Torsdag

Natten från tisdag till onsdag sov jag två timmar, kan lova att jag var otroligt trött när klockan ringde vid sju tiden. Som tur var så fick vi vara ganska delaktiga i lektionen igår så att vi inte skulle bara sitta och lyssna för då hade jag absolut somnat, det lovar jag! När vi slutade vid tolv så åkte vi till Krhamn och åt lunch och åkte sedan hem till Malin för att plugga. Vi höll på ett bra tag men blev klara med allt vi skulle göra så det var skönt.

Imorsse så gick jag och Andreas och hälsade på Dan och Zappa. Zappa har blivit så stor! Super fin är han :) Sen så gick vi uppe på sjukhuset och jag tog nya blodprover. Fick ju ta prover innan jag börja med tabletterna och nu skulle jag ta nya porver när jag ätit dom ett tag. Men jävlar va svårt det är att hitta blodådrer på mig, hon som skulle sa att min vara inte bara svåra att hitta utan de är super tunna också. Men hon sa att det syndes att jag var van att ta prover iaf. Jag sitter verkligen och stirrar på när de sätter in nålen i armen. Hon sa att de flesta tittar bort, men jag är ju så nyfiken ja :P
Innan vi gick hem igår så gick vi till Ejes och köpte en varsin bakelse, men det slutade med att Andreas fick äta upp båda två, var inge sugen när vi kom hem. Hehe. Men frukost åt jag iaf, njöt som bara den. För proverna jag skulle ta måste man göra fastande och jag som är världens frukost människa dog nästan av hunger på vägen till sjukhuset :P


Idag blir det nog mest plugg och sen umgås med Andreas. Han åker till Borås och ska hälsa på Jon i helgen. Jon fyller 25 så de ska festa lite. Så det blir nog kul för dom. Jag hade fått kommit med om jag ville. Men tror de får roligare själv de där grabbarna :P Jag får se vad jag hittar på i helgen. Ska nog åka till Karlstad på lördag för att shoppa lite iaf. Måste köpa ny mössa som jag ska ha i Branäs iaf. Hittar inte min vanliga.
Och imorrn så ska jag jobba på förskolan, super kul! Saknar min små barn där uppe på Tallunden :)

Tröttnat

Jag har tröttnat! -suck-
Orkar inte skirva om vad det gäller här... men så är det iaf. Mitt tålamod är slut känns det som.

Idag åkte vi tidigare till skolan och satt och disskuterade hur vi skulle lägga upp redovisningen innan lektionen började. Det gick bra och var inte en sån jobbig redovisning. Tycker om klassen men det finns redan ett gäng man har börjat störa sig enormt på. Några tjejer som tror sig vara för mer än alla andra. De gick inte i kursen innan och i den kursen innan så hade vi inga såna typer. Men Maria som har gått i samma kurs som dom innan berättade att dom var precis likadana innan. Inga som bryr sig att ens försöka bli vänner med sig med dom, de går med näsan i vädret och fnyser nästan åt en när vi andra redovisar.

Annars idag har jag inte gjort så mkt, åt lunch med Andreas när jag hade kommit hem från Universitet. Sen kollade vi på filmen "Corps bride" som jag köpte helgen. Söt film, Johnny Depp är ju bäst :)
Sen har jag mest suttit med kurslitteratur och läst och skreve ner det viktigtast från varje kapitel. Tur att boken är bra väldigt intressant iaf. För kan ju lova att de flesta kurslitterturböckerna är ganska tråkiga.
Idag har jag även kollat på sommarkurser på nätet, får jag inget jobb vill jag iaf plugga. Förra sommren var jag så rastlös! Hade ju inget sommarjobb. Super trist när man är van att göra grejer på dagarna.

Häst & Statt

Söndag igen. Idag var jag ute på Östervik och red med Izabelle. Så underbart :) Robin är väl inte världens säkraste häst men det gick bra ändå :) Helt underbart att få rida igen iaf :) Vi ska ut nästa söndag igen, härligt!

