Tillbaka

Hej hej, jag har inte varit inne på ett tag men är jag tillbaka en liten stund :P

I måndags åkte jag och mammi till Vadstena för att vara där till onsdagen. Påvägen ner så stannade vi i Medvi, Motala och till slut Skänninge. I Skänninge har min mamma växt upp lite, henne mormor och morfar hade hus där och vi gick och kollade på det. Super stort var det. De hade tydligen gott ställt för jävlar alltså. Super fint! Men nu hade de gjort det till ett lägenhetshus tydligen. Sen åkte vi till Vadstena och vi fick ett hotell rum mitt i centrum, super mysigt verkligen. Vi shoppade, var på utomhus teater, gick på långa promenader, åt massa gott och så :) Hade de toppen bra. Super härligt att komma iväg några dagar från Kristinehamn också.

Igår var jag med Emelie, vi åt på Kina och sen gick vi en sväng på stan och tog en glass på torget. Sen drog jag hem till Izabelle och tvättade henne fönster, hon gillade resultatet så det var ju bra :) När hon kom hem hade hon med sig massor av galgar från lindex, tack tack gumman :) sen satte vi oss i solen och väntade på att jag skulle få skjuts hem. På kvällen gick jag på bio med mammi, vi såg "Mamma Mia" som var en riktig "må bra film", jätte härlig :) Stellan Skarsgård är med och han är ju så bra :) Sen när bion var slut så väntade Adde utanför så vi gick på en kvälls promenad. Tror det blev en timme typ, härligt.

Idag ska man bege sig till Göteborg då. Daniel som bjur med mig. Vi åker direkt när han slutar. Han har bokat jätte fint hotell, så ikväll ska vi ut och äta och imorrn blir det liseberg. Han är så snäll och go :)

Hoppas ni får en toppen helg!

Skummigt värre





Kan bara säga att Skumpartyt var riktigt lyckat! Så kul och så blött :P Jag, Izabelle och Therese dansade en massa i skummet. Träffade både Andreas och Tomas så det var trevligt. En riktigt lyckad kväll :) Fler bilder finns på bilddagboken :) Glöm inte att kommentera i bilddagboken nu också! :P


I väntan på kvällen



Usch vad tråkigt jag har, städar och städar. Tråkigt är var det är! MEN... det är faktiskt mycket roligare än att sitta med sommaruppsatsen, så därför gör jag just nu allt annat än att sitta med den :P Dumt, jag vet... men får ta mig i kragen till veckan när jag kommer hem på Onsdag.

Ikväll blir det skumparty. Vet fortfarande inte om Erra och Carro ska med. Men jag, Izabelle och Therese kommer ha hur kul som helst iaf :) Patrik från Skövde ringde igår och fråga om det var skumparty idag så han och hans vänner kanske också kommer dit, vore trevligt :) Annars skulle vi ses en annan dag sa vi. Helgen är rätt fullbokad faktiskt. Skumparty ikväll som sagt (det har väl ingen missat? :P), imorrn kommer farmor och mormor över och vi ska fika och lite sånt när jag har namnsdag, det har vi som tradition. Är man ensam barn så är man lite extra bortskämd ;) Sen på kvällen så tänkte Adde och jag fixa mat och kolla film. En lugn kväll helt enkelt. På söndag ska jag försöka sätta mig lite vid datorn och skriva på uppsatsen :P Försöka som sagt! Sen ska jag iväg till Karlskoga och leka med Tobias också, vi skulle ha setts igår men det blev inget med det. Hade nog att göra ändå kändes det som. Och sen på måndag drar jag och mammi till Vadstena :) Sen full späckad helg iaf, skönt det - inge kul att bara sitta och inte ha ngt att göra. Daniel åker till Trollhättan idag och ska vara borta hela helgen och när han kommer hem så åker jag iväg till Vadstena som sagt, så vi ska ses när jag kommer hem. Vi funderar på att göra ngt till helgen som kommer då, åka någonstans eller så. Men vi får se. Han skickade ett sms förut att han har en överraskning åt mig, men jag skulle få veta det senare idag. Nyfiken som bara den kan jag lova :P Alla som känner vet att jag är jätte nyfiken så det är tortyr för mig när någon säger sådär och så får jag inte veta direkt vad det handlar om, elakt :P

Näe nu ska jag återgå till städandet, hoppas ni har det roligare :)

