Min dag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra! :D Ja idag blir man gammal tant, fyller 23 år idag. Det firades på arena kl tolv i natt, riktigt trevlig kväll måste jag säga :) Hoppas kvällen idag blir likadan :)

image208

FREDAG

image207

Idag är det alltså fredag, underbart! Helt enkelt den bästa dagen på hela veckan :) För då har man hela helgen framför sig, underbart :) Och bara för att Svamp Bob är så otrooooooligt fulsöt så får han visa hur glad man blir när det äntligen är fredag :P Ska iväg på Arena med Izabelle idag, shaka rumpan på dangolvet. Ska bli underbart! I morgon är det lördag och inte mindre än MIN födelsedag. Usch börjar bli gammal, hela 23 år fyller jag :P Tiden går alldeles för fort, har redan börjat få 25 års kris :P Men dagen ska iaf firas med släkten och sen blir det fest hos Susanne med närmaste vännerna och sedan utgång på statt :) Ska bli riktigt kul, dansa mkt ska det göras! Hoppas ni får en bra helg! Jag ska iaf njuta :)

Onsdag & Torsdag

Onsdagen gick åt till att inte göra mkt alls föräns Izabelle slutade. Jag mötte henne vid Benjamins förskola och vi hämtade Benjamin och sen begav vi oss till Karlstad. Lite shopping och sen åt vi mat innan vi åkte hem. Kom hem 7 minuter över nio så missade 7 dyrbara minuter av Lost :P Men det värt, vi hade skoj :)

Idag har jag varit med Maddis, det blev lite bowling och sen så tog och och gick till Paus och åt lite lunch. Varm smörgås med med skinka, mozarella och rödlök. Det var riktigt smarrigt! :)

Igår på vägen hem från Karlstad så prata jag och Izza om idol, då kläcker hon: jag kunde sjunga när jag var lite, jag var med i kör och så... men sen kom jag väl i målbrottet heller ngt!
HAHA, hon är så sjuk!

Våfflor

image206

Idag är det våffeldagen. Har ni ätit några våfflor tro? Jag missade våfflorna på förskolan idag. Kändes bra att jag kom efter att dom hade ätit det :P Mammi bjöd ju nämligen på det idag, och hade inte varit bra att äta våfflor två gånger idag. Är ju inte direkt ngn smal mat. Det blir ju nya tag nu här efter påsk. Komma i form för beach 2008 ju :D
Inte långt kvar till sommaren nu ju. Fast att den känns väldigt avlägsen när man tittar ut och det är snöstorm. Var tusan tog våren vägen liksom? Den var ju på väg ett tag där kändes det som, men inte då :(

Jag fyller iaf år på lördag, den 29 Mars som i vanlig ordning. Känns lite skumt att jag faktiskt plockade vitsippor ett år på min födelsedag. Det känns nästan overkligt när man tittar ut på vädret nu. Men fira ska jag göra iaf :) Fest hos Susanne på lördag och både Maddis och Petra kommer :) Även Izabelle är ju inbjuden. Tyvärr blev det ju inget av mina och Andreas planer på gemensam födelsedagfest (Han fyller dagen efter mig) pga att det sket sig med lokal. Så typiskt :( Men får väl bli nästa år kanske... eller när jag fyller 25 år. För 23 år känns ojämt och tråkigt :P

Nu ska jag smörja in mig, har precis duschat. Och sen får jag se om jag kan se filmen Andreas har laddat hem åt mig. Hoodwinked heter den. Är animerad, typ shrek stuk på den. Men min dator verkar inte vilja spela den.. så vi får se hur det blir.