Igår kväll så blev det ett anfall att man ville ut och dansa, så ringde Izabelle och vi begav oss mot statt. Inte världens roligaste kväll då det var 18-års gräns och det vimmla av småttningar :P hehe. Men träffa lite roligt folk iaf, även en killkompis från gymnasietiden, skoj skoj :) Och det blev mkt dansade med gumman :) Vakten som släppte in oss ville inte se våra legg men de bakom oss var tvungna att visa, vi fråga om vi såg så old ut :P men han svarade att näe men ni borde få en egen vip kö här på statt :P haha. Har man varit ute mkt på statt då? När vakterna känner igen en? :P

Nu ska jag sätta mig och plugga lite inför morgon dagen.

Spännande!

Har suttit och kollat på handbollsmatchen mellan Sverige och Norge. Det var så spännande så jag höll på och dö! Var jämt nästan hela tiden. Efter två förlängningar så vann iaf Sverige! Jag jubblade i tv soffan :P Jag kan allt vara ett spårtfon jag med ibland :P

image124

Igår var man och åt lunch med Maddis, Sandra och lille Devin. Jag fick till och med hålla i Devin, så söt så :)
Efter det så gick vi en sväng på stan och det blev lite små shoppande och sen gick vi hemåt igen och jag fick följa med Sandra hem och prova hennes snowboardskor, som passa perfekt :) Så nu slipper jag hyra när jag och Izabelle sk trill Branäs, toppen bra! Tack tack :)

På kvällen lekte jag och Izabelle, blev tjejfilmstittande, mat i form av ost och skink paj. Hoppas Izza gillade det? :) Och sen satt vi och snacka och planerade Branäs, så det blev senare än vi hade tänkt oss. Tiden flög iväg, men kul var det - som alltid när vi umgås :)

Nu ska jag snart iväg och hämta ut grejerna för sexpartyt. Efter alla pengar jag fått av alla som var på partyt så känner jag mig super rik, men sen kommer jag nog inte känna det så längre efter jag hämtat paketet :P


Fler bilder



Idag har man suttit på föreläsning hela dagen. Inte alls kul. Det var alldeles för lång tid för en föreläsning. Satt från 9.00 till 16.00. Med en timmes lunch då visserligen men ändå... Men vi roa oss med att skicka sms och ta lite bilder och prata lite smått med varandra :P Jag fick massa komplimanger för min nya tatuering, och I love it :D Helena var så snäll och smörjde in den med helosan också. Eftersom jag hade glömt och köpa salva på vägen hem igår. Men köpte en idag. Jag hade fått namnet på salvan från Patrik och den hette Bepanthen och ska tydligen vara mycket bättre än helsosan, tatuering kommer läka fortare. Visserligen lite dyrare än helosan men är nog värt det ändå.

Efter heldagen på Universitet så fick jag skjuts hem av Maria och sen så kom Izabelle och Benjamin förbi en sväng, alltid kul att träffa mina två favoriter. Blev dock ett kort besök då Benjamin var trötter. Men imorrn så ska jag och Izabelle leka, vi ska bowla och sen blir det hem till mig och laga lite mat och kolla film :) Ska bli toppen kul :)
Annars blir det nog ganska lugnt i helgen som det ser ut... inget mer planerat och det känns ganska skönt, har en del plugg som måste göras till på måndag så...

Bild på tatueringen

Här kommer en bild på tatueringen då. Min fina lotusblomma :) Bilden är tagen direkt ngn sekund efter att den är färdig så den är lite blodig fortfarande. Men får fixa bättre bilder senare :)

image120



Heath död & ny tatuering

Heath Ledger är död! Helt sjukt alltså! Han hittades i sin lägenhet igår och har tydligen tagit en överdos, visserligen har han sett riktigt härjad ut ett tag men inte visste man att det var så illa! :/ Riktigt bra skådespelare!

image119

Idag så börja nya kursen - svenska & matematik i barnen värld. Verkar vara en riktigt bra kurs. Kom i samma studiegrupp som Anna, Malin, Lisa och Maria. Tror det blir kanon, vi är ju alla från Kristinehamn. Vi gick bara vid tolv med redan vid tjugo över elva smet jag iväg för att ta bussen hem. Väl här hemma så mötte Andreas mig och vi gick och åt lite lunch och sen begav vi oss till Kingsroad Tattoo och mötte Patrik som fixade min nya tatuering :D Så nu är jag märkt för livet ännu en gång som Andreas så fint uttryckte det. Denna tatuering är den som gjort ondast av alla min tre. Tror det beror på att jag äter tabletterna för huden och de har blivit känsligare för det, så det var tur att jag fick tid så här i början av tablettkuren. Men oj vad nöjd jag är! Den är så jävla snygg! Är hel nöjd, och tror Patrik blev nöjd med sitt verk också för han ville ta en bild på den själv också :) Fast nu har man ju fått mersmak igen och jag vill bara ha fler :P




