Barnvakt

Ojoj, idag har man mest varit trött efter helgen. Den tog hårt på en. Tänkte att jag skulle hoppa i säng tidigt igår, men blev kvar framför datorn ett bra tag. Vad gör man när det är massa härligt folk inne på msn :P Vid fyra idag gick jag iväg till Benjamins förskola för att hämta honom då Izabelle jobbade sent. Benjamin såg mig inte när jag kom så jag sa hej till personalen och sa: nu får vi se om han vill följa med mig hem. Sen så gick jag fram till Benjamin och sa hej, han sprang och krama mig direkt :) Personalen sa: han ville nog följa med dig :P Sen gick vi och hämtade sakerna på hans plats och gick hemåt. Pratade om bilarna som åkte förbi. Det blev en glass i solen på baksidan och sen ett maxi besök där vi köpte lite dricka och så fick han en liten röd och grön gräsklippare av mig, han var super nöjd och gick hela vägen hem från maxi till mig och klippte asfalt :P Vi gick till lekparken och där åkte vi kana och gungade, sen kom det en kille i samma ålder som Benjamin och de lekte en massa, killen hade en gräsklippare också så det var populärt, de klippte gräs som bara den :P Sen gick vi hemåt och åt lite smultron innan Izabelle kom och hämtade Benjamin. Han var lite kinkig då, han ville ju så gärna ha med gräsklipparen hem, men till slut gick han med på att den fick stanna över natten. Hade varit svårt för Izabelle att cykla hem med den :P Imorrn så ska man ju hämta Benjamin igen, så kul så. Han är för go min lilla gudson :)


Hemma igen

Nu är man hemma igen, och båten sjönk inte :P Shit va kul vi har haft det! Orkar nog inte skriva så mkt om det just nu eftersom man sovit tre timmar i natt, men får samla mig och försöka skriva om resan imorrn istället. Super kul iaf! :D Hoppas ni andra haft en super trevlig helg också! Jag och Izabelle ska på kryssning snart igen iaf, det är ett som är säkert. Går fortfarande runt med ett fånigt leende på läpparna :) Men det har jag ingenting emot :)



Snart drar vi

Dags för kryssning snart då :) Jippi! Massa trött eftersom man var ute igår, men det löser man genom att sova på bussen till Stockholm :) Ska bli så kul, min första kryssning :) Jag och Izza ska shaka en massa!

Trevlig helg! :)

Är du beroende av din mobil?



Var ligger din telefon när du sover:
Bredvid mig på sängbordet
Hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier: Aldrig!
Hur känns det när du inte har din telefon på dig: Jätte jobbigt
Får du någon gång höra att du är en telefonälskar: Haha ja
Hur många sms har du skickat: Ingen aning, mååååånga, eftersom jag skickar gratis :)
Hur många telefoner har du haft det senaste året: Två
Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig: Nej, men när jag skickar sms :P
Vad står de i de 4e sms:et i din inkorg: ”God morgon söt, vaken? Puss”
Vad står de i de senaste skickade sms:et: De är raderade
Vem är överst listan över missade samtal: Izabelle
Vem är 6a på listan över mottagna samtal: Pontus
Vem är 2a på listan över uppringda nummer: Mamma
Har du som bakgrunds bild: En strand
Hur mkt batteri har du: Fullt
Vem är 8 på din kontakt lista: Anna
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen: Izabelle
Vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista: Gergina
Vad heter din mobil, som bluethooth namn:
Har inte bluetooth
Den bästa låten på din mobil: Jason Mraz – I´m yours
Den sämsta låten på din mobil: De som redan var där
Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen: En på Daniel
Hur mkt är klockan när du gör detta: 13.50

