig :P Men jag kommer inte hinna med att köpa julklappar och slå in dom innan julafton alltså. Så får fixa allt nu istället. Så jag är ute i mycket god tid helt enkelt :) Känn ingen stress, hehe :P


back stabbing

Trött på back stabbing bitches! Ska inte tjejer hålla ihop mot killarna eller? Varför bete sig som svin mot varandra istället? Finns oskrivna regler som man följer, men för vissa finns inte dessa. De kan gå ur långt som helst, men det resluterar också i att man inte har några vänner kvar heller.

Har varit med Izabelle gumman, varit ute och åkt lite, fikat lite och snackat en massa! Hon är världens bästa vän och jag skulle inte klara mig utan henne. Tack för att du finns gumman min!

Resten av dagen idag så blir det att umgås med Daniel :) En lugn söndag helt enkelt. Orkar inte så mycket mer, är fortfarande inte frisk som sagt. Men imorrn är det dags för praktiken iaf, lovely :) Hoppas bara att jag orkar med. Ha en trevlig söndag nu :) Ta hand om era vänner.

Deppig

Nu ligger man i sängen och väntar på att Daniel ska komma hem efter spelningen, som är klar om sådär en timme.

Idag har man varit i Karlstad under dagen. Izabelle och Benjamin kom och gjorde mig besök, vi lekte lite med katterna och sen gick vi ner mot stan. Solen sken och det kändes som rena rama våren ute. Izabelle tog av sig jackan, jag hade lust till det med, men eftersom jag fortfarande inte är frisk så tvingade jag mig själv att ha på den iaf. Vi gick och kollade lite affärer vi två sjukisar. Hittade lite smått och gott. Åt mat på kebabhouse, men nyttig mat i form av pasta och lasagne. Sen travade vi tillbaka till herrhagen och då var det såååååååå varmt så jag var bara tvungen att ta av mig jackan. Izabelle och Benjamin följde med upp och sa hej till katterna och även till Daniel, som kommit hem från Åmål då, innan de åkte.

Kvällen har varit bra. Daniel skjutsade mig till Izabelle vid 18 tiden och vi sminkade oss och fixade hår och grejer. Carro kom och även Erra, som för övrigt fyllde år - Grattis gumms! Jag och Izabelle hade klädproblem. Jag hade mega problem, var dessutom deppig och allmänt nere. Vi kom iväg till Anne-Lie till slut och där satt vi och prata en massa innan vi drog till bowlingen. Där var det trevligt och vi fotade och spelade. Super skoj, jag vann dessutom :) Efter bowlingen så gick vi hem till Izabelle och pratade lite innan vi sedan drog till statt, jag var bara nere och deppig. Plus inte alls i form för att dansa. Förkyldningen är kvar i kroppen. Daniel stod i dj båset så jag satt lite vid honom men sen drog jag hem, orkade inte vara kvar. Vet ej varför jag är så deppig. Hoppas bara det är idag. Trevlig kväll annars iaf.


Mirrors



Idag var jag och Daniel på bio, vi valde att gå på premiären på Mirrors. En skräckfilm. Som var riktigt riktigt bra. Tyvärr dåligt slut dock. Men annars bra. Filmen var två timmar lång så det blev ingen fruktsallad när vi kom hem, vi har inte haft någon ork till det faktiskt :P Just nu så håller Daniel på att fixa med grejerna till tävlingen imorgon och jag hoppas verkligen det kommer gå bra för honom, ska hålla tummarna som bara den :)

Imorgon blir jag alltså ensam hemma med katterna men Izabelle och Benjamin kommer til Karlstad och gör mig sällskap under dagen. Så vi får se vad vi hittar på för en massa kul :) Har ju alltid kul med de där två sötisarna :)  Mår dessutom lite bättre idag, men får host attacker då och då, vilket är jobbigt. Var riktigt jobbigt när man satt på bion förut och fick ett sånt där anfall -suck- Hoppas jag är helt frisk till på måndag då jag ska till praktiken.

Pusta ut

Nu kan jag pusta ut! Fick provsvar på mitt hepatit c prov som jag tog för två veckor sen och det visade sig vara negativt. Så skönt! Tycker det är läskigt att de inte har testat allt blod som människor fick vid operationer från 1969-91. Jag gjorde två stora operationer under denna tiden. Fast man kanske inte visste vad hepatit c var då, tack och lov så var mitt prov negativt iaf!

Nu kommer snart Daniel hem och vi ska till Karlstad och på bio som sagt och myskväll med fruktsallad, mums :)

Skitsnack

Folk är bra på att snacka skit, speciellt tjejer! Men oftast är de tjejer som snackar skit om andra tjejer bara så jävla avundssjuka så man ska väl inte bry sig speciellt mycket heller. Men lågt är vad det är, sköt er eget istället.

