Stripteas

Ojoj säger jag bara, igår var man på male stiptease på Arena. En riktig tjejkväll fast att killar fick komma in också. Men mest tjejer iaf och det är väl förstårligt. Jag och Izabelle tyckte det var lite folk när vi kom dit så vi gick och käkade lite på mcdonalds för att få tiden att gå lite. När vi kom tillbaka var det mycket mer folk och vi gick in. Precis när vi kommit in är det någon som spyr vid baren, mysigt! En måndag liksom?! Va fan, jag och nog fler med mig var nyktra denna kväll... men men. Så vi fick vänta lite innan vi gick in till scenen för Izabelle har ju värsta spy fobin och det stank verkligen. Vi missade början av showen med det gjorde inget för då hade de ju kläder på sig, haha :P När vi kom fram till scenen hade de byxor på si och höll på att dansa. En av dem var snygg den andre var inget vidare att titta på, fast båda hade heta kroppar iaf :P De tog upp tjejer och matade dom med jordgubbar med grädde, smekte dom, pussade dom på lår, hals och grejer. Tjejerna var helt till sig. Sen dansade de lite, bytta om till enbart handduk, tog upp två nya tjejer i publiken och de tjejerna fick smörja in dom med bodylotion. Riktigt hett :P De stod med rumporna mot publiken och tjejer smörjde in, alla skrek som bara den :P I slutet var de helt näcka men höll för de intima delarna. Men en av killarna hade ju redan visat hela grejen, fast av misstag då :P Haha, inte mycket att hurra för kan jag säga :P Men det var en kul show iaf och killen med tatueringar var het. Jag och Izabelle dansade lite och pratade med folk innan vi begav oss hemåt. En trevlig kväll.




Idag har man mest städat. Izabelle och Benjamin tittade förbi förut också, så kul att se dom :) Ska snart äta och sen blir det att åka iväg till Karlskoga och träffa Petra gumman en stund :) Efter det blir det en sväng och träffa Tobias också eftersom jag ändå är i Karlskoga, vi ska bara kolla film och ta det lugnt. Jag är fortfarande helt slut efter helgen så man orkar inte så mycket annat idag. Måste samla tillbaka krafterna :P Imorrn ska man vara barnvakt igen åt godingen nr 1, min favorit kille - Benjamin :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha det skulle lätt kunna va jag som spydde i baren på en måndag gumman :P haha.



HOHO jag får fan hänga me dej på sån där nångång. då ska jag läääätt sitta i stolen och smörja in killens rooompa :D haha. puss bejb!

2008-07-08 @ 18:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0