Förskolan idag

Nu sitter man här ny duschad och ska ge sig ut i snön om ett tag. Ska gå upp till förskolan och jobba idag :) De ringde vid halv nio förut och ville ha vikarie, och jag tackar ju aldrig nej till extra pengar. Alltid lika kul att träffa barnen också! Saknar dem ju när jag inte är där, hihi. Det värsta är att jag satt uppe till tre i natt för att jag inte kunde somna, så man är lite halv trött. Som tur är så börjar jag ju inte förän om en timme så det är ganska lugnt faktiskt. Ska bli kul att träffa barnen och pedagogerna igen iaf :) Ut i snön med barnen är så kul dessutom :)

image204

Trött på mig själv

Jag är så jävla blåst! Blåögd och naiv -suck- Vad trött man blir på sig själv för att man litar på människor för lätt!

Påskhelgen

Usch, känns som söndag idag fast att det är måndag. Skumt det där med röda dagar.

Igår så kom mormor och farmor hit på lite påskmat. Andreas åt lite och sen gick han hem till Johan och fick lägga sig. Feber och shit. Inte kul alls det där. Bara jag inte hann bli smittad. Har inte tid att vara sjuk ju! Massa jävla skolarbeten och så ju! -suck- Blir mkt hemma arbete när man bara går i skolan sådär 1-2 gånger per vecka. Men det blir det ändring på nu när delkurs 1 är slut och vi börjar läsa delkurs 2, då börjar vi gå vanliga veckor igen nästan :P

Påskhelgen har varit bra, fredagen var det ju motorcyklar och arena som gällde. I lördags var det rätt lugnt och sen blev det utgång på statt. Dansade en massa med Izabelle, Carro och Sofie. Riktigt kul och super mkt folk! Stackars Izza som hade ont i höften bara! Hon måste gå till läkaren ju, ring nu gumman! :P Vi skrattade rejält mkt på vägen hem från statt iaf, när jag fick stötta henne och hon haltade. Vi skrattade som tusan och såg nog ut som vi var super fulla :P Fast att vi var nyktrast på statt typ. Kul var det, hehe.

Har ni haft en bra påskhelg?

Glad Påsk

image203
Glad Påsk får man säga idag då. Igår på långfredagen så var man ute vid elva nere på stan med mammi och Andreas för att kolla på mc karavanen. Det blåset typ storm och det var inte varma vindar kan jag lova! Usch vad jag frös! Det var ju inte direkt många motorcyklar heller, tog 5 minuter så hade alla åkt förbi liksom. Vissa år har man stått i typ en timme för att alla ska åka förbi. Så nej, i år var det ingen höjdare. Träffa på Izabelle, Benjamin och Jesper bland allt folk iaf. De såg ut att frysa lika mycket som oss :P Efter det kalla besöket på stan åkte vi hem till farmor för påsk fika som vi alltid gör efter mc karavanen. Hon hade gjort mina älsklings choklad kakor, så snäll :)

 På kvällen var det meningen att vi skulle till Hotland men det verkade som om det inte skulle komma speciellt mkt folk så vi struntade i det och jag och Izabelle tog en tur till Arena för att dansa istället. Riktigt skoj :) Och väldigt mkt folk för att vara helg innan lön, berodde väl på att det långfredagen. Så vi hade skoj iaf :) Blev ett besök på mc donalds innan vi åkte hem så Izza skulle få ngt i magen, hon hade ju tapeserat och målat hela dagen och inte hunnit äta så hon var nog rejält hungrig, sen åkte vi hem och jag försökete underhålla en mkt trött Izza :P Och det lyckade kanske eftersom vi kom hem i ett stycke iaf :P Måste berätta om ngt kul som  hände på Arena också. När jag och Izza stod på det stora dansgolvet så kommer en pytteliten kille fram till mig (han nådde mig till midjan kändes det som :P) och viskade ngt. Jag hörde inte vad eftersom han var så långt ner :P haha. Så sa va? Och så viskade han igen: do you wanna make out? Jag höll på att dö av skrattoch fick fram ett nej mellan skrattet. Stackars kille, vad tror han egentligen? :P Jaja, ett gott skratt blev det iaf. En annan sak också, en tjej vi såg på arena hann med tre olika killar inne på toaletten under kvällen, herregud! Undra vad hon gjorde med killarna där :P