You are the one



Buffy:
We were never close. You just wanted me because I was... unattainable.
Spike: You think that's all that was?
Buffy: Please, let's not go over the past.
Spike: Oh, no, no! Oh, let's hold on here! I've hummed along to your pity ditty. I think I should have the mic for a bit.
Buffy: Fine. The stage is yours. Cheer me up.
Spike: You're insufferable.
Buffy: Thank you. That really helped.
Spike: I'm not tryin' to cheer you up.
Buffy: Then what are you trying to say?
Spike: I don't know! I'll know when I'm done sayin' it. Something pissed me off, and I just-- "unattainable," that's it.
Buffy: Fine. I'm attainable. I'm a-- I'm an "attain-a-thon." May I please just go to sleep?
Spike: You listen to me. I've been alive a bit longer than you, and dead a lot longer than that. I've seen things you couldn't imagine, and done things I prefer you didn't. Don't exactly have a reputation for being a thinker. I follow my blood... which doesn't exactly rush in the direction of my brain. So I make a lot of mistakes. A lot of wrong bloody calls. A hundred-plus years, and there's only one thing I've ever been sure of. You...
Hey, look at me.
I'm not asking you for anything. When I say I love you, it's not because I want you, or because I can't have you. It has nothing to do with me. I love what you are. What you do. How you try. I've seen your kindness, and your strength. I've seen the best and the worst of you, and I understand, with perfect clarity, exactly what you are. You're a hell of a woman. You're the One, Buffy.

Buffy: I don't want to be the One.
Spike: I don't want to be this good-looking and athletic. We all have crosses to bear.

Lite uppdatering

Kan fortfarande inte sluta att le, you make me smile :)

Igår så var man på Universitet med studiegruppen, dvs: Lisa, Marie, Marika, Jenny & Jessica. Kanon studiegrupp som man har nu i sommarkursen. Vi är super effektiva och det skrattas mkt kan jag lova :) Vi hann med super mkt igår så det var nice :) Efter studiegruppsträffen så var man hemma hos Daniel en stund, myste med katterna bland annat :) Sen åkte man hem, bytta om och sedan iväg till Karlstad igen :P Fast denna gången med Izabelle och Benjamin för lite shopping :) blev en fika och även mat på ikea förstårs! :) Världens godaste köttbullar.

Idag ska man äta lunch med brudarna :) Maddis och Petra är ju hemma nu, wiie :D Ska snacka en massa skit, ska bli skoj. Sen blir det att ta och brun utan sola sig, för jag tänker inte se ut som ett lik på skumpartyt imorrn eller på kryssningen på lördag heller :P Ska hinna träffa Emelie imorrn också innan det blir skumparty på kvällen. Fullspäckad helg blir det, skoj skoj :) Jag som aldrig varit på Ålands kryssning heller. Ska bli kanon kul, fast har alltid kul med min Izza gumma :)

I'm gonna smile because I deserve too

Jag kan inte sluta le :D

Midsommar i Grebbestad :)

På midsommar satt man och var lite deppig för att alla planer man hade gick åt skogen. Jag och Izabelle undrade vad vi skulle hitta på och kom tillslut fram till att vi åker ner till Grebbstad och festar :) Sagt och gjort, vid åtta tiden tiden på kvällen drog vi iväg :P Ingen hemsk traffik då kan jag lova :P Vi hade en rolig road trip, mycket skratt kan jag lova. Vid elva tiden kom vi fram till Grebbestad. Parkerade i centrum och drog ditåt allt folk var. Träffade Andreas N och hans vänner mitt i smeten, sen drog vi till en nattklubb som hette konserven :P stod säkert i 1 timme i kö, för det var ju såååå mycket folk. Men det var det värt. Roligt ställe och vi stod på scenen och dansade och hade skoj :) Träffde Henrik från Karlstad där inne också, skoj skoj :) Vi var bland de sista kvar på dansgolvet klockan tre när det stängde :P Sen gick vi mot bilen för att sova, men vi var inte trötta. Träffade några killar på vägen som var från Grebbestad och de bjöd med oss på efterfest. Där var det fullt av folk från olika ställen i Sverige. Trevligt :) Vid sex tiden så gick vi mot bilen för att sova. Jätte kissnödiga. Hade helt glömt bort att låna toan på efterfesten men vi torget fanns tre toaletter, yes tänkte vi! De två första dörrarna var låsta. Men den sista var ledig. Det var bara så att det var en pissoar, vad gör vi nu? tänkte vi, men vi tog fram våtservetterna och gjorde fint och satte oss på kanten. haha. Nöden har ingen lag. Så nu har man gjort det också, man hoppas man inte behöver göra det igen :P På parkeringen var det fullt av folk i bilar som låg och sov, en del låg till och med på madrasser utanför och sov... sjukt! Vi gjorde fint i bilen och hängde upp tröjor och lite så vid fönstren och la oss tillrätta för att sova. Tack och lov att vi hade kudde och täcke. Men sov gjorde vi inte så mkt, för bekvämt var det inte :P





Vid åtta - nio tiden vakna vi till liv. Köpte frukost på Ica och gick sedan på en promenad vid vattnet vid Grebbestad. Super fint! Det är verkligen en jätte fin liten idyll :P Dit ska man fler gånger kan jag lova :) Vi passade på att doppa fötterna i det iskalla vattnet och dansa lite på stranden innan vi gick tillbaka till bilen. Hittade en billig klädbutik också så det blev två koftor och en klänning. Vid tolv tiden styrde vi bilen hem, trötta men glada :)




ORKA?!

