Dagen efter Ullared

Usch är helt död idag... tur att man är ledig. Tillbaka till Universitet på torsdag.
Var super mkt folk inne på Gekås igår, när vi var i Ullared. Men det var däremot bara 30 minuter kö in och 10 minuter kö ut så det var super! Men där inne var det värre... fullt med folk överallt!
Fick tag i lite smått och gott iaf :) Inte så mkt som jag hade räknat med kanske men en del iaf.
Viktigast var väl julklappar och de fick jag minsann tag i :)






Måndag

Idag har det varit svinigt kallt ute tycker jag. Känns att vintern är påväg liksom.
Blev en lång dag på universitet för omväxlingsskull. Vi var där till två tiden *hehe* Inte ofta man är det nu för tiden.
Nu är det ju mest hemmaplugg som gäller.

Imorrn bär det av till Ullared iaf. Jag, mammi och Andreas som ska iväg Fast vi får väl se om Andreas orkar, han har ju varit och är fortfarande super sjuk. Så det beror väl på hur han mår när han vaknar i morgon bitti.
Ska iaf bli super kulatt komma iväg. Ska passa på att köpa rejält mkt julklappar faktiskt! Och lite smått och gott till mig själv också ;)

Näe nu kanske jag måste hoppa i säng så jag orkar upp tidigt i morgon ju.
Natti Natti på er.

Tråk Söndag

Söndagar är tråkiga! Men har iaf gjort lite grejer. Jag och Andreas var hemma hos Emmy och Glenn förut.
Andreas hjälpte Emmy med datorn och jag gosade en massa med katterna, så söta så :)
Jag ska även berätta att det finns en kattunge kvar om någon är intresserad, en jätte go kattkille. Som är hur go och sällskaplig som helst! Hade jag inte varit allergisk så hade han blivit min kan jag lova. Hur go som helst!
Så är någon intresserad är det bara att höra av sig.



Igår var man ute med tjejerna då. Det blev jag, Izabelle, Carro, Therese och Erra. Riktigt kul var det.
Först var vi hemma hos Therese på förfest och sedan blev det statt då.
Mycket dansade blev det och en massa tokbilder. En riktigt trevlig kväll. Träffade några bekanta ansikten också :)
Bilder från helgen finns på bilddagboken såklart (http://divinyls.bilddagboken.se)

Imorrn är det dags för att åka till Universitet igen då, ännu en vecka som går fort som bara den.
När man bara är där två dagar i veckan så går veckan super snabbt. Man hinner inte med liksom.

Utgång ikväll

Idag har man varit på stan med Izabelle och benjamin. Det blev lite shopping. Kapphal hade ju 25% i hela butiken så fick man ju passa på. Vi var där redan igår och hängde undan lite till idag, man får ju inte vara dum inte *hehe*
Så det blev lite små grejer, som halsband och benvärmare för min del plus en super fin svart klänning med silver tryck. En riktig nyårsklänning. Så den är jag helnöjd med!

Ikväll blir det utgång. Izabelles kompis Therese har förfest och sen är det utgång på statt. Det är ju löningshelg och ngt slags disco tema på statt ikväll. Så det lär ju bli mkt folk. Så kan nog bli kul.
Önskar bara att mitt hår ville bli längre. Var ju super nöjd med min nya frisyr förut. När jag hade klippt av mig mitt långa hår men nu senast när jag skulle dit igen och klippa upp det i nacken blev allt bara fel och jag trivs inte alls i det.
Efter att satt i löshår på Izabelle så funderar jag på om jag också ska köpa löshår, inte så långt som Izabelle dock.
Men så pass att jag får lite bätte frisyr iaf. Var ju inte så dyrt om man köpte på nätet. Det tål att fundera på :)


Första inlägget

Taaaada!
Nu ska jag väl bli en såndär bloggare då :)
Precis som alla andra... alla i min närhet bloggar ju för fullt och tycker tydligen det är kul så måste se vad det egentligen är frågan om. När även kändisarna har tid att sitta och blogga så borde väl även jag kunna sätta mig ner och skriva ner några rader ibland.
Men tror ju inte att mitt liv är lika intressant att följa som kändisarna, och jag tror inte att jag kommer ha fullt med folk som läser min blogg heller. Men gör detta för att testa, skönt att skriva av sig ibland också skulle jag tro.
Blir ju lite nostalgi, eftersom man som liten skrev dagbok :P

När jag idag satt på efterfesten.se och hade som tråkigast och en kille från Karlskoga skriver till mig och känner igen mig. Det visade sig att det var en kompis till en kille som Maddis träffade under Stranddagarna i Karlskoga på den tiden när vi gick på gymnasiet i Degerfors.
Hur tusan kunde han känna igen mig?! Har jag inte förändrads något?! Jag träffade nog den killen en gång och ändå kunde han känna igen mig nu! Helt otroligt! Jag hade blont och långt hår, inte alls som på mina bilder på min presentation på efterfesten.se
Där ser man liksom...

Var hemma från Universitet idag, såklart att jag har blivit sjuk efter att varit med Anna och simmat igår. Så typiskt!
Jag har inte tid att vara sjuk! Jag har för mkt att göra! Får se vad som händer i helgen... om den blir lugn, eller om jag kanske följer med ut på lördag.... det märks.

Nu ska jag nog krypa ner under mitt mysiga duntäcke och sova iaf. Natti Natti :)

RSS 2.0