Idag är det påskafton då, så det blir en lugn dag och sen utgång på statt med tjejerna :) Vi ska shaka rumpan på dansgolvet hela kvällen :) Ska bli super kul! Statt slår ju inte arena men det finns ju dansgolv iaf :P Hehe.
Glad påsk på er som sagt :)

Två trippar till kd

Både igår och idag blev det resa fram och tillbaka till Karlstad. Igår så åkte ju jag och Izabelle iväg. Izabelle hämtade tapeterna till vardagsrummet på Våxnäs och sen åkte vi till Bergvik och kollade lite. Köpte underkläder och två linnen, allt jag hade råd med och kanske lika bra det :P Sen åkte vi till Ikea och kollade runt för att sedan njuta av deras goda köttbullar :) Mums sa magen!

Att det även blev en resa till Karlstad idag beror på att jag la undan den underbara röda jackan igår. Den som var slut inne i stan på hm, men den fanns på Bergvik. Snacka om att jag blev glad. Mammi och jag tog oss alltså en resa till Kd och jag fick äntligen min jacka. Mammi bjöd på mat, jätte gott. Sen kollade vi även lite på skor. Men det får bli när man fått pengar igen :P Nu är jag nämligen pank :P

Imorrn blir det att gå ner till stan och se på motorcykel karavanen, I Love it :D

Skadeglädje?

Satt och kollada min statistik och såg att jag hade vääääääldigt mkt fler läsare när jag var deppig, och då menar jag VÄLDIGT MKT MER! Konstigt det där.... folk som gottar sig i andras olycka tro? För direkt när jag skrev att jag mådde bra igen så var det tillbaka på normalt med läsare igen. Tycker folk om att läsa om när andra mår dåligt? Skadeglädje tro? Då får jag be er sluta läsa nu, för nu mår jag toppen. Synd va? :P
En liten tanke bara...


Inte klokare

image200


Onsdag = Lost :D
Blir inge klokare efter att se varje nytt avsnitt varje onsdag, men ändå är jag som en slav. Måste verkligen följa det för att se hur de som skrivit serien kan knyta ihop den på slutet liksom. Om det nu ens går :P

Vid 17 tiden ska jag gå ner till Lindex och möta Izabelle när hon slutar jobba. Sen ska vi ta bilen och bege oss mot Karlstad. Izabelle ska hämta tapeter som hon ska ha till vardagrummet och sen blir det en tur på Bergvik också, och sen blir det ju såklart mat på Ikea :) Älskar verkligen deras köttbullar, mums mums!

Har haft ont i huvudet hela natten, sovit kanske två timmar totalt. Gick upp vid sju och åt lite frukost och tog nya huvudvärkstabletter. Men som tyvärr ändå inte hjälper. Är ju pga av tabletterna jag äter för huden. Jävla biverkningar alltså! Kommer ha telefontid snart med min hudläkare, ska fråga om jag kan få några starkare huvudvärkstabletter så jag kan få sova iaf. Usch. Som tur så var man ledig idag och jag sov två timmar på förmiddagen.



Dubbelt upp

Oj så skönt det var med en promenad. Blir nog en till sen tror jag :) Får passa på när det är ljust och härligt ute liksom. Nu ska jag städa och greja lite hemma. Mitt rum skulle behöva en stor städning bland annat.

Måste bara höra om ni läste eller hörde nyheterna igår om en lite indiska flicka som fötts med två ansikten?! Helt skumt... men hon kommer nog få det bra eftersom folk i indien tror att hon är en avbild av en deras gudar. Ni vet den där elefanten med två ansikten? Så folk öser gåvor över henne och hennes familj.

image199


Ledig

Tisdag och man är ledig. Riktigt skönt. Ska snart bege mig ut i solen för en promenad. Solen gör mig glad :)