Pinkdream

Idag har solen varit framme hela dagen och det har känts som värsta vår dagen. Kommer nog bli en låååång vår eftersom vi inte har/och inte haft ngn riktigt vinter. Jag har iaf tagit en promenad idag, det var riktigt skönt. Solen sken så härligt :)

Ikväll blir det iväg och äta på thai igen. Fast denna gången med Izabelle och så blir det ju inte thailunchbuffé då.
Men det ska bli riktigt kul :) sitta och snacka en massa skit :) *hehe*

Hittat världens finaste bärbara dator, hoppas att jag kan få den i födelsedagpresent, den är ju så läcker :D Oh yes I love pink!

image117

Lek & stan

Igår så var man med Izabelle och Benjamin i stort sett hela dagen. Det blev en lång promenad och lite lekande i lekparker (såklart *hehe*) sen så gick vi till maxi och handlade och sen gick vi hem till Izabelle och började göra mat. Det blev pasta och pastasås med bacon och skinka, sååååå gott! Riktigt mumsigt kan jag lova att det var.
Sen när vi hade sagt godnatt till Benjamin så blev det film, en skräckis. Som alltid när vi två kollar på film :D
Den var riktigt spännande och riktigt bra :) Två tummar upp för den :) Kollade till och med på den en gång till när jag kom hem för mammi ville så gärna se den :P
Innan jag skulle sova kom baby och myste lite innan han skulle springa iväg och lana med Johan igen. Jag och Johan har delad vårdnad om Andreas nämligen. Han är min men när Johan kommer hem från jobbet i Norge så måste Andreas få vara Johans lite också :P *haha*.



Idag så har jag varit nere på stan typ hela dagen. Mötte Sara vid mvc vid elva tiden och sen gick vi och åt lunch på stan. Blev en smaskig baugette. Sen så gick vi runt i butiker och kolla en massa och prata skit ända till klockan halv fyra. Trevligt var det :) Det blev lite inköp för mig också, tre hipsters, en kofta och två filmer :) Sara har en sån fin och stor mage nu, blir antagligen en liten flicka :) Vi mötte även Sandra med Devin och Linda med Collin så det var bara massa barn och magar överallt, inte annat än att man blir lite sugen själv :P Men som sagt - inte på 2 år än för mig och Andreas eftersom jag ska äta tabletter nu -suck-



Sexparty, dans och kronprinsen :P

Sexpartyt igår var super trevligt, väldigt lyckat må jag säga :) Hoppas alla hade de trevligt :) Vi blev ett helt gäng tjejer trots att några backa ur, trist sånt där... speciellt när folk verkar så positiva innan.
Det blev en massa skratt, klämande, luktande, smakande mm :P
Jag (eftersom jag var värdinna) fick även testa fjärilen - en klitoris stimulerare, fast med kläderna på då :P Haha
Tack alla för en super trevlig kväll!
 



Efter sexpartyt drog jag, Izabelle och Erra iväg till Arena i Karlstad för att dansa. Det blev mycket dansande. Vi träffade även Steven och han var  bra till att knuffa bort äckliga killar som försökte ragga. Hade ett äckel efter mig som försökte konversera på dålig engelska. Han såg ut som dumbo med stora öron, stackarn :P Han förstod efter sådär 4-5 gångers raggningsförsök att jag hade pojkvän och inte var intresserad, snacka om att inte fatta :P

image110

Det var mycket backslick snubbar ute denna kvällen tyckte vi, och när vi stod i baren så beställde dessa en massa shoots som Izabelle tog kort på, efterråt får vi veta att Kronprinsen kom med på ett hörn, det visade sig tydligen att han också var på Arena denna kvällen :P
Ser ni honom? :P

Sexparty

Ja nu har man ätit och ska strax hoppa in i duschen.
Vid 18 kommer några tjejer redan och sen kommer väl resten vid 19 tiden.
Ska bli så kul :) Har varit på två sexpartyn innan, men har aldrig haft något själv så det ska bli kul :)
Sen ska ju jag, Izabelle, Erra och Therese iväg till Arena och dansa resten av kvällen så det kommer bli kalas kul :)

image99
Denna måste jag köpa, värmande massageolja som smakar jordgubb, min är ju redan slut :P


Bieffekt dags då...

