Nyårsafton

Nu är det dags för ännu en nyårsafton, dags att säga hejdå till året som har gått och välkomna det nya året.
2007 var ett bra år, fanns säkert en massa tråkigheter också men i stort sett ett bra år. Hoppas att 2008 blir minst lika bra :)

Ikväll blir det iväg till Emmy och Glenn och sedan vidare till G och Andreas som har nyårsfest. Kommer nog bli kanon.
Hoppas ni alla får en bra kväll :)

image70
 

Bortglömd...

Jag klarade mig igenom den 26/12, fast att jag mådde lika uselt som vanligt. Skönt att denna dagen är över för denna gången iaf.

Idag har man inte gjort så mkt alls, tittat igenom lite plugg och tittat på nätet efter nya böckerna till nya kursen.
Sen så har jag läst på om läkemedlet jag ska äta i 2 år, har visserligen ätit det förut en gång. Men sen dess har de ju fått skriva om papprena för biverkningar. Ska ringa till hudkliniken efter nyår och bestämma när jag ska börja med tabletterna. Om nu mina blodprover och levervärden är som de ska annars blir det inget av denna kuren. Men tror inte det ska vara några problem med dessa prov.

Har hittat två par skor som jag bara måste ha, så snygga! Dyra också... tyvärr.
Men ska nog köpa ett par av dessa iaf, så fina!



Ensam känner man sig idag, bortglömd....
Tur att Andreas finns iaf, verkar som mina vänner glömt bort mig just idag.

26 December 1996

Hatar denna dag! Som alltid. Kan man inte bara hoppa från den 25:e direkt till den 27:e så jag slipper genomlida denna dagen. Har mest legat i sängen och gråtit och mått uselt. Hatar detta, jävla skit dag!

Idag är det elva år sen...
Elva år sen jag var 11 år, och elva år sen jag hittade dig på köksgolvet på morgonen.
Den bilden kommer jag aldrig bli av med, kommer alltid att bära den med mig.
Tiden vi fick tillsammans var alldeles för kort.
Att sakna gör så ont.
Älskar dig PAPPA

image65

Another time
Another place
I will always remeber your face
Even if we are apart you will always be in my heart



Den 25:e

Nu var ännu en julafton över då, tycker julafton är så fort över. Man vaknar på morgonen och helt plötsligt är det kvällen. Måste vara något fel på den dagen, för så fort går väl inte de andra dagarna? :P
Gårdagen var iaf super mysig som alltid :) Fick en massa fint och Andreas, mammi, mormor och farmor blev glada för det jag hade köpt till dom så det var kul :)

Idag blir det utgång. Först hem till izabelle och byta julklappar - vår egna lilla tradition den 25:e och sen blir det party på statt :) Sen blir det även iväg till Hotland efter statt, där kommer både Andreas och mammi vara ikväll så ska möta upp dom där :) Hoppas på att det blir en rolig kväll :)

Hoppas ni alla haft en bra Julafton :)

Dan före doppardan

Imorrn gäller det då, då är det julafton.
Tyvärr så frösvann ju den lilla snön vi hade under natten så nu är det sådär trist ute igen. Ser ut som höst.
Så det känns inte direkt som att det är julafton imorrn, tyvärr :/ Hoppas att det känns bättre imorrn.
Jag är så nerrvös för vad Andreas kommer tycka om sin "största" julklapp, jag har verkligen ansträngt mig för att det ska bli en riktigt bra julklapp som jag hoppas han kommer uppskatta.
Men det märks imorrn som sagt :)
Imorrn blir det först hem till farmor och äta julmat och så ska ju Trulls få julklapp sen blir det hem till oss och kolla på Kalle och dela ut julklappar :) Kommer bli så mysigt så. Älskar att se när familjen och baby öppnar sina julklappar. Hoppas alla blir nöjda över mina inköp i år :) Fast bäst av allt är att få vara med min familj och Andreas och bara sitta och mysa i skenet av ljus :) Jul är underbart :)


image60

Julstök

Idag håller man på och julstökar med det sista. Mammi och jag har varit nere på stan en sista sväng och in på systemet. Jag köpte på mig ganska mkt. Kommer inte kunna dricka på 2 år sen när jag börjar ta tabletterna i januari så får passa på och dricka allt gott som jag tycker om nu innan förbudet börjar :P Inne på systemet var det över fullt av folk.
Sen åkte mammi och jag iväg till min låtsas mormor Astrid och lämnade julklappar och hälsa god jul, vi var även hem till farmor en snabb sväng och lämnade av lite grejer som hon behövde innan julafton. Hon hade herr besök ;) Hon har ju en man som vaktar upp henne *hehe* så han hade kommit med blommor och fikabröd. Så söt.