It´s sad

It´s sad when people you know become people you knew
When you can walk right past someone like they where never a big part of your life

Idag har man skreve lite på de jävla sommar uppsatsen. Det går inte bra kan jag meddela, men men... Annars så har man varit hos farmor med mammi och fikat. Sen åkte vi till coop och handlade och så. Där man såg en person som "I used to know" och kom och tänka på vad sorgligt det är när man tappar kontakten med folk som man varit riktigt tajt med. Sen har man mest tagit det lugnt idag. Städat och återigen suttit med arbetet. Har även bokat hotell i Vadstena. Så åker dit med mammi på Måndag och är borta några dagar. Ska bli skönt att komma bort från Krhamn ett tag.

Imorrn är det skumparty som gäller med tjejerna. Ska blir riktigt skoj! Än så länge är det jag, Izabelle och Therese. Men Erra och Carro kanske ska med också... vi får se, det står i valet och kvalet ännu. Men hur som helst så blir det nog super kul. Skumparty är lovely!


More fun?

Blondes have more fun? Eller är det så? Haha ja du... ingen aning men nu är jag blond igen. Så jävla skönt. Kul att vara lite ljusare på sommaren faktiskt. Blir ju brunett igen till hösten. Men nu storm trivs jag faktiskt :) Har bara fått bra reaktioner på håret idag också. Adde log som en sol när jag kom till hans jobb och det gjorde även mammi och Daniel när de såg mig. Daniel kunde inte sluta le, han tyckte det var jätte fint :) Så det är ju kul :) Och tack till er andra som sagt snälla saker på msn :)


Patetiskt

Men lilla tjejen.... jag är intresserad av "din kille", det enda jag är intresserad av är MINA pengar som han är skyldig mig. Men det verkar vara svårt för dig att förstå! Skrattretande är vad det är! Jag sov hos Emelie i tisdag och då satt vi vid datorn och kolla på film när hennes kille skrev till henne på msn. Jag satt redan och svarade på sms som Andreas hade skrev då och klart jag skrev och sa att jag hörde att han skulle komma hem till Krhamn tidigare då när jag såg att Johan skrev det. För jag vill ha mina pengar som sagt! INGET annat. Men du verkar ju tro något annat. Och vet du vad? det får du så gärna göra.... orka bry sig!

Lördags kvällen

Lördagen var kanon. Blev en förfest hemma hos Marcus och Clabbe. Roligt folk och bra stämmning. Har dock bilder på min näthinna som jag helst skulle slippa :P Men jag och Izabelle har nog aldrig skrattat så mycket förut. Har ni någonsin sett American Pie 2? När killarna går in i huset där Stifler tror att tjejerna som bor där är lesbiska, och de leker en lek. Det tjejerna gör - gör killarna. HAHA säger jag bara. Mycket rolig förfest som sagt och ganska mycket folk. Sen drog vi till Stat och dansade som tusan. Daniel stod och var het i Dj båset ;) Under kvällen spelade han precis alla låtar som jag hade önskat, så jag och Izabelle var hel nöjda :) Vi träffade lite folk som man kände så det var en trevlig kväll med mycket dans. Jag har dock blåmärken sen när jag var nära att flyga av scenen. Jävlar vad folk ska knuffas när de är fulla. Tur att Izabelle tog tag i mig så jag inte flög av scenen iaf. Efter statt gick vi till Torggrillen och åt pommes med b-sås. Sen gick vi hemåt till Izabelle och så ringde Daniel och hörde om jag ville åka med. Så vi åkte hem till honom och sov där. Gosade en massa med kattungen, som för övrigt ska heta Ozzy :), och med Ronja innan jag somnade. På morgonen träffade jag Petra och vi tog en liten promenad på Herrhagen och bara pratade en massa, riktigt kul :)

You were never the best for me

Igår var det 3 månader sen VI blev jag - bara jag, Sara. Personen som jag trodde var mitt allt visade helt plötsligt sidor som jag inte visste fanns, som han inte visat på 4 år. Den snälla kille som jag trodde han var existerade inte längre. Hade jag vetat allt då som jag vet nu hade jag inte ödslat en enda tår på honom. För han är inte värd mina tårar. Visst jag har många fina minnen av dessa 4 år, men den personen som finns med i de minnena existerar som sagt inte längre. Jag har heller ingen lust att ha han i mitt liv. Inte som vän eller bekant eller något liknande. Han är en främmande person som jag inte är ett dugg sugen på att lära känna.