Nu har några bieffekter efter tabletterna börjat... jippi, känner redan igen dom sen förra gången. Så trist! Men som sagt, det är värt det i efterhand sen. Bara att börja smörja in läppar och äta huvudvärkstabletter för än så länge är det bara torra läppar och konstant huvudvärk som har kommit som bieffekt. Humöret börjar svikta lite också men vi får se hur det blir senare. Har ju inte ätit så länge ännu.

Idag ska jag iväg hem till farmor och hjälpa henna att städa lite, sen ska jag med mammi och handla. Hon har gjort illa foten och kan knappt gå och äter värktabletter så lika bra att jag hjälper henne att handla. Sen så ska jag förhoppningsvis ut och gå med Izabelle sen. Vore riktigt skönt att komma ut och röra på sig lite :)

Längtar tills imorrn :D

Thaibuffé

Onsdag idag... och jag är ledig även idag. Tråkigt att bara gå hemma ju. Men ska iaf ner till stan med Andreas snart. Vi ska kika lite och sen tänkte vi gå och äta thaibuffé, så jäkla gott :)
 
image98

Längtar till två datum nu. Den ena är 18/1 då jag ska ha mitt tjej/sexparty :) Kommer nog bli super kul, och det är ganska många som kommer också :) Efter det så ska jag, Izza, Erra, Carro och Therese till Arena och dansa resten av kvällen, kommer bli toppen kul :)
Andra datumet jag längtar till är den 23/1, då börjar nya kursen och sen är det en hemlighet som händer den dagen också! Längtar som en tok :)

Internet skit...

Men herregud!
Läste precis på internet att intrånget som gjorts på bilddagboken gjordes i MAJ 2007! Och upptäcktes först nu när filen lades ut på internet, piratbay och flashback häromveckan. Så hur mycket folk har snokat runt efter detta vet man ju inte! Hoppas alla har ändrat sina lösenord nu bara!

Mitt nya liv

Ny vecka - nytt liv.
Är det inte så? :) För mig är det verkligen så denna veckan. Tog min första tablett imorsse, kändes underbart! Värsta lyckoruset! :) Fast att jag vet att det kommer bli två ganska jobbiga år framöver så är det värt det! Till 100% verkligen! Jag hatar min onda hud just nu, så detta kan inte bli annat än bra. Visst att tabletterna har en massa bieffekter, då talar vi verkligen om en massa också! Men förhoppningsvis så slipper jag de flesta av dom. *Håller tummarna*

Idag var sista dagen på kursen jag läst sen sommarlovet var slut. Känns sådär... det var en av de bästa kurserna jag läst, men nästa kurs som börjar nästa vecka har iaf samma lärare och vi kommer var ungefär samma människor i klassen så det kommer nog bli kul :) Har ju redan börjat läsa kurslitteraturen inför denna kommande kurs och kan bara säga positiva saker om den ännu. Jätte intressanta böcker som alla småbarnsföräldrar borde läsa faktiskt!

Helgen var bra. Dock blev jag alldeles för full i lördags. Men eftersom jag inte ska dricka på 2 år nu så bjuder jag på det :P Efter att ha leget i badrummet vid toalettstolen hela söndags förmiddagen så kände jag att det är rätt skönt att slippa dricka på 2 år och så tyckte jag synd om mig själv fast att det var självförvållat :P Men nu är det slut med de dumheterna ju :P Jag har faktiskt inga problem att vara nykter på krogen i vanliga fall och nu när jag verkligen inte får dricka så kommer det inte bli några problem.

Hejdå julen

image95

Igår och även idag har jag och mammi städat bort julen. Bara granen som är kvar inne nu, står helt naken utan julpynt i vardagsrummet. Vi ska bära iväg den till maxi sen där man kan få lägga sig gran och så ska de elda upp alla granar senare idag. Lika skönt att sätta upp allt julpynt som att ta ner det tror jag! Skönt att få ta fram vanliga lampor i fönstren och sånt...