Igår så var man på Universitet till klockan tolv, vi fick rita självporträtt och sätta upp på väggen och gissa vem som föreställde vem :P Hehe, riktigt kul. Saknar att teckna....
Vid fem tiden senare så följde jag med Izabelle och hämtade Benjamin och sen åkte vi och syndade och köpte pizza :P Blev film kväll med lite godis. Eftersom vi inte var till Branäs i helgen :P Jag får ju bara synda när jag åker bort ngnstans eller på typ påsk och jul. Så vi tog igen Branäs syndet vid filmtittandet istället. Hehe. Alltid lika kul att umgås med gumman :)

Påsk till helgen då... undra vad man ska hitta på. Om vädret tillåter är det ju motorcykelkaravan genom stan på långfredagen och då blir det nog även party på Hotland på kvällen, så skoj :) Sen kanske det kan bli utgång på påskafton kvällen också... det märks.  Annars blir det nog bara att vara med familj och så :) Vad ska ni göra i påsk??

Tatueringstankar

Söndag. Hatar dessa söndagar. Speciellt denna som bara gått åt till plugg -suck-

Kollade på Maimi ink förut, så jävla bra serie. Kat von D är så cool! Hon är nog en av de få tjejer som lyckas att se riktigt bra ut med så mkt tatueringar. Gillar även hennes bästa kompis Pixie, cool även hon. Fast saknar La ink också, Ami är ju så läcker. MUMS ;) Tatueringar över huvudet taget är ju så snyggt! Finns visserligen undantag. Jag vill ha en ny nu, men får ju inte göra någon förän jag har ätit klart tabletterna, känns surt som tusan! Men men... den som väntar på något gott :P

                    

image198

Det börjar ljusna

Inget Branäs och inget sällskap denna helgen. Ensam och övergiven? Nja inte riktigt, har två vänner som har varit riktigt snälla och muntrat upp mig från det svarta hålet jag varit i. Observera att jag skrev som jag varit i. Är alltså inte kvar, vilket känns bra. Är påväg tillbaka upp igen kanske....

Igår kollade man på melodifestivalen, Charlotte Perelli vann (stavar hon så må tro?), riktigt schlagerblaj låt så det går nog bra för henne i eurovison :P Jag var glad att inte Christer Sjögren vann iaf, då hade jag skämts för att vara svensk alltså. Haha. Senare blev det mkt prat med en vän, tack tack. Det behövdes verkligen. Glömde helt bort min deppighet. Gick och la mig vid tre tiden och somnade på direkten.

Idag ska jag försöka ta tag i mitt pluggande. Det som skulle ha tagit tag i under fredagen men som av vissa omständigheter inte orkades med.... Nu ska jag ta mig i kragen.

Visst är det lite ljusare idag...

image191


Telefonkö

Att sitta i telefonkö är fan ingen dans på rosor....
"Det är fortfarande samtal före, var vänlig vänta" har kärringen sagt i 35 minuter nu! Så dåligt att de inte ens säger var i kön man är, hur många personer som är före liksom! Börjar bli lagomt irriterad på tanten i luren nu som kommer med jämna mellanrum och säger samma sak! Om 15 minuter är dessutom telefontiden slut för idag. De har bara en timmes telefon tid, helt sinnesjukt!


Meningslöst

Att andas gör ont....

Tillbaka

Tillbaka på botten igen....
Topparna verkar vara i 5 sekunder innan en ny dal kommer. Hatar denna Bergodalbana. Vill bara skrika, slå sönder något och gråta floder! Orkar inte mer!

image188

Tillbaka till förskolan

image187
Ja idag ska man tillbaka till förskolan igen då och jobba. Börjar inte förän 11 så det känns ju lite skumt. Kommer när barnen är ute och sen ska man in och äta vid halv tolv :P Tur att jag gick upp tidigt och åt frukost idag iaf. Sen så hinner man ju plugga lite innan jag ska börja gå mot förskolan. Usch, har värsta mkt att plugga. Får ta med boken upp till Branäs :P Idag ska jag och Izabelle handla lite frukost mat att ta med oss till Branäs också. Så dyrt där uppe så lika bra att ta det här på maxi liksom. Längtar som en tok till backarna :)