Igår firade vi en liten extra jul med Andreas mamma och två systrar plus Glenn och André. Riktigt mysigt. Vi fick en massa julklappar, massa fint :) Och Emmy hade så julfint hemma hos henne så :)



Idag är det Grinchen på tv och det kan jag bara inte missa. Jim Carry är så jävla bra :)
Saknar baby, han sov hos Johan i natt och under dagen så har de varit i Karlstad och julshoppat. Men får träffa honom ikväll, då blir det att mysa. Ska göra ischoklad sen också, smaskigt :)

image59


Sjukhusbesök

Ni är dåliga på att kommentera tycker jag. Eller så är det kanske ingen som läser min blogg :P

Idag har man varit på hudkliniken på sjukhuset i Karlstad. Inte speciellt kul. Var där i ca 3 timmar -puh- Blev undersökning, massa prat, provtagning och så gick vi igenom massa papper om medicinen jag ska äta i 2 år framåt nu -suck- Fick skriva på ett kontrakt som binder mig till att jag inte får bli gravid under denna tiden. Massa krångel. ska upp till sjukhuset här hemma imorrn för fler prover också. Hoppas min hud blir bra efter detta. Nu har jag ju bara ont överallt :(

Igår var det en heldag med plugg som gällde för studiegruppen, men jag tror vi ordna det mesta så man kan känna sig lite lugn under julhelgen iaf. Först var vi hemma hos Anna och pluggade sen åkte vi ner till stan och åt mat på thai restaurangen och sen hem till Malin och fortsatte pluggandet. Där fikade vi också, så mysigt. Har nog världens bästa studiegrupp, dom är för härliga :)

Nu ska jag fortsätta med julpyntningen som pågår för fullt här hemma :)

image54

Har inte tid...

Usch vad jag känner mig stressig! Hinner nästan inte göra någonting mer än plugga och greja inför julen. Så alla för förlåta om jag inte hinner vara så social fram till julen nu. Hinner verkligen inte.
Idag har jag varit hemma från Universitet iaf. Blev  ner på stan och träffa Danne en sväng sen till sjukhuset och sedan till farmor och åter ner på stan med henne och shoppa julklappar. Tror vi var inne i varenda affär. Var helt slut när vi kom hem till henne igen. Sen dess har jag bara varit hemma och pluggat och så ser nog resten av kvällen ut också tyvärr. Trist! Ska bli skönt med jullov till helgen men då har man ju en massa annat att tänka på så efter julafton kommer jag kunna slappna av ordentligt.

Näe nu blir det åter till pluggandet då...

image53

Tredje advent

Idag är man trött. Kom hem sent igår och gick upp tidigt idag och gick iväg hem till farmor för att frosta ur hennes frys och sedan julpynta hemma hos henne. Det blev verkligen en heldag. Dessutom hade jag en galen katt (Trulls) efter mig hela tiden, han tyckte det var minst lika kul att julpynta som jag :P Speciellt alla papper som tomtar och änglar,och allt vad det nu var, var inrullade i :P Dessutom tugga han på jesus barnet, haha. Farmor har nämligen en krubba som hon har uppställd varje år, och jag ställde upp den men märkte rätt snabbt att något saknades! Det lilla barnet :P Det hade tok katten i munnen och tuggade ordentligt på. Stackars jesus barnet har bit märken i år :P

Igår så var man på Jul/tjejfest hos Izabelle. Vi blev en del tjejer iaf. Jag, Izza, Malin, Erra, Therese, Sofie och Carro.
Det blev utdelning av julklappar, singstar tävling, smörgås tårsta ;), och en massa dansande och flamsande :D Sen gick vi alla (utom Malin gumman) ut på statt. Där det var riktigt mycket folk för en gångsskull. Så det var super trevligt :)

Imorrn är det sista lektionen innan jul, vi har redovisning. Uscha. Men skönt att få det gjort. Jag ska plugga lite på det och sen blir det att äta mammis nybakade lussekatter, kolla film och tända tedje ljust, super kalas avslut på denna helgen :)

image47  image48
Kvällens outfit                      Julklappsöppning :)       
                    
image52
Gruppbild :)

Jul/tjejfest

Idag är det dags för Izabelles julfest som blir lite av en tjejfest också eftersom vi bara är tjejer. Det blir singstar, julklappsöppning och en massa party :) Sen blir det utgång på statt såklart. Tror det kommer bli en toppen kväll!


Fredag

Så skönt med fredag. Idag har jag varit ledig, har pluggat lite och sen mest tagit det lugnt.
På eftermiddagen så promenerade jag ner till stan och köpte klänningen som jag hade hängt undan igår och sen gick jag till Ejes och köpte med mig fika. Skulle ju hem till Izabelle och Benjamin. Så det fick bli två bakelser, en till mig och en till Izabelle och så en damsugare till Benjamin såklart :) Det var uppskattat när jag kom hem till Izabelle :) Blev inte kvar så jätte länge, men det var kul att ses en liten stund iaf.