Well I never saw it coming
I should have started running
A long, long time ago

And I never thought I’d doubt you
I’m better off without you

... Och vet ni vad? Jag mår bra, riktigt bra :)

Shake it

Blir ingen utgång i Karlstad idag. Det struntar vi i och jag ska ut med Izza, Adde, Marcus, Clabbe och gänget istället. Ska sitta och hos Marcus och Clabbe innan och sen ska iaf jag och Izabelle dra till statt :) Måste få dansa en massa ju :D Älskar att stå på dansgolvet och shaka ju :D Daniel ska vara dj, så jag ska önska en massa :P Har redan önskat mig lite när jag pratar med honom på msn. Man får ju inte vara dum när man känner Dj´n ;)

Näe nu blir det snart dusch och äta lite snabbt innan jag ska träffa de andra. Ha en bra kväll gott folk :P

För lugnt...

Usch jag har inget att göra, det suger faktiskt... Ska iaf till Karlstad imorrn. Först kolla lägenheten, som verkar vara super fin. Om vi vill ha den så får vi den iaf :) Den ligger fint dessutom och inte allt för långt in till stan, så man kan ta bussen från stan till universitet liksom.Ska bli riktigt kul att kolla den imorrn :) Sen kanske jag ska följa med Petra och Viktor ut på Blue moon bar på kvällen, får se om jag har lust... men lutar mot det nu iaf. Bättre än att bara sitta här hemma. Blir ju deprimerad av att inte ha ngt att göra :(

Var hos farmor idag, spelade lite kort och fikade. Var länge sen vi umgicks så. Sen kom mammi och fikade också och jag gick och la mig i farmors säng, var helt slut. Vaknade av att Trulls hoppa upp och la sig tätt in till. Varmt blev det kan jag lova, den lilla hårbollen är ju som ett element :P Men mysigt iaf. Mammi kom och tog kort på oss sen när vi sussa så sött :) Såg ut att ha det riktigt mys där vi låg. Ibland kan han vara riktigt go, när han inte får sina cp ryck :P

Ja det blir en lugn kväll idag, ska städa min garderob, det behövs! Sen bäddar jag nog ner mig med datorn och kollar på Buffy. En dejt med Spike i sängen liksom, inte mkt som slår det kan jag lova ;)

Ingen lunar = vuxen?

Fan va vuxen jag känner mig nu då, nu har jag äntligen tagit bort min Lunar :P Efter att ha haft den sen högstadiet. Har inte varit aktiv där på 1 år så :P Så nu måste man ju officiellt vara vuxen iaf va? HAHA




Fredag

Fredag, kanon dag! :) Tyvärr suger vädret, men men... man kan inte få allt :P
Ska till farmor idag och fika och lite så. Blir nog en lugn helg, kanske :P Känns som det behövs en lugn helg nu iaf. Men man ska aldrig säga aldrig. Benen är fulla i dans :P

Igår så var man nere på stan med mammi och inhandlade lite nödvändigheter. Sen åkte vi ut till Skärgården och åt mjukglass i solen, lovely :) Kristinehamns skärgård är faktiskt helt underbar på sommaren! :) Sen åkte vi hemåt och jag gick och hämtade Benjamin på förskolan. Vi gick hemåt och satte oss ute på asfalten och målade med asfaltskritor, det var riktigt kul tyckte Benjamin. Det var nog hundra år sen jag gjorde sånt :P Sen så gick vi ut på altanen och öppnade såpbubblorna jag hade jag köpt. Det var populärt kan jag lova! Vi blåste en massa. Efter ett tag slutade Benjamin blåsa och jagade bubblorna som jag blåste iväg, det var minst lika kul :P Sen gick vi in och åt mellanmål i form och smörgås och fil. Han fick välja en film vi skulle se och det blev Bambi. Den ville han se om när den var slut men då kom ju Izabelle och hämtade.