Vad trött jag blir på denna fjorttis brud! Sluta snoka i mitt liv! Varför hålla på och kolla min bilddagbok? Hur ofta vill man kolla sin "killes" ex bilder på hennes liv? Är du rädd att han ska dyka upp på några bilder eller? INTE EN CHANS kan jag lova dig! Han och  jag är ett så avslutat kapitel så det finns inte! Vill bara ha mina pengar och så kan han komma och hämta sina jävla grejer som är kvar här så jag får ut honom ur mitt liv ordentligt! Du kan ju hälsa honom det för du är säkert här och snokar också, orka liksom?!

Så var det slut då...

Idag så var man på Universitet och vi hade massa skoj ute i parken framför campus. Skrattade mycket. Klassen är verkligen toppen! På lunchen satt vi och trängdes vid ett och samma bord, vi var ändå 18 personer där idag. Så snacka om klass sammanhållning :P Trångt men trevligt :) Sen tog man bussen hem och somnade gott en stund. Man blir ju trött av att vara ute i friska luften hela dagarna när man inte är van :P Vid tjugo i åtta kom Izabelle gumman och hämtade mig och vi åkte hem till Marcus och Clabbe. Som dock inte var hemma, de är ju i Tyskland. Men Adde var där och var kattvakt åt lille Max. Vi fixade tacos, så gott :) Och sen kollade vi ju fotbollen. Izabelle gick väl sådär efter halva matchen och jag och Adde satt kvar och heja. Tyvärr så spelade Sverige urusel och Ryssland jätte bra, så Ryssland vann med 2-0 :( Så var det med det, nu får vi inte vara med och spela mer i EM för den här gången :( Men jag och Adde deppa inte helt ihop, utan vi kollade på sex and the city. Kul med killar som också gillar den serien :P Nina kom när fotbollsmatchen var slut också, trevligt att träffa henne :) Hon ska sälja massa snygga skor och märkes väskor. Måste ta mig en titt på grejerna, mkt fint verkade det vara!

Ledig imorrn, skönt som bara den :) Men måste ändå upp för det kommer några arbetare hit och ska kolla ventilationen eller ngt sånt, suck. Något annat som är tråkigt är att det inte blir något Strömstad på midsommar :( Super trist! Vet inte vad vi ska hitta på nu... någon som har något förslag?

Ja för er som undrar så läser jag till lärare, kommer ha kompetens på ålder 1 år till 11 år och läser med inriktning på naturkunskap :) Fast nu i sommar läser jag en kurs som jag inte får i min utbildning men vill ha som handlar om att använda uterummet och drama i sin undervisning. Jätte spännande och bra kurs :) Är färdigutbildad till lärare helt i januari, vilket jag ser fram emot kan jag lova :)

Scrubs



Nu ska man strax sova då. Adde kom förbi och vi har kollat på Scrubs, beroende är vi :P Men det är ju en så kul serie verkligen! Det är en serie jag verkligen skrattar högt till när jag kollar på :) Men nu har Adde gått och Scrubs är slut så nu är det dags att krypa ner under täcket så man somnar någon gång och orkar upp imorrn. Håll tummarna för att det är fint väder imorrn! Vill inte vara ute i regnet och bland alla mygg igen :P

It'll all get better in time

Idag är man glad, är jag ofta nu faktiskt. Härligt att få må såhär bra nu :)

Idag var man ledig. Blev en sväng ner till stan. Adde hade lunch så han hängde med på mina ärenden nere på stan. Sen gick jag hem till Izabelle och överraskade med choklad och lotter. Min lilla sjukling :P Fast hon får skylla sig själv som pussar på mig när jag har halsfluss, haha :P Vi vann 25 kr på lotterna, blir en varsin glass iaf :P Planerade lite för Lisebergs resan. Blir ju såklart en sådan även i år :) Vid fyra så kom mammi och hämtade och vi körde till Karlstad och det blev lite shopping :) Hittade lite kläder och sen blir det vanilj lotion och vanilj parfym såklart och en ny kalender. Mycket nöjd över mina köp :)



Imorrn blir det Universitet igen, heldag ute i skogen. Hoppas vi slipper alla mygg och knott imorrn bara! Så jobbigt, har massor av bett överallt på kroppen. Förstår inte hur de hittar in fast att man har jacka och byxor på sig! Usch! Sen på kvällen ska jag kolla matchen Sverige - Ryssland såklart. HEJA SVERIGE! De bara måste vinna ju!