Ikväll blir det lugnt, Daniel och jag ska på bio om det går någon bra film. Sen imorgon åker Daniel på fiske tävling så vi hoppas han vinner :) Det blir klirr i kassan till Thailand i såfall :) Och imorrn fyller Erra år så tjejerna ska samlas och det blir bowling på kvällen. Jag är inte frisk och har ingen ork men vill inte bara sitta hemma så ska följa med iaf. Daniel har ju spelning på kvällen så jag får roa mig med tjejerna medan han står och är snygg i dj båset :)

Förkyld fortfarande



Usch nu känns det som hösten kommit på riktigt, så kallt ute! Fast visst, höst kan vara riktigt mysigt också. Men inte om det ska regna och vara tråkigt. Näe tacka vet jag en solig höst med massa fina färger på träden. Då man kan sitta inne på kvällarna med tända ljus och mysa :)

Igår när Daniel kom hem från jobbet så åkte vi till Karlstad och handlade lite mat och hyrde filmer och la oss i soffan när vi kom hem till katterna. Jag orkar ju inte så mycket mer heller... är ju inte frisk ännu, jävla förkyldning! Idag så sov vi till åtta då jag ringde hudkliniken som bara har två timmar telefon tid, suck. Bad om nytt recept och sen åt vi frukost kollade på film och senare begav vi oss till Ikea. Blev lite handling och jag var super seg. Är ju jätte matt i kroppen. Blev lite mat på ikea, köttbullar såklart - det måste man ju bara ät på ikea. Mums va gott det var med mat i magen. Sen gick vi en sväng på Bergvik innan vi åkte till Krhamn och jag klev av och Daniel åkte till Norge. Nu blir det lugnt. Ska slå in två julklappar som jag köpte och sen blir det tv innan jag somnar.

Hoppas ni haft en toppen dag och ni slipper förkyldningen som härjar :P

Onsdag

Måste bara säga att detta är ingen chatt. Jag kan alltså inte svara på frågor i varje inlägg, men som jag skrev i mitt förra inlägg så kan jag svara om personen i fråga skriver mail adress  (för mail har väl ändå de flesta) eller blogg adress.

Onsdag idag alltså. Har pratat lite med Maddis och Emelie. Saknar dom och alla vänner just nu. Man känner sig total isolerad när man är sjuk ju... Izabelle kanske kommer förbi en sväng idag om hon hinner. Annars ska vi ta ett telefon samtal. Hon är också sjukis. Tydligen många som är det nu, men det är väl vanligt för denna årstid liksom. Längtar till praktiken. Har nu missat tre dagar. Saknar mina små barn och alla pedagoger på förskolan ju. Men vi får se när jag kan gå dit. Har hostat hela natten så man får ju inte så mycket sömn på nätterna kan jag lova :( Känner mig helt matt och orkeslös, tur att det finns bärbara datorer, film och massa kurslitteratur - är ju sysselsatt iaf :P

Daniel kommer hem från Norge nu här i eftermiddag så han kommer hit iaf, ska bli mys. Han skulle bara hem till katterna först och ge dom mat och gosa lite. Imorrn skriver han på kontrakten för nya lägenheten. Han har fått en lägenhet här i Krhamn, helt underbart :) Visserligen är Karlstad mkt bättre än lilla Krhamn men nu kommer han och katterna närmare :) Jag har fått fria händer att designa lägenheten, wiie :) 1 November är det inflyttning som gäller.

Svar på tal

Fick detta som kommentar av någon som kallar sig anna:
anna om Sämst!: jag kommenterade mycket ett tag men slutade eftersom DU aldrig svarade! inte en enda gång har du svarat på en kommentar.. Stor ide då.

Hur ska jag kunna svara till någon som jag inte vet vem det är och inte lämnat sin egen blogg adress eller mail så jag kan svara någonstans? Och att ge kommentarer innebär inte bara att ställa frågor heller! MEN lämnar du en blogg adress och en fråga som är intressant att svara på så ska jag bättre mig.

Fortfarande sjuk och eländig, när får jag bli frisk? :(

Sämst!

Ännu en dag då man ligger hemma och sjuk då, surt! Jag förstår inte varför denna förkyldning inte ger sig. Skulle ju börjat med praktik igår men fick ringa och säga att jag inte kunde komma. Min handledare sa att det hördes att jag var tjock i halsen och sen så skratta hon och sa att det var väl tur att jag är sjuk innan jag kommer dit för då kanske jag slipper vara sjuk efter praktiken som man ofta blir. Barn baciller är giftiga ju :P Hoppas verkligen jag slipper att vara sjuk efter praktiken, för då är det inte så lång tid kvar tills jag och Daniel lämnar Sverige för Thailand i sådär 20 dagar, lovely :) Kommer ju hem några dagar innan julafton, så skönt att slippa julstressen. Men lite stressigt blir det här nu innan då jag ska hinna köpa alla julklappar innan vi åker. Men jag ligger bra till, har redan köpt och slagit in 6 stycken redan :P hehe.