På kvällen åkte jag hem till Adde, han fick sina grejer som jag köpte åt honom på Ålands båten. Hade helt glömt bort det. Och sen kollade vi på film. Han ville se en skräck film med Lucy Lui och jag en skräck film med Josh Hartnett, men med lite övertalning så fick jag som jag ville :P Tyvärr var den inte speciellt bra tycker jag, men Adde tyckte det var bättre :P

Petra ringde igår när jag var hos Adde. Jag och hon ska kolla på en lägenhet i Karlstad i helgen. Kanske blir att vi flyttar ihop i augusti :) Fast jag kommer bara bo där nu sista terminen då, men ändå :) Det var en fin 3:a på herrhagen iaf sa Petra som redan kollat på den. Vore super kul iaf :)

Favorit killen



Idag har man spenderat dagen med favorit killen :) Hämtade Benjamin på förskolan. Var massa barn överallt nu när det är sommar och de samlar alla barn i hela stan på olika ställen. Träffade även några pedagoger jag jobbar med uppe på Tallunden i vanliga fall, skoj :) Benjamin var lika glad att se mig idag :) Vi gick direkt till lekparken och lekte en massa där. Benjamin fick till och med mammi att åka kana :P Det var nog inte igår hon gjorde de :P Sen gick vi hemåt och var lite på altanen och där hittade vi en massa sandlåde grejer som jag hade när jag var liten så de tog vi med oss till lilla lekparken och lekte där. Sen gick vi hemåt och åt lite mellanmål i form av isvatten och smörgås. Smarrigt när man varit ute i värmen. När vi satt där så kom Izabelle och det blev lite prat innan de försvann. Ska hämta honom även imorrn :)

Idag är man mest trött, hade tänkt åka iväg till Karlskoga och följa med Tobbe och hans kompisar till Sommar plaza i Karlskoga, men ingen lust att vara ensam tjej med grabbgänget så jag hoppade det :P Izabelle berättade att det är skumparty där idag. Typiskt när jag bestämt mig att inte åka... jaja, skumparty i Karlstad nästa vecka :P

Stripteas

Ojoj säger jag bara, igår var man på male stiptease på Arena. En riktig tjejkväll fast att killar fick komma in också. Men mest tjejer iaf och det är väl förstårligt. Jag och Izabelle tyckte det var lite folk när vi kom dit så vi gick och käkade lite på mcdonalds för att få tiden att gå lite. När vi kom tillbaka var det mycket mer folk och vi gick in. Precis när vi kommit in är det någon som spyr vid baren, mysigt! En måndag liksom?! Va fan, jag och nog fler med mig var nyktra denna kväll... men men. Så vi fick vänta lite innan vi gick in till scenen för Izabelle har ju värsta spy fobin och det stank verkligen. Vi missade början av showen med det gjorde inget för då hade de ju kläder på sig, haha :P När vi kom fram till scenen hade de byxor på si och höll på att dansa. En av dem var snygg den andre var inget vidare att titta på, fast båda hade heta kroppar iaf :P De tog upp tjejer och matade dom med jordgubbar med grädde, smekte dom, pussade dom på lår, hals och grejer. Tjejerna var helt till sig. Sen dansade de lite, bytta om till enbart handduk, tog upp två nya tjejer i publiken och de tjejerna fick smörja in dom med bodylotion. Riktigt hett :P De stod med rumporna mot publiken och tjejer smörjde in, alla skrek som bara den :P I slutet var de helt näcka men höll för de intima delarna. Men en av killarna hade ju redan visat hela grejen, fast av misstag då :P Haha, inte mycket att hurra för kan jag säga :P Men det var en kul show iaf och killen med tatueringar var het. Jag och Izabelle dansade lite och pratade med folk innan vi begav oss hemåt. En trevlig kväll.




Idag har man mest städat. Izabelle och Benjamin tittade förbi förut också, så kul att se dom :) Ska snart äta och sen blir det att åka iväg till Karlskoga och träffa Petra gumman en stund :) Efter det blir det en sväng och träffa Tobias också eftersom jag ändå är i Karlskoga, vi ska bara kolla film och ta det lugnt. Jag är fortfarande helt slut efter helgen så man orkar inte så mycket annat idag. Måste samla tillbaka krafterna :P Imorrn ska man vara barnvakt igen åt godingen nr 1, min favorit kille - Benjamin :)