Lite om helgen & nya kursen

Lördagen blev inte mkt bättre än fredag. Hade ju inte tänkte festa något då. Men efter att frågat Izabelle så fick jag med mig henne för att kolla på fotboll hemma hos Clabbe och Nation. Där var det fullt ös hörde vi när vi kom. Jag ringde Adde och han fick komma ner och öppna. Han skyndade sig eftersom matchen redan börjat. När vi är nere i trapphuset så gör Zlatan mål på tv, så Adde får springa upp för att se reprisen :P Tyvärr så förlorde ju Sverige med 1-2 mot Spanien. Men men... vi tar ryssarna på onsdag istället :P Blev en massa hejande på Sverige iaf. Sen fortsatte festandet trots förlusten mot Spanien, och vi började fundera om även vi skulle med till statt som gänget hos Clabbe och Nation skulle. Tillslut så åkte vi hem till mig och hämtade klänningar och sen hem till Izza för att fixa oss i ordning. Denna kvällen så var de ju balkväll på statt så alla tjejer var tvungna att ha fin klänning och killarna kavaj eller kostym. Tjusigt värre liksom :P Sen begav vi oss tillbaka till gänget och vid elva, halv tolv traskade man mot statt. Adde var för go och betalade in både mig och Izza på statt :) Blev mycket dansande. Men jag hade ont i fötterna kan jag lova, nya skorna :P Blev ett litet hej till dj´n också mellan allt dansande ;) Sen gick jag och Izza och tog luft och åt lite pommes. Pratade med Ståhl i telefon så han kom och hämtade oss och vi åkte lite runt på stan i hans bil innan vi gick in på statt igen och joinade gänget där inne. När musiken stängdes av och vi skulle gå blev det lite mer prat med söta dj´n och en lite godnatt kram också då ;P Sen begav vi oss upp till Clabbe och Nation för efterfest. En väldigt slö sådan, till och med katten Max låg utslagen på soffarmstödet :P Alla var super trött och en del riktigt fulla kan jag lova. Nämner inga namn :P Jag och Izza begav hos hem iaf nyktra men trötta :P





Söndagen spenderades med Izabelle. Blev en favorit i repris - pommes med bsås och ett hej till gänget hemma hos Clabbe och Nation. Var väl bara Nina som inte såg lika bakfull som de andra :P Sen åkte jag och Izza ut i skärgården och åt våra pommes och sen satt vi lite på en brygga och njöt av solen :) körde lite med Benjamins båt också :) Men hjälp vilka vågor det kom när det stora båtarna åkte förbi :P


Idag har man haft första dagen på sommarkursen. Började inne och det var väl tur eftersom det börjde spöregna och åska och blixtra och sen helt plötsligt hagla! Var snö lite här och där på Campus när det äntligen slutade. Verkar vara en rolig grupp och bra lärare! Har myggbett och knott bett över hela mig efter att varit ute hela dagen i skogen. Usch usch. Men annars var det skoj :) På kvällen har jag varit med Adde, vi kollade på lite fotboll och sen scrubs såklart. Våran serie det, båda är beroende typ :P Haha. Nu ska man strax sova. Ledig imorrn iaf. Sen Universitet på onsdag igen.

Fredags fest

Igår blev det ett litet besök på Arena trots halsfluss. Men som sagt, mådde mkt bättre och idag är det ännu bättre. Dock låter jag som en kråka fortfarande, men det blir väl bättre. Pigg som en nötkärna iaf. Men igår kunde man nästan skippat arena ändå. Dåligt med folk! Men bra musik då :P Men trött jag är på alla ställen här omkring nu, till och med Arena. Samma folk. Är som på statt, man känner igen de flesta. Inge kul alls. Får bli en tripp till Örebro och Skövde snart Izza?! :D Innan vi drog till Arena så åkte vi hem till Nation och Clabbe en stund. Där var det lite folk som festade för fullt. Jag blev sittande med några killar vid tv´n och tittade på fotboll ett tag :P De tre åren på fotbollsgymnasiet har satt sina spår, haha. Men vi kom iväg däifrån vid tio tiden och sen åkte vi hem från Arena vid typ kvart i två. Kom i säng ganska tidigt helt enkelt.