Jag vill fixa en snygg design till min blogg, har suttit och försökt mig på lite själv, men tycker bara det blir blaj av allt. Någon som har tips på en bra sida med hjälp? Skulle vara jätte tacksam i såfall :) Får väl se om jag har tålamod till att sitta med det sen också.

Idag händer det nog inte så mycket under dagen. Ska fixa naglarna, läsa kurslitteratur och kanske spela lite sims :P Men annars är det rätt lugnt tills jag ska åka iväg till Emmy gumman. Verkar inte som om Andreas ska med, min lilla sjukling. Han bara sover och sover - men det är väl så man blir frisk när man är sjuk.

Jag kommer iaf må bra hemma hos Emmy & Glenn idag - för en gångs skull. Har äntligen hämtat ut mina allergi tabletter så nu kan jag gosa hur mycket som helst med Lillan & Putte utan att känna av min pälsdjursallergi! :) Känns ju underbart! Jävla skit att vara allergisk, speciellt när man inte varit det hela livet utan att det bara kom smygande på. Jag som verkligen vill ha katt eller hund senare. Men eftersom både jag och Andreas är jätte kattallergiska blir det inte katt iaf, och Andreas vill inte ha hund.... -suck- Får väl bli en orm eller ödla då :) Inte fel det heller, men inte så mysigt som en liten hund eller katt.

Pigg mitt i natten

Gud vad jag är pigg, helt sjukt! Ändå gick jag upp tidigt imorsse.... eller ja tidigt och tidigt. Tidigare än vad jag brukar göra när jag är ledig iaf. Klockan ett traskade jag ner till stan för att möta Emmy och Amanda. Vi tog en tur på stan. Jag köpte hipsters, strumpbyxor, bh, kjol och stövlar. Ja jag vet! Jag är skotokig! Men denna gången så behövde jag verkligen ett par nya stövlar då mina älsklingstövlar snart kommer vara ett minne blott. De är så trasiga! Men de är använda åtminstone, har nog aldrig använt ett par så mycket som de :) Helt underbara att gå och dansa i.

Har även hämtat ut mina tabletter idag, och det blir nog så att jag börjar med dom på måndag. Känns bäst så... Varför känns det alltid som att det är bäst att börja med saker på måndagar? :P På måndagar ska man alltid börja träna mer, sluta äta sötsaker mm :P
Jag har iaf slutat äta sötsaker till stor del, åt på Emmys födelsedag då och när jag och Izabelle satt och fikade i snön efter våran pulkaåkning. Men annars så har jag varit duktig faktiskt :) Lite stolt över mig själv faktiskt :P

Imorrn är det Emmys födelsedagsfest som gäller, blir nog super kul :) Men vi får se om Andreas följder med... han har typ sovit hela eftermiddagen. Tror han har feber också för han är jätte varm, hostar och har sig gör han också. Stackars plutten! Hoppas han mår bättre imorrn iaf.

Ja, nu ska jag nog kolla på tv lite och se om jag blir något tröttare. Annars får jag väl prova att läsa kurslitteratur, dte brukar ju hjälpa :P Bra sövningsmedel :P

Torsdag

Idag har man varit ledig, men inte haft det lugnt ändå. Börjat läsa i en av de nya böckerna tills nästa kurs. Vill komma igång i tid så man slipper stressa sen när kursen börjar.
Nu på kvällen har jag varit hemma hos Emmy & Glenn med Andreas, Amanda och André. Vi spelade spel och sen kolla vi på filmen "28 dagar senare". Har redan sett den men den är helt okej, så det var trevligt. Amanda och jag fick skjuts hem av André också, det var snällt. Slapp man gå i regnet.

Imorrn är det äntligen fredag :D Skönt med helg. Tror det blir lugnt imorrn har inte planerat in något iaf. Men på lördag blir det att fira Emmy gummsan :) Hon ska firas ordentligt :) Men utan alkohol för min del eftersom jag ska börja med tabletterna imorrn - äntligen! Ska bli underbart! Hoppas jag slipper gå runt och ha ont nu!