Lördagen

Lördagen var kanon. Trevligt folk hemma hos Danne i Karlskoga. Några som jag inte träffat och några jag träffat innan. Stefan hade med sig sin nya flickvän Malin som verkligen var super trevlig :) Hoppas hon följer med fler gånger. Sen var Dannes syster Olga och hennes pojkvän Alex med också, jätte trevliga båda två. Hemma hos Danne drack vi, pratade och lyssnade musik. Danne filmade massa med sin videokamera. Måste ha blivit en rolig film. Jag ringde och beställde 3 taxi bilar vid halv tolv och vi  åkte till statt i Karlskoga. Inte super mkt folk men kul ändå. Blev lite drinkar i baren med tjejerna :) och en massa dansande såklart. Träffade lite bekanta ansikten sen gymnasietiden också, super kul :) Sen träffade man Tobias vilket var trevligt. När statt var slut så gick jag, Tobias, Petra, Danne, Olga och Alex till Max och åt mat. Super gott! Har ju aldrig ätit där innan. Men mycket bättre än alla andra snabbmatsställen. Sen blev det prat om efterfest men jag orkade inte. Som tur var hade Daniel varit dj på Wickan så man fick ju åka med honom hem, så go :)

Idag har man sovit alldels för länge, typ vänt på dygnet. Var uppe till fyra i natt. Så det blir tidigt i säng ikväll och upp tidigt i morgon. Är sugen att gå på måndagsklubben på arena ikväll men vi får se om Izabelle får barnvakt. Vore kul eftersom det är male strip ikväll, hehe.

Jo förresten, måste skriva av mig! Nyss skrev en av mitt ex bästa kompisar till mig på msn och undra var mitt ex var. Jag bara: ehh, ingen aning. Du vet vi är inte ihop längre! Denna kille visste inte ens de utan blev chockad. Mitt ex var där bara för några veckor sen men har inte ens sagt ngt, och detta är en av hans bästa kompisar. Vi blev till och med tillsammans hemma hos denna kille liksom. Chockad var han som sagt.

Party

Utekväll på Arena igår. Dåligt med folk och kass musik då och då. Ändå var det två Dj´s från Stockholm där och spelade, men det var inte så mycket att ha :P Två gogo dansare hade de med också. De hade coola kläder, men dansa kunde de knappt och de stod mest och kollade och pratade. Gogo dansare ska väl vara där för att dansa eller? Så dåligt! Hade en kille efter mig som ville ha med mig och Izabelle upp på vippen, vi sa nej tack första gången vi frågade och trodde det räckte. Men inte då, sen kom han och vill ha med oss upp. Gratis sprit och champagne försökte han locka med. Men vi sa nej hela tiden, varför ska vi stå där och vara torra när man kan stå på dansgolvet? :P Efter allt tjat så sa jag tillslut: men du har fullt av tjejer där uppe, så varför ska ha du med mig? Han svarade: för att du är den som säger nej till att följa med upp. Haha, vill man ha det man inte kan få alltså? :P Blev inget vip besök för mig och Izza iaf, vi stannade på dansgolvet. Träffa lite trevligt folk och sen prata vi med en mingelfotograf som var från Göteborg. Han ville fota oss någon gång :P Vore kul, men då ska jag ligga i hårdträning först och bli snygg och smal! Men det var en ok kväll i stort sett iaf, inte ngn av de bästa kanske men ändå. Vi blev bjuda på efterfest på scandic hotell av två killar men tackade nej och åkte till statoil istället. Blev lite färdkost till hemvägen och jag köpte fil också, så sugen på fil under kvällen, haha.

Idag har man tagit en tur ner till stan på förmiddagen. Blev en sväng till systemet och köpte lite dricka till kvällen :P Ska bli riktigt kul. Ska strax äta och sen blir det duschen och sen åka iväg till Karlskoga. Ska bli kul att träffa alla igen :) Tyvärr blir inte Maddis med ändå... men jag och Petra får helt enkelt klara oss själva med grabbarna :) Ska ringa syskonen Martin och Elin också som också ska ut i Karlskoga ikväll. Blir nog en toppen kväll :)

Överlycklig

Wiiie, nu är man överlycklig. Har köpte biljetter till Lars Winnerbäck :) I augusti ska jag, Emelie och Evelina till Örebro och se när han uppträder, underbart :D Lars på sommaren är kanon, då är det verkligen sommar!