I´m so over you

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,

Like an old abandoned house
What you said when you left
Just left me cold and out of breath
I fell too far, was in way too deep
Guess I let you get the best of me

Well, I never saw it coming
I should've started running
A long, long time ago

And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you

More than you, more than you know
I'm slowly getting closure
I guess it's really over
I'm finally getting better
And now I'm picking up the pieces
I'm spending all of these years
Putting my heart back together
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you


You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away
There was nothing I could say
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,

So did my eyes so I could see
That you never were the best for me

Well, I never saw it coming
I should've started running
A long, long time ago

And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you

More than you, more than you know
I'm slowly getting closure
I guess it's really over
I'm finally getting better
And now I'm picking up the pieces
I'm spending all of these years
Putting my heart back together
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you

Lite bättre idag...

Idag mår man tack och lov lite bättre. Har ju glömt att berätta att jag bara blev sjukare i måndags. Jävla halsfluss. Men nu är man på bättringsvägar iaf :) Men ringde iaf till förskolan imorsse och berättade att jag har halsfluss och inte kan jobba imorgon. Dom tackade så mkt för att jag ringde idag och berättade det eftersom det är skolavslutning på imorrn och det kan vara svårt att få vikarier. Men de tyckte det var bra att jag hörde av mig iaf, inte bra att arbete med barnen när man är smittsam. Jag hoppas dock att jag mår bra till kvällen. Smittsam eller inte så lockar Arena. Mår jag bara bättre imorrn så finns en liten chans att det blir Arena då. Men kanske inte i lika vilt tempo som vanligt då. Får kanske sitta och vila iofta i såfall och låta bli att pussa på söta pojkar, så jag inte smittar ngn med halsfluss :P hehe.

Idag tar de studenten i Karlstad, så min granne Pontus tar studenten idag. Mammi var inne med blommor till honom förut och ett kort jag hade skrivit. Fick bidra med något när jag inte kunde följa med in :P Helt sjukt att han blivit så stor. Han har ju alltid varit lille Pontus liksom. Fick en chock för ett tag sen när jag såg honom på Statt, han är ju för liten för att vara där tyckte jag. Men det är bara jag som blivit gammal :P haha.

Näe nu ska jag dricka lite varmt och hoppas halsen blir ännu bättre tills imorrn :)

2-0 till Sverige såklart :)

Sjuk är jävlig är man, inge kul alls! Beror nog på allt badande skulle jag tro. Blev ju en hel del i helgen. I söndags var vi i Bomstad och badade. Super härlig strand! Och så jävla varmt i vattnet, super skönt verkligen! Blir fler resor dit kan jag lova. Sen på kvällen så åkte vi ut till Jutvik och tog ett kvälls dopp och fy vad kallt det var då, brr!

Igår så jobbade man, så härligt att få träffa mina barn igen. Fått en egen skylt på förskolan nu också :) Var verkligen toppen väder ute, vi var ute hela dagen. Fast jag frös lite och hade ont i halsen så var påväg att bli sjuk redan då antar jag. Idag mår man verkligen skit. Kan inte prata, har ingen röst och har feber. Den har dock lagt sig nu på kvällen så det är skönt! Har inte gjort mycket alls idag, har mest sovit och kollat på tv. Blev ju såklart att ligga och kolla på Sverige - Grekland matchen förut. Så spännande! Men vi vann ju såklart! Zlatan gjorde första målet, så snyggt! Sen hade Hansson super tur och fick in bollen efter Zlatan gått av planen. Rena rut målet :P Vi vann med 2-0 och det är man mycket nöjd med :) Sms lite med både Adde, Danne och Johan under matchen. Vi klagade på grekerna som försökte få tiden och gå :P