Nu ska jag nog hoppa i säng, trötter. Natti Natti :)

Kalas


 

Det var mycket folk hemma hos Emmy ida. Fast det kommer väl mer i helgen antar jag.
Det var Emmy & Glenn (såklart), jag, Andreas, mammi, Jasmine, svärmor, mormor, Stig, Alex, Maggan, Pelle, Amanda och Inger. Emmy fick blommor av mig och mammi. Men hon får presenter på lördag :P
Hon bjöd på en massa gott - tårta, kakor, muffins mm. Åt lite, för man vill ju inte säga nej när gumman har bakat själv. Så duktig så :) Putte var jätte söt och ville tydligen också ha muffins för han la tassen på en :) Sen luktade han på blommorna som Emmy fått, han är så söt :)

Grattis Emmy!

Idag blir min svägerska och underbara vän Emmy 20 år :D Nu är du inte längre tonåring gumman :P Dags för systemet, hehe. På lördag har hon födelsedagsfest då ska hon firas ordentligt :)

Grattis gumman!

image87


Såhär på kvällen

Idag har man varit ledig. Men har ändå hållt på med skolarbete. Mitt eget och sen har jag även hjälpt Maddis med ett arbete i den kursen hon går nu. Eftersom jag redan läst kursen och så. Hon var jätte glad över att jag hjälpte henne, så det kändes kul att man kunde hjälpa till.

Har även planerat lite inför sexpartyt nästa vecka. Ska ju ha lite att bjuda på när gästerna kommer hade jag tänkt. Både alkohol alternativ och utan alkohol alternativ hade jag tänkt. Hoppas på att det blir en toppen rolig kväll med tjejerna då :)

Annars idag har jag inte gjort så mycket, har legat i sängen en del då jag inte mår så bra.
Lite förkyld och svullet öga. Fick ju en snöboll i ögat efter att en jävla skit unge kasta snöboll på mig och Izabelle när vi kom susande ner för backen i söndags. Så idag är det svullet och lite rött :(

Nu ska jag spela lite sims2, har lånat ut det till Emmy ett bra tag men sen så kom älsklingen med det förut. Så nu ska jag spela :) Var hundra år sen känns det som. I brist på annat så kan man roa sig i sims världen såhär på kvällskvisten, hehe. Dåligt med alternativ på tv´n också så då passar det ju :)

Pulkarace :)

Igår så var jag och Izabelle ute och åkta pulka. Riktigt kul. Det kan man aldrig växa ifrån så är det bara! :D
Vi hade tur som åkte igår också, för idag är det bara slask av all snö :(
Vi åkte iväg till Sättrastugan men där var det svart, inte en enda lampa tänd. Men vi hittade en annan backe. Det var typ vi, någon barnfamilj och killar i 15 års åldern som var där och åkte, och jag kan lova att jag och Izabelle hördes mest! Speciellt när Izabelle åkte in i ett staket på första åket :P Sen lyckades hon även försvinna in i buskarna på andra sidan. Haha. Men kul var det. Efter att vi var helt slut efter allt åkande och slit uppför backen begav vi oss ut i skärgården för lite fika vid picasso skulpturen. Vi tänkte sitta uppe på stenarna vid statyn och mumsa på varm choklad och bullar. Izabelle kom upp för stenarna men det gjorde inte jag :P Jävla dumma vinter skor som är helt släta på undersidan så man bara far iväg. Fick iaf tag i Izabelles ben och hon kämpade med att dra upp mig samtidigt som vi nästan dog av skratt! :) Tyvärr börja det regna, men vi hade mysigt ändå. Innan vi skulle bege oss hem så blev det lite bus i snön. Gjorde snöänglar och grejer. När vi sen satt oss i bilen så var Izabelles låna mobil borta. Det var bara att bege sig ut i snön och leta. Jag ringde på den och plötsligt såg vi något blått blinka och låta i snön :P Vi var trött men glada när vi begav oss hem :)






Izabelle filmar och det slutar med att hon åker in i buskar :P

Idag hade man redovisning på Universitet, och det gick galant :) Fick bara positiv kritik på vårat tema arbete, både av lärare och de andra i klassen så det känns super bra :)

Fallen stjärna

Inatt så låstes Britney Spears in på psyket och rätten beslöt även att ta ifrån henne all vårdnad och umgängesrätt om barnen. Vad har hänt med denna tjej!?! Låste in sig i badrummet med barnen och var dessutom drogpåverkad, polisen fick slå in dörren för att få tag i henne och barnen.

image78

Man kan inte tro att det är samma tjej!

image81 image80

Fallen stjärna...