Ikväll blir det utgång, en nykter sådan. Jag och Izabelle gumman ska till Karlstad och till Arena och shaka rumpan på dansgolvet. Helt underbart ju! Jag och gumman mot världen :) Ska bli kul, blir det ju alltid när vi går ut, vare sig vi är nyktra eller inte. Men Izabelle behöver nog vila upp sig från Ålands resan :P Haha. I morgon blir det dock inte lika nyktert för min del, fest hos Danne i Karlskoga med gänget, och sen utgång på statt :) Blir nog skoj, ska dricka lite då iaf :) Och Maddis ska med nu, super kul! :) Så det blir nog också en skoj kväll. Kanske vi kan vakna upp hos Petra alla tre denna gången :P Förra gången vi var ute i Karlskoga så vakna vi ju upp på olika ställen :P Maddis i Krhamn och jag och Petra i Karlskoga, fast i husen bredvid varandra :P Vinkade till Petra genom fönstret den morgonen, haha.

Näe nu blir det mat och sen en dusch.



Upprörd!

Satt och åt frukost imorsse och läste tidningen. En man hade ramlat ihop för en vecka sen vid stationen här i Kristinehamn. Det var vid den tiden då det var mycket folk i rörelse vi stationen. Men inte en enda människa gick fram för att hjälpa den 65 åriga mannen som ramlade ihop nedanför trappan på station huset. Efter först sådär 20 minuter var det folk som gick fram, och först då tillkallades ambulans. Men när de kom fram så var mannen redan död! Hur i helevete kan man inte reagera när en människa faller ihop bara?? Det  var fullt med folk omkring men inte en enda brydde sig! Hur sjukt är inte det?! Usch... blev verkligen upprörd!


Ny dator

Nu ligger man i sängen med nya datorn då, så jävla skönt att ha en bärbar. Äntligen liksom! Nu kan jag ta med den till skolan när jag ska skriva på examensarbetet och så i höst, så smart :) Den är kanon, fast att jag helst skulle vilja ha en rosa :P

Igår kväll satt man och grejade och pratade med folk vid datorn när Patrik från Skövde börjar skicka sms, trevligt. Var ju ett tag sen.  Det slutade med att han kom förbi och sov över. Vi hade mycket att prata om, och har inte sett honom sen i mars. Så det var trevligt. Vi gick upp vid halv tio och han åkte hem för han skulle träffa Tommy och de skulle skruva bil och sen ut och bada. Jag själv gjorde mig i ordning och gick ner på stan för att köpa min nya dator. Blev lunch på thai med Adde också, super gott med matlusten var inte på topp i värmen! Usch så varmt det var! Men man ska inte klaga när sommaren kommer i sina små doser :P Blev alltså inget Karlstad med Martin idag och inga nya skor :( MEN jag ska köpa dom, för de är såååå läckra!

Nu ska jag vila en stund, fortfarande förkyld och huvudet värker :( Sen ska jag fixa mat, blir kyckling fileér idag, mums. Sen ska jag nog bara ligga i sängen och kolla på Buffy säsong 1, ska börja från början igen och glo igenom alla 7 säsongerna. Inte alla ikväll då, men ska börja iaf. Spike är het, han skulle man ha! :)


HAR DU?

TAGIT SMÄRTSTILLANDE? Ja efter alla operationer och vid öroninflammation
BRUTIT ETT BEN? Nej
HAFT SAMLAG MED MER ÄN 10ST? Ja
HAFT MER ÄN 10 SEXSTÄLLNINGAR? Ja
BITIT NÅGON I TÅN? NEJ verkligen inte! Fy fan vad äckligt!
GJORT SUGMÄRKE PÅ NÅGON? Haha jo, sånt gjorde man när man var mindre :P
SUPIT TILLS DU DÄCKAT? Jo
ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT? Ja tyvärr
ÄTIT PAPPER? Haha näe
KYSST EN 30-ÅRING? Japp
HAFT SEX MED NÅGON DU KNAPPT KÄNNER? Jo..
KÖRT KLÄDPOKER? Haha klart :)
TATUERAT DIG? Ja, och fler blir det :)
PIERCAT DIG? Nej, men är bra sugen
BITIT DIG SJÄLV I HANDEN? Haha har jag säkert
PUSSAT EN GRODA? Nej usch!
HÅNGLAT MED NÅGON AV SAMMA KÖN? Jo flera gånger
SVIKIT EN VÄN? Har säkert hänt
VARIT OTROGEN? Jo..
SLAGIT NÅGON DU ÄLSKAR? beror på vad som räknas som slag... jag har puttat till någon när vi bråkat.
SPYTT PÅ NÅGON? Nej verkligen inte!
HAFT MAGINFLUENSA? Nej tror ine det
LYSSNAT PÅ HÅKAN? Jo det har hänt
CYKLAT I MOTVIND? Ja, jag lyckas alltid få motvind när jag ska cykla!
GJORT EN SLÖJDLÄRARE ARG? Haha ja
HAFT TANDSTÄLLNING? Nej
ETT ROLIGT SKÄMT PÅ G? Haha, näe är för trött
HITTAT EN KATT? Jo, vi fick besök en dag av en kattunge när jag var liten som fick stanna ett tag , tillslut fick vi ge den till katthemmet.
HJÄLPT EN GRANNE? Ja klart
GJORT NÅGON PÅ SMÄLLEN? Nej
FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG? Har kjol
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU? Fågel kvitter, har fönstret vidöppet
VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL? Satt vid datorn, och umgicks med Patrik
HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU? Strålande sol :)
DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED? Izabelle
HUR MÅR DU IDAG? Trött än så länge, men glad
VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK? Isvatten
HÅRFÄRG? Brun
ÖGONFÄRG? Bruna
SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG? Åh svårt val, båda är fint!