Imorrn blir det lugnt också, måste vila upp mig och så hoppas jag blir frisk till på fredag. Ska ju jobba på förskolan igen då och så är det ju 90 tals kväll på Arena, det kan man ju inte missa. Jag och Izabelle har ju varit på 70 och 80 tals kvällen också :) Så vill bli frisk! Så håll tummarna för mig att det bara är förkyldning och inte ngn jävla halsfluss eller ngt :(



Fredagens bravader

Igår hade man en heldag med Izabelle och Benjamin som sagt, riktigt mys :) Grillningen på kvällen var det inga fel på, mums va gott det  var! :D Blev lite glass för min och Benjamins del också. Glass i solen ute i skärgården är sommar :)


Efter grillningen och så, så åkte vi hem till Izabelle och gjorde oss i ordning och sen drog vi till Karlstad och till Arena. 80 tals kväll på Arena. Så det var bra musik och mycket folk. Men oj vad varmt det var! Blev mycket dansande. Men även många turer ut utanför Arena, för vi dog ju för att det var så varmt inne :P Träffade på Richard utanför Arena. Nu är det klart, han ska flytta. Otur. Men men.. inget att göra åt. Träffade Björn Gustavsson också (Pär) :P Lika trevligt denna gången. Han är så go och rolig :P Efter Arena fick vi med oss folk ner för att bada vid Promen, men det blev inget bad då det var för kallt. Izabelle plaskade dock lite i vattenkanten :) Lite efterfest och sen drog vi hem. Ljust som tusan ute då. Somnade som en stock :P



Trevligt med fotbolls EM ;)

Det finns EN orsak till att jag kommer sitta klistrad nu framför fotbolls EM nu, speciellt när Portugal spelar. Den enda orsaken heter Christiano Ronaldo, så het får man inte vara nästan! Visst att det är varmt ute men oj vad hett det blir när han kommer fram på tv´n :P Lika gammal som mig, begåvad till tusan och så snygg! Ja fotbolls EM kommer vara väldigt trevligt att titta på :P




6/6


Idag är det Sveriges nationaldag :) *vinkar med flaggan*

Jag, Izabelle och Benjamin har legat på stranden och njutit av solen i några timmar. Jisses vad det brände. Tur att jag och Benjamin hade solkräm :P Izabelle var helt röd på ryggen hon, ajaj. Innan vi åkte till stranden blev det ett besök på maxi för lite fika och för att köpa båt till Benjamin och boll till mig. Herregud vad vi blåste för att få upp bollen, den var såååå stor! Vi svimmade nästan. Speciellt Izabelle som hade blåst upp Benjamins båt innan :P Benjamin uppskattade både båten och bollen iaf :) Men han tyckte inte om att det var vågor i vattnet, vilket elände :P Ganska varmt i vattnet idag, varmare än igår iaf.

Ska snart iväg och grilla med Izabelle och Benjamin i skärgården nu. Men är hemma för att duscha och lite så. Var ju helt sandig när man kom hem :P Men vi ska grilla som sagt. Grillspett och majskolvar, mums mums :) Sen blir det hem till Izabelle och göra sig i ordning för Arena kvällen :) Blir nog att sitta på en uteservering först och mysa :) Sen blir det att shaka loss ordentligt till 80 tals hits på arena. De har nämligen 80 tals kväll ikväll :)

Första doppet :)

Nu har man tagit sitt första dopp i år, såklart med Izabelle och det blev vid Jutviken. Det var inte så farligt kallt som vi trodde det skulle vara :P Men jag frös rätt bra iaf. Izabelle såg ut som hon skulle tappa hakan när jag doppa mig :P Men hon doppa sig rätt snabbt sen också och vi tog lite flamsbilder innan vi tyckte det var dags att gå upp :P Vårt näckdopp blir nog någon annan dag, idag behöll vi bikini byxor och bikini överdelar på... eller ja, iaf jag :P Izabelle slängde av sig överdelen en snabbis för att ta en bild :P Hann få två myggbett på den lilla biten upp till bilen. Hatar myggor! Dom gör ingen nytta alls, finns andra insekter som fåglarna kan äta :P Mygg borde dö ut! Usch! Men trevligare sällskap kunde man inte fått till första doppet :) Imorrn åker vi dit igen, fast på dagen då och med sällskap av Mr B :)


Best Friends :D

Usch och fy...

... för omogna små jävla äckel brudar! -suck- Var jag likadan när jag var 19 år tro??? Inte så skanky iaf. HAHA.