Ännu en dag..

... utan sötsaker.
Men hela kroppen skriker verkligen efter ngt sött! Men bara man klarar de första dagarna så brukar det gå utan problem sen. Jag vet... jag har gjort detta förut. Förra gången jag hade uppehåll efter nyår klarade jag 6 månader, då var jag stolt. Men denna gång blir det inte riktigt samma sak, för jag ska unna mig ibland... kanske... någon gång.... sådär ibland... kanske :P

image77


Idag har man varit tillbaka i skolan då. Fast usch vad kusligt tomt med folk det var på Universitet. Inte många som hade börjat ännu. De flesta börjar nog till nästa vecka skulle jag tro,
Men vi i min studiegrupp var duktiga och satt där och pluggade inför redovisningen på måndag. Kommer nog gå som en dans, kändes bra idag iaf :)






Vissa människor gör en så glad :D

Segt...

Idag har det varit en seg dag. Att det kan vara så svårt att sluta med sötsaker. Hela kroppen verkligen skriker efter något sött. Men jag höll mig iaf. Ännu en dag på detta år alltså :P
Vid 17 tiden så mötte jag Izabelle utanför Benjamins dagis och vi hämtade honom och åkte sedan ner på stan och gick en sväng där, Izabelle köpte nya gardiner till sovrummet och sen gick vi och inhandlade mat i form av kycklingsallad.
Nyttigt och bra :)
sen blev det mat tajm och lite tv tittande hemma hos Izza och Benjamin. Vi kollade även bilder från förr. Helt sjukt att se mig i långt och blont hår. Ser inte ut som jag, Benjamin känner inte ens igen mig på de bilderna.

Till helgen så ska vi försöka komma ut på Arena igen, som förr i tiden :P Haha, näe men det var super länge sen vi var och svängde benen där så det ska bli kul. Fast att stången inte är tillbaka ännu. Dålig stil!

Imorrn blir det att återvända till Universitet. Fast lektionerna och så börjar inte föräns på måndag. Men ska plugga lite med studiegruppen. Hoppas att vi jobbar på flitigt imorrn så kan vi ta ledigt på fredag iaf.

Nu ska jag kolla på One Three hill på datorn, helt underbar serie! :)

image76


2008

Gott nytt år :D

Kvällen igår var super kul.
Jag och Andreas gick hem till Emmy och jag och Emmy fixade oss i ordning medan grabbarna (Andreas, Glenn och André) satt vid tv´n och spelade tv spel. Sen började vi små dricka och vid nio tiden skjutsade André oss hem till G och Andreas. Där var det lite folk, så det var skoj :) Blev singstar, lite dricka, lite chips och annat gott och trevlig sällskap :) Jag som inte ska dricka på 2 år nu smaka på en massa, bland annat en tequila som smaka jordgubb, så god! "Denna ska jag köpa" tyckte jag... men fick lägga till: om 2 år alltså :P
Vid tolv skulle vi egentligen gott ner till stan men vi kom inte iväg i tid så vi gick ut utanför huset bara och sköt raketer. Överallt smällde det runt oss, så fint! Vid tolvslaget så kramades och önskade varandra gott nytt år och sen fortsatte vi att skjuta raketer. Glenn fick sin tröja sönderskjuten. Han hade hela fickan fram på magen fylld med små raketer och när han sköt iväg en så kom det eld från den på dom som var i fickan, så det sköt rakater ur fickan på tröjan på honom. Det brann verkligen i tröjan!! Shit va det var läskigt!! Men de andra killarna sprang fram och klappade elden så det inte började brinna mer. Tack och lov! Glenn har verkligen otur med fyrverkerier - förra året brände han ju händerna! Emmy var riktigt arg på honom, fast hon blev väl mest rädd antar jag.
Sen gick vi in och fortsatte sjunga och ha trevligt. Kom hem vid fyra tiden och då var man trött men glad :)

image72 image75


RSS 2.0