Näe nu är det väl dags att plugga lite som sagt... sen trava iväg upp för backen till förskolan, den tar slut på mig :P Ska bli så kul att träffa barnen även idag, trivs som fisken i vatten :)

Väckt

Idag blev jag väckt halv åtta, det var Annica från Tallunden som undrade om jag kunde komma till halv nio och jobba. Klart jag kunde! Har ju saknat mina barn :D Så tog en snabb dusch och åt en macka innan det var dags att bege sig iväg. Saknar min cykel, får lämna in den på lagning så jag kan ha den i vår, det går så mkt fortare att cykla ju. Dagen har varit kanon. Alla barnen är så goa! Och alla utbrast:SARA! när jag kom, massa kramar får man. Inte helt fel att bli mottagen så på ett jobb liksom :) Får se om jag ska dit och jobba hel dag imorrn också kanske, vore kanon. En av pedgaogernas barn var nämligen sjuk så därför de behövde vikarie, och de ringer mig för att jag redan känner barnen så de tycker det är kanon och jag säger inte nej till extra pengar heller :P

Igår var man i skolan till 12, vi fick visa upp våra årsplaneringar, så lektionen gick jätte fort. Sen gick jag till bvc när jag kom hem till stan och fick vara med på Benjamins 2,5 års kontroll. Han var så duktig! Och sköterskan bara berömde honom, till och med jag blir stolt när de säger de :) Min lille gudson :P Sen gick vi till thai och åt mat, så gott!

Längtar till på fredag då blir det Branäs :D Helt underbart! Då får jag testa min nya bräda och nya skor också :) Wiie! Hoppas jag och gumman får lika roligt som sist :) Men vi brukar alltid ha kul eller hur Izabelle? :D

Jävla skit!

Fan... allt går emot mig helt plötsligt! Inget blir som jag har tänkt mig! Från och varit super glad så vändes allt. FUCK FUCK FUCK! Trött på det här!!!

image186

Äntligen helg

Härliga fredag. Inte lika varmt ute idag som det var igår, men ändå ganska behagligt väder ute.
Idag har jag varit nere på stan och ätit lunch på Paus med Izabelle. Lasagne som vanligt :P Gott ju! Sen blev det lite shopping och en lite längre promenad på vägen hem för att njuta lite av vädret. När jag kom hem blev det att sätta igång en diskmaskin. Kunde inte göra det imorsse då de hade stängt av vattnet för att de skulle byta rör.

Ikväll blir det bara lugnt och kolla film med Andreas, känns rätt skönt faktiskt. Fast att det spritter lite i benen. Danssugen är man väl jämt :P Men denna helgen får bli lugn helt enkelt. Imorrn blir det att åka iväg till Karlstad med mammi för lite shopping. Hoppas min jacka finns kvar i min storlek på HM, så underbart fin!

Verkar som allt är klart för Andreas och min födelsedagsfest nu också. Pratade med Maggan förut och får höra i helgen nu om lokalen. Gratis lokal som är ganska stor, känns kanon. Bra att jag och Andreas fyller år dagen efter varandra. Totalt har vi satt ihop en lista på 50 personer till festen. Ska försöka fixa inbjudningskort också. Eller om man kanske ska ta det per sms istället... äh jag vet inte. 3 veckor kvar nu iaf. Hoppas på att det blir toppen kul :)

Promenad nr 2

Blev en till promenad idag. Vad gör man när man är ledig och inte har ngt att göra? :P Jag, Andreas och Johans hund Zappa var ute på en promenix i skogen. Tur att man får låna andras djur när man inte har några egna :P Zappa är så go! Ville ha varenda pinne han hittade i skogen. Roligast var det när han hittade ett litet träd som vält omkull och han skulle ta med sig den, haha. Skrattade rätt gott när han slet för att få med sig den :P Önskar jag kunde skaffa mig hund! Men ska ta nya allergitester snart, får se om min allergi för hundar växt bort. Allergin för katter har ju tyvärr bara blivit värre har jag märkt. Men hundarna känner jag inte av längre, så förhoppningsvis är den borta :)