Idag är det torsdag. Solen skiner och man är på toppen humör :) Var nere på stan vid 13 tiden och luncha med Izabelle, kul att prata lite skit. Det behövs ibland :P Sen tog vi en tur på stan :) Satt en stund i solen också, måste ju passa på och njuta liksom. När Izabelles lunch var slut så promenerade jag bort till stationen och hämtade min cykel som stått där några dar :P Och sen så cyklade jag hemåt och la mig på en filt på baksidan. Somnade kan jag lova! Vilken tur att man hade solskydd på sig, annars hade min hudläkare blivit sur :P Har ätit god mat på altanen och resten av kvällen blir lugn tills jag och Izabelle ska iväg och ta vårat första naken dopp för i år :P Undra om det är kallt. Hehe. Det märks nog sen :P

Imorrn är det nationaldagen och det ska väl inte firas på något speciellt sätt, vi svenskar är dåliga på att fira. Kolla in Norge och USA. Där firar man för kung och fosterland iaf :P Kul om vi i Sverige var likadana och firade rejält, vi ska väl va stolta för vårat land! Jag, Izabelle och Benjamin ska ut till Jutviken och njuta av solen imorrn iaf. Sen blir det nog Arena på kvällen, det blir vårat firande av nationaldagen det :P Shaka rumpan på dansgolvet :D Lite kända ansikten kommer nog till Arena då också så det kan bli kul :)

Mmm :)

Nu ska man snart sova då. Är så trött! Har kollat på en skräckfilm med mammi. Cry wolf heter den, helt okej. Inte så läskig dock. Men helt okej som sagt. Har man inge bättre för sig liksom :P

Richard ringde förut igen. Tomas var och träffa någon tjej här i Krhamn och Richard orkade inte sitta där när dom höll på :P så han kom och hämtade mig med bilen och vi åkte ut i skärgården och lite så, mys :) Denna kille är så het måste jag säga :P Varför är inte alla killar tatuerade och piercade? :P Ska träffas igen på torsdag.

Dags att krypa ner under täcket. Natti på er :D

En ledig tisdag

Denna dagen har varit varm, jätte skönt verkligen. Har solat på förmiddagen och lite på eftermiddagen. Sen kom vid halv tre och vi åt honungsmelon och pratade på altanen. Sen tog jag en dusch och åkte iväg till Klockargården med mammi för att köpa lite blommor till altanen och till Tarzans grav. Sedan åkte vi hem till farmor med en blomma som vi köpte åt henne och hon blev super glad :) Sedan åkte vi till Djurvilan och gjorde fint på Tarzans grav, blev super fint. Nu sitter man här och ska sätta sig framför tv´n om en halv timme och se säsongsavslutningen på Desperate housewifes.




Richard och Tomas kom förut. De hade tagit Richards nya bil och åkte från Karlstad och överraska mig :) Blev verkligen förvånad när Richard ringde, de hade kört vilse :P Han vet ju var jag bor. Men det är inte så lätt när man inte är i Krhamn så ofta :P Var trevligt iaf. Ska träffa Richard på torsdag men vi prata lite om att han kanske kommer sen ikväll också :) Men vi får väl se... Kul att se grabbarna iaf :)

Hett

Oj oj vad varmt det är ute idag. Har legat lite på en filt på gräsmattan. Fullt med solskydd på eftersom jag egentligen inte får sola, men kan ju inte låta bli. Så skönt att bara ligga och slappa i solen ju :) Ska snart ut igen, men var tvungen att ta en liten paus. Så varmt som sagt!