Det är konstigt att sååååå många läser min blogg men typ bara 3-4 kommentera, dåliga ni är! Ska ni ändå läsa kan ni faktiskt slänga in en kommentar ibland, suckers :P

Födelsedagsfirande

Helgen har varit lugn och fin. Är ju fortfarande sjuk så orkade inte så mycket annat. Men vi gick iaf iväg på Benjamins födelsedagskalas en stund åtminstone. Kunde ju inte missa det. Han hade Bamse tema och Izabelle hade bakat jätte fina tårtor i motiv av Bamse (Benjamins favorit) och en dunderhonungsbruk :) Det var riktigt mycket folk och Benjamin fick super mycket presenter, tror han till och med tröttnade att öppna dom efter ett tag men då fick de andra barnen hjälpa till och de klagade inte :P Kan inte tro att han är redan 3 år! Lillkillen liksom, känns som det var nyss jag satt och höll i en nyfödd liten sak när jag och Izza var och fikade på stan :P Tiden går jätte fort. Han är så go, söt, snäll och duktig vår lilla Benjamin :)







Akuten



I onsdags natt blev det ett besök till akutmottagningen i Karlskoga med mammi. Jag låg i soffan och var förkyld men hade så ont i magen. Tillslut så kunde jag inte ligga still i soffan för det gjorde så ont. Så ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte jag skulle åka till akuten. Hade jätte ont på vägen dit, kunde inte knappt sitta still för det gjorde så ont. De tog massa prover och  lyssnade på hjärta och tog blodtryck. Läkaren kände på magen och kollade proverna och tillslut fick jag diagnosen magkatarr. Fick två tuggtabletter och en liten medicinmugg med bedövningsmedel så jag skulle kunna somna. Tuggtabletterna smakade tavelkrita och medicinen bedövade hela munnen och tungan fast att man svalde ner den snabbt. Känns som när man varit hos tandläkren och fått bedövning. Jobbigt värre! Men den verkade iaf och magen gjorde inte alls lika ont. Vi kom hem runt två tiden och så blev det sängen direkt. Nu mår magen bra och jag äter medicinen jag fick utskrivet av läkaren och det funkar helt enkelt.

Sorry

Jag är dålig på det här med uppdatering, sorry :P

Idag börjar man inte förän ett på Universitet så det är lite segt. Men jag var ändå uppe vid åtta och vid halv tio mötte jag Josse för en promenad runt om i Karlstad. Blev en timmes promenad  och massa trevligt prat. Har ju inte setts sen i våras. Vi gick även hem till Linda en sväng och hälsade på henne och lilla William, man blir ju själv så sugen på att skaffa en när man ser en såndär liten tyvärr :P Men för min del blir det ingen än på länge :P

Helgen var trevlig. Blev en lugn fredag med tacos och film tillsammans med Daniel. På lördagen åkte vi till Filipstad och till oxhälja. Mycket folk, mycket grejer och mycket regn :P Fick tag i lite smått och gott iaf. Jag vann t.ex. 2 kg choklad från marabou på ett chokladhjul, helt sjukt mkt choklad kan jag lova! :P På kvällen så drog jag till Izabelle och sen drog vi till Adde. Vi var 8 personer som förfestade där och sen drog vi till statt och shakade rumpan. Mycket trevlig kväll :)

Nu ska jag plugga lite mer innan jag drar till bussen, ha en bra dag!

Ny vecka

Igår var det måndag och en ny vecka i skolan. Började med heldag, från 9 till 16. Sov själv med katterna i Daniel lägenhet så tog bussen från centrum till Universitet på morgonen. Satt och skrev hela dagen under föreläsningarna så var helt slut i handen, hade super ont! Då har man verkligen antecknat mycket vill jag lova. Jag och Linda åt mat i restaurangen i studenternas hus. Jag åt en pasta med spenat och lax, den var såååååå god så dit ska jag gå och äta fler gånger. Mätta och belåtna blev vi. Daniel kom och hämtade vi Universitet sen och vi åkte hem och kolla film och kollade på internet på ön i Tahiland som vi har tänkt oss att åka till. Ska boka resan i morgon är det tänkt :)

Idag hade jag bara en föreläsning och slutade vid tolv, Daniel kom och hämtade och vi åkte ner till stan och handlade lite innan vi åkte hem och gjorde våfflor. Smaskigt värre. Sen åkte vill Krhamn och kollade på en lägenhet som Daniel är sugen på. Den var verkligen super fin! Sen ikväll har jag mest pluggat.

Imorrn blir det att träffa Izabelle, var evigheter sen så ska bli jätte kul att få umgås med min gumma :) Men till helgen ska vi minsann umgås också tycker jag :) Måste upp till praktiken imorrn och lämna papper in för Vfu perioden imorrn också. På torsdag blir det sjukhuset för min del då jag ska ta bort hudförändringar på armen. Inte kul men bra att få bort dom och testade. Men scary iaf, hatar bedövnings sprutan :/

RSS 2.0