Imorrn så blir det ju jul/tjejfest hemma hos henne, det ska bli riktigt kul faktiskt :) Men det store problemet är ju (som alltid) vad man ska ha på sig... känns som jag inte har ngt enda plugg som duger... klänningen jag köpte idag var ju inte precis ngn party utstyrsel, utan mer vardag. Men men, får se hur det blir... ska ta med mig en massa kläder hem till Izabelle imorrn så får man kika lite i hennes garderob också :P

Resten av fredagen blir lugn. Ska kolla lite tv och bara ta de lugnt. Får väl brun utan sola mig också :P Är blek som ett spöke :P Inte snyggt! Sen så håller jag på och fixar med en tacopaj nu, den står i ugnen, så det ska bli gott :)

Imorrn är det Shrek 2 på tv, och innan den filmen börjar är det en julspecial som är gjord i år, så fast jag är på fest hos Izza imorrn så måste jag kolla på den, Shrek är ju bäst! Och eftersom jag känner Izabelle så bra så vet jag att hon också kommer vilja se den, så det så :P


Shrek är så bra :D

Lucia

Idag är det den 13:e december - Lucia. Hade velat vara på förskolan idag, mysigt då ju :) De skulle ha luciatåg utomhus och dessutom har det ju kommit lite snö ute, mys :)
Men får väl nöja mig med lucia firande på Universitet idag, de brukar ha lite mys där också på Lucia.
Kollade lite på tv på Lucia förut iaf.
Nu ska man snart iväg till skolan då, lång dag idag med massa pluggande inför studiegruppens tema om sinnena.

image40

PMS

Igår så hade jag besök av Maddis och Petra. Riktigt kul! Vi prata och skratta som förr :)
Vi kollade på film och sen kollade vi på bilder från gymnasietiden, vi har verkligen förändrats utseendemässigt!
Var iaf super kul att träffa mina flickor igen, och i januari när Petra fyller år ska vi gå ut alla tre, så det ser jag fram emot :) PMS gänget :P (Petra Madde Sara)


Idag så har man jobbat på förskolan, super kul som vanligt.
Fick en puss och kram av ett barn direkt när jag kom innanför dörren och sen skrek de i kör: sara är här!
Kul att få ett sånt välkommande :) Träffa Maddis uppe på förskolan också, hon har ju praktik på en annan avdelning :)

Det som återstår av denna vecka blir lugn. Mest pluggande med studiegruppen och för mig själv.
Har ju slutprov på måndag, sista dagen i skolan då också, skönt med jullov :D

image39'
PMS
Petra, Madde, Sara
*hehe*


Andra ljuset

12.48
Idag är det söndag och jag sitter och pluggar! Ska lämna in ett arbete innan kl 23 idag så det ska jag väl hinna.
Helt sjukt att man måste sitta och verkligen ordbajsa för att fylla så många papper som läraren på Universitet tycker att arbetet ska vara. Jag har ansträngt mig och tycker jag fått ut allt jag behövde på 3 sidor men enligt läraren så ska man fylla 5 sidor, vilket innebär att jag måste bara sitta och fylla två sidor och massa meningslöst svammel bara för att läraren tycker det.... känns helt sjukt!

Andra advent idag, mysigt. Men snön lyser med sin frånvaro fortfarande. Ska man inte få ngn vit snö i år heller? Förra året var det ju som vår ute på julafton. Solen sken och inte en endaste snöflinga, riktigt surt! Jag kollade på serien "Girl of the playboy mansion" här i veckan och de fick minsann fixat snö fast de bor i LA. Snälla Heff fixade snö på hela gården åt tjejerna. Tänk om man kunde fixa sånt här med! Vilken dröm! Svin dyrt antagligen! Men de tjejerna måste vara lyckliga som fick snö iaf! Rolig serie det där iaf :)



Igår så fick jag mig en lite promenad ute, det var skönt. Har ju inte varit ute på en vecka och det kändes kan jag lova. Fortfarande inte helt frisk tyvärr... denna förkyldning har verkligen hållt i sig. Helt matt i kroppen.
Träffa Izabelle gumman en lite stund på kvällen iaf, vi kollade på film. "House on the hunted hill2", helt okej för att vara en uppföljare faktiskt. Efter det åkte jag hem och då blev det mer film tittande hemma. Jag och Andreas kollade på "Evan den allsmäktige", helt okej film också :) Skrattade åt djuren! :)



Nu ska jag återvända åt skrivandet... suck!