Igår var jag med Emelie gumman. Tog tolv bussen till Karlskoga där Emelie mötte mig och vi gick på stan lite. Jag köpte ett par jeansshorts på Jon & Jonna. Hittade först ett par på HM men de på Jon & Jonna var billigare och dessutom snyggare :P Sen gick vi runt och kikade lite och sen träffade vi Emelies pappa så satt på Kulans uteservering med honom lite innan vi gick mot buss stationen och väntade på bussen till Degerfors. När vi kom dit gick vi upp mot Letävlsskolan. Min underbara gamla gymnasieskola :P Emelie skulle träffa syon om olika universitet och högskoleutbildningar. Hon vet inte riktigt vad hon vill göra ännu. Sen tittade jag in hos Sonja, hon som jobbar i recpetionen. Hon var verkligen underbar när jag gick där. När jag hade problem med maten och svimmade i skolan så var det hon som tog hand om mig och skjutsade hem mig. Hon blev så förvånad när jag tittade in :) MEN! ropade hon och kom och gav mig en bamse kram. "Vi pratade härom dagen om dig, Petra och Madde" sa hon. Hon frågade en massa om vad jag gör nu och fick mig att lov att komma dit igen med Petra och Madde när dom kommer hem från Spanien :) Såg tyvärr inga andra lärare men kul att se skolan igen iaf :) Sen gick jag och Emelie hem till hennes mamma och vi satte oss tillsammans med Ellinor (Emelies ena lillasyster) på en filt på gården och mådde bra. Helt underbar familj har hon, så goa och trevliga :) Vid fem tiden så gick vi till Bosna och åt mat, blev en pizza som jag visserligen inte orkade äta upp, men gott var det :) Sen gick jag och Emelie hem till henne och gosade med katten Sixten innan jag tog bussen till Karlskoga och sedan bussen därifrån hem till Krhamn. Kom hem klockan åtta. Så det var verkligen en heldag. Riktigt trevligt :)



Dom våldtar oss :P

.·´¯`·- - ems idag åker hon ;( says:
mmm .. bara för han knullar ens hjärna
. S a r a a . says:
ja :S
.·´¯`·- - ems idag åker hon ;( says:
även om man inte vill. dom våldtar oss .
S a r a a . says:
haha precis, vi borde anmäla :P
.·´¯`·- - ems idag åker hon ;( says:
ja verkligen :)


Har precis kommit hem, blev ingen promenad med Martin och Nora idag, det var för varmt för lilla Nora. Men vi får se hur det blir imorron. Jag och Adde tog en promenad istället. Varmt som tusan kan jag lova. Vi gick bort till Kina så jag fick hämta min cykel som låg slängd på backen. Hade parkerat den där i fredags och sen glömt bort den helt. Någon hade iaf vält omkull den och där låg den helt ensam :P Sen gick vi hem till Adde och kollade på "Cirkus Zlatan". Adde var så nerrvös att vi skulle missa det, det hade ju varit hemskt :P Sen tog jag min cykel och cyklade hemåt när han skulle till Sandra. Nu blir det nog en dusch är sååå varm. Fast man ska inte klaga nu när värmen och solen äntligen kommit :)

Dagen efter lördag :P

Jobbigt det är när man inte får sola :( Jävla skit tabletter, på sommaren är dom inte roliga alls. Ska iaf ute och gå med Martin och Nora en sväng sen, får man lite sol på sig iaf. Men måste ju få vara ute liksom. Solskydd som gäller helt enkelt.

Igår var man på Roma och åt med Mammi, jätte gott verkligen. Fläskfilé och stekt potatis med b-sås, var så smarrigt kan jag lova! Och skönt var det att sitta ute i solen och äta. Isvatten smakade väldigt bra då, tog en kall öl också bara för att... fast att jag inte ska, smuttade iaf lite och då var det sommar känsla på topp kan jag lova :) Danne ringde och berättade att han var i stan och festade så vi bestämde att träffas senare nere på stan. Jag och mammi åkte hem och jag gjorde mig i ordning och begav mig till Izza. Vi gick ner mot fastingen och där var det hur mycket folk som helst. Inte alls bara massa fjorttisar som jag trodde. Allt från små barn till gamla gubbar och tanter, fast ju senare det blev desto äldre blev medelåldern :P Träffa mycket roligt folk. Danne hittade man utanför statt så vi snacka lite och sen träffade vi Jimmie och hans killkompisar och då blev det ju såklart en kamp i radiobilarna :P så kul! Sen snackade man med både Adde och Camilla i vimmlet. Vi åkte även andra karuseller och virvelvinden åkte jag gratis ;) Kul när tivolikillen tror att han ska få ngt :P haha, kan han ju få tro :P Vi funderade på att gå in på statt men klockan blev så mycket och då hade man ju inte direkt lust att betala in sig för en timme eller så. Vi avslutade kvällen och fastingen med en varsin munk och sen när klockan var sådär halv två gick vi hem till Izza och var trötta. Adde kom och mötte mig utanför Izza och vi gick hem till honom, tänkte nästan stanna och sova där för var så trött men hade alla tabletter hemma så det blev att gå hemåt istället :P Somnade som en stock hemma sen.



RSS 2.0