Suttit och tränat teori inför körkortet nu. Detta år ska jag banne mig ta det! Har inte haft ork till det efter jag slutade i Degerfors, hade nog tagit det under tiden på bilskolan i Karlskoga bara jag lagt orken till. Men nu ska jag göra ett nytt försök. Orken är det inge fel på nu iaf. Ska till bilskolan på måndag :) wiie!

Happy :)

Idag är man glad, beror nog på toppen vädret :D Igår kväll snöade det och var kallt fast att det hade varit riktigt varmt ute under dagen, och idag var det strålande sol och 12 grader. Helt sjukt! Men skönt! Solen gör mig glad! Allt känns mkt lättare och humöret är verkligen på topp! Vad lite solsken kan göra egentligen :) Längtar som en tok till sommaren, mindre kläder, bada, grilla, festa ute och massa sol! Om nu inte sommaren blir som förra året vill säga :( Det vore så trist! Men ska iaf till Spanien i år, 2 veckor tillsammns med Andreas, Emmy, Glenn och André verkar det som iaf :) Vore toppen och få komma ifrån Sverige en stund och bara slappa i huset i Spanien. Får visserligen göra uppehåll med mina tabeltter då eftersom jag inte får vistas i solen för mkt när jag äter dessa tabletter. Men det är det värt! Anmälde mig till en sommarkurs i måndags också. Den håller på hela sommaren men från veck 27-31 så är man bara hemma. Så det blir nog både kul och skönt. Kursen verkar toppen rolig och intressant iaf :) "Drama i naturen" heter den och som det hörs på namnet så kommer man vara ute mkt så det är ju bara bra! Slipper man sitta inne under sommaren!

Var ute på en timmes promenad nyss. Klädde på mig väl, med vinter jacka och halsduk utan att titta på termometern. Helt sjukt var jag svettades då! Men en timme blev det som sagt iaf. När jag kom hem hade jag öppen jacka och halsduken i handen :P Blev ett stort glas isvatten direkt när man kom innanför dörren. Är nog dags att plocka fram vårjackan nu :P Hittade en super fin vårjacka på HM när jag och Izabelle var i Karlstad förresten, den är verkligen underbar! Kärlek vid första ögonkastet! Jag köpte den inte då, dum huvudet själv l


Onsdag

Idag hade man redovisining och det gick kanon. Jätte skönt att ha det gjort. Nu har vi bara två stora uppgifter kvar innan delkurs 1 är slut. Delkurs 2 kommer vara mer inriktad på barn i skolan, upp till årskurs 3. Kommer nog bli kul att få lite perspektiv därifrån, eftersom jag läser på förskolan och förskoleklass är det kul att få jämnföra lite. Det kände ju lite trist att sitta inne på Universitet idag när solen sken så underbart utanför, tur att den inte gått ner när man kom hem iaf :P Nu däremot så snöar det ute, helt sjukt! Vädret bara vänder jätte snabbt! Hoppas det snöar i Branäs nu samtidigt då :P Så jag och Izabelle får kanon väder när vi åker dit igen :)

Snart helg då, egentligen helg för mig redan imorrn eftersom jag är ledig torsdag och fredag igen. Men har mkt att stå i iaf, ska läsa kurslitteratur, ringa hudkliniken för ny tid, upp till förskolan och lämna in lön papper och hälsa på. Så kommer inte vara helt rastlös iaf, tack och lov :P Det är ju så jävla trist att inte ha ngt alls att göra på dagen :( För helgen har jag inga planer ännu, känns inte som jag orkar göra några heller... får ta helgen som den kommer tror jag. Kan vara bra det också ibland.