21.19
Nu har jag äntligen skickat in inlämningsuppgiften. Blev en massa ordbajsande bara för att fylla ut sidorna.
Men nu är jag klar iaf, halvnöjd. Får se hur det blir. En av mina favoritlärare ska rätta min så det känns bra iaf :)
I morgon ska jag tillbaka till Universitet. Har inte varit där på 3 veckor nu, så det känns lite skumt. Först VFU i två veckor och sen sjuk i en vecka. Ska bli kul att träffa klassen iaf :)

Kollar på Love actually nu, den är ju så bra :D

image37

Buffy kväll

Har suttit och kollat på massa Buffy avsnitt hela kvällen. Var länge sen. Men nu kom allt tillbaka och jag förstår varför jag följde den serien slaviskt när den gick på tv. Så jävla bra! Och Spike är så het! Mums! ;)

Buffy och Spike är lätt det hetaste paret någonsin! Så är det bara!
image28
Ingen kan ju komma och säga något annat efter att ha sett denna bilden :P

Mammi fyllde år idag :)
Det blev en massa presenter och sen åt vi mat, så trevligt så :)
Hon blev jätte nöjd för capuccino muggarna och stephen king boken hon fick av mig och av Andreas.
Grattis mammi :D







Ännu en dag...

Bara varit hemma och varit sjuk, så trist.
Men idag har jag iaf haft lite att göra. Kollade på filmen "I hennes skor" med Cameron Diaz, så bra! Riktig tjejfilm! :) Och sen har jag planerat sexpartyt, som blir i januari. Så jag håller på och fixar inbjudningar nu som jag ska skicka ut, hoppas att många kan komma :) Blir bara en massa tjejer så jag tror det kommer bli super kul :)

Imorrn fyller mammi år, så det blir middag och lite gäster.
Jag ska upp tidigt och gratta fast att jag ska stanna hemma för att jag mår dåligt fortfarande :( Men klart mammi ska få presenter på sängen ju, en sån tradition sviker man inte för en förkyldning :P

Idag fick vi våran nya diskmaskin, wiie :)
Inte en dag för tidigt, har diskat för hand en vecka nu efter att våran diskmaskin dog :P
Men vem kan klandra den? Den var begagnad redan på den tiden då pappa skaffade den så den har hållt i sig ett bra tag, men det var verkligen skönt att få en ny nu :)


Provköra nya diskmaskinen är skoj :P

Nu ska jag nog krypa ner i sängen, Andreas ligger redan och sover han - tröttis. Natti natti.

Så tråkigt att vara sjuk

Inge kul att vara hemma och vara sjuk :( Det verkligen suger! Har iaf fått lite skolarbete gjort. Så det känns skönt.
Annars blir det mest att ligga och sova, har ingen ork till något annat. Hoppas bara att jag mår bättre tills på torsdag då det är dags för skolan igen. Har inte tid att vara sjuk som sagt!
Andreas är hos Johan och laddar hem lite filmer till mig, så det är toppen :)

Har pratat med Izza i telefonen idag, skönt att det finns telefon när man inte hinner ses så ofta!
Men det helgen blir det att umgås flitigt, eller hur gummsan? :D Bara jag blir frisk!
Helgen kommer blir mkt lugn faktiskt. Vila upp sig :)

image26


Sjuker..

Här sitter jag vid datorn och mår dåligt. Har jätte ont i halsen och hostar och snorar. Såklart det blir såhär när man varit ute på praktik och ska tillbaka till Universitet. Är ju alltid så. Så typiskt bara! Har ju som sagt inte tid att vara sjuk.

Gårdagen var trevlig.
Blev utgång med Maddis, vi skulle egentligen ta en nykter kväll och ta bilen till Karlstad och se Mange Schmidt.
Men så blev inte fallet när vi inte fick tag i någon bil. Istället blev det utgång i stan på statt.
Blev förfest hos Danne och även efterfest. Jag och Danne var duktiga kockar på efterfesten då alla var hungriga :P
Kom hem vid halv fem skulle jag tro och då somnade man ganska fort.

Idag har jag inte gjort så mkt mer än att myst med Andreas och pluggat en massa.
Tillbaka till allt plugg igen imorrn då.


1 December

Idag är det 1:a december och regnet bara öser ner, inte alls kul :(
Får hoppas det inte blir såhär på julafton bara. Hela julkänslan blir ju förstörd då.

Igår så åkte jag iväg med Izabelle, Erra och Therese till Karlstad för julshopping.
Först åkte vi till Mitticity och sen blev det våxnäs och till sist bergvik och ikea.
Jag fixade mina sista julklappar så nu är allt fixat och klart :) Känns super bra!
När jag kom hem blev det mys i soffan med Andreas och så slog jag även in julklapparna jag hade köpt.

Idag så har jag tvättat fönster och städat. Satt upp ljusstakarna så det är fint tills imorrn :)
Ikväll blir det utgång i Karlstad med Maddis gumman, det ska bli riktigt kul :)

image21
Vi myser på IKEA :)

RSS 2.0