It sounds good...

It's really good to hear your voice saying my name, it sounds so sweet...

Idag har man mest varit sjuk då... så tråkigt! Martin hörde av sig förut och undrade om jag ska med till Karlstad imorrn, lovade att jag hör av mig i morgon bitti, måste må bättre först i såfall. Men det vore kul. Då blir det ikea och Bergvik :) Måste köpa de läckra skorna i stan också i såfall, I love them! De kostar faktiskt bara 500 kr, så det måste jag vara värd :P På frågan var de finns att köpa så kommer jag tyvärr inte ihåg vad affären heter, men kan skriva det här imorrn ifall jag varit iväg och köpt dom :)

Smsade med Danne från Karlskoga förut om festen på lördag, tydligen kommer det mycket folk, om alla kommer som är bjudna. Blir nog riktigt skoj :) Maddis är tråkig och säger att hon inte ska dricka och ska ta bilen och sen åka hemnär vi andra ska på statt, det får hon ju inte göra :( Inge kul då ju! Petra och jag vill ju festa med dig gumman! Grabbarna också ju!

Visste ni att Smurfarna kommer som film snart? Älskade dom när jag var liten, de gick på 3:an på morgonen på helgerna. Lätt att jag ska se den filmen då, blir väl jag och alla små barn :P Eller så blir det vi som såg på Smurfarna när vi var små :P Någon som vill hänga med? :P


Vill ha!



Dessa SKA bli mina! Så snygga, sexiga och helt underbara! Undra om man ska åka och köpa dessa imorrn, jag förtjänar dessa godingar, så det så :P Kärlek vid första ögonkastet! Visst är det läckra??

Kattmys, barnvakt, bio

Jaha, nu börjar man bli förkyld också. Så kul.... verkligen! Har massor av planer i helgen så jag hinner inte vara sjuk ju! Hoppas jag mår bättre till helgen helt enkelt! Har ju varit mycket sjuk senaste tiden nu -suck-

I måndags natt kom Daniel och hämtade mig när han hade jobbat klart. När vi kom hem till honom satte vi oss i soffan och kollade på "Super heroes" eller vad den nu heter, en film i samma stuk som "Scary movie" filmerna. Super dålig humor, men vi var så trött så vi skrattade ändå :P Igår morsse när jag vaknade så gav jag katterna mat och sen gosade jag med dom medan Daniel städade lägenheten, så duktig så ;) Sen övertalade jag honom om vilken av kattungarna han skulle behålla, med lite hjälp av katten också :P Han somnade i Daniels famn och sov jätte gott där hos husse med ena lillfingret i munnen, så söt :D Vid två tiden så skjutsade Daniel mig till station och jag åkte hem, bytte om och gick sen och hämtade Benjamin på förskolan. Han var lika glad denna gången när jag kom :) Sen blev det en tur till Hembygdesgården där vi matade fåren och sen åt glass :) Mysigt i solen. Sen gick vi hemåt och lekte i lekparken tills Izabelle kom och hämtade :) Emelie kom också så vi sa hejdå till Izabelle och Benjamin och sen åkte jag, Emelie och mammi iväg till bion. Vi såg "Sex and the city" filmen. Jag skratta och grät i en salig röra! Så jävla BRA! Den ska jag absolut se fler gånger! :D









I can´t stop smile

Leende på läpparna och pirr i magen, är det inte så det ska vara på sommaren? :)

RSS 2.0