Ikväll är det LOST, nya frågor utan svar :P Den började spåra ur för länge sen, men jag måste se hur det går, så det är bara att sitta där kl 21 och titta. Missar dessutom Grey´s anatomy varje onsdag pågrund av att jag verkligen måste se LOST, som tur är så går det på repris varje söndag :)

Solsken

image180


Underbart väder, solen sken hela dagen idag. Vårkänslor i hela kroppen. Helt underbart!  Jag och Andreas tog oss en promenad i det fina vädret, lika bra att passa på liksom. Man vet ju inte hur länge det vara liksom. Nu vill jag åka till Branäs en gång till och åka snowboard och sen får det gärna bli vår och sommar snabbt! :D Vill ha värme och sol ju :)

Imorrn blir det heldag på Universitet. Men ska bli rätt skönt att komma dit faktiskt, så man har ngt att göra på dagarna. Har varit så mkt ledig nu och har man inget att göra så blir man ju så jäkla rastlöst :P

Nu är det klippt!

Ja så är det faktiskt :P
Har hängt med Izabelle och Benjamin efter att de slutade jobba och dagis :P Izabelle klippte mig och Benjamin hjälpte till så gott han kunde. Han hade uppgiften med sprutflaskan. Vi höll på och dö av skratt när han sa: Sara kom närmare så jag kan spruta på dig! Haha. Han visste dock inte varför vi hade så kul åt det :P Håret blev kalas bra, så bra att ha vänner som är så duktiga, tack gumman :)


Före och Efter

- Sara kom närmare så jag kan spruta på dig!
Hahahahaha, han är för söt!

Annars idag så har dagen bestått av mestadels plugg. Träffa Izabelle på hennes lunch iaf och vi gick iväg till Paus och åt mat där. Sen gick jag på stan en sväng, träffade mormor i vimmlet också så vi stod och prata ett tag.
Varit hos Emmy & Glenn i nya lägenheten också, så fin så :) Där var det fullt hus. Förutom Emmy & Glenn så var Jasmine, André, Linda och Andreas där :P Andreas & André färgar just nu håret blont så jag får se hur det blir när Andreas kommer hit sen :P

Så sjukt!

Tekniken går framåt... hm
Nu har forskarna kommit på att man kan operara in en dator i armen som drivs av ens eget blod. Men guuuud va smart, då kan man ha datorn med sig överallt, för det vill man ju verkligen -ironi- Herre gud säger jag bara. Vad tycker ni om detta??

image175
image176

Arena kväll

Igår var man på Arena med Izabelle gummsan då. Först var vi iväg till Färjestad och sålde Benjamins barnstol och sedan åkte vi in till stan för att käka lite. Rikigt mysigt hade vi :) Och god mat också, så vi var mätta och belåtna när vi klev in på Arena. Inte så mkt folk denna kvällen fast att folk fått pengar. Men kom på att det nog var för att folk ska ut idag istället för att Adam Tensta spelar där idag -suck- Kan folk bli mer tråkiga :P Vi hade iaf kul tillsammans - som alltid. Blev en massa dansade, pratande och lite fotande så såklart :P Så helt okej kväll. Vi gick hemåt lagomt innan de lugna låtarna började spelas, de orkar man inte med :P En massa folk som försöker ragga i sista minuten då bara. Uscha! Sånt vill jag inte vara med om. Har min pojk hemma det räcker alldeles utmärkt :D

Idag har man inte gjort så mkt, tagit det lugnt. Var iväg en sväng på stan med mammi och till coop. Mammi köpte en ny tv till mig, wiie :) Hon är så snäll! Nu behöver jag inte ha förstoringsglas för att titta på tv i mitt rum längre :P Hade ju världens minsta tv förut. Hade den även när jag hade lägenheten i Degerfors. Folk skratta ju åt min minitv då :P illa!

Ikväll blir det verkligen film kväll. Hyrt tre filmer som vi ska se, blir kanon. Bara en lugn hemma kväll :D


Izza & jag på Arena :)

RSS 2.0