Nu är det kvällen...

Idag har man i stort sett spenderat dagen med Emmy. Först på morgonen skrev jag klart och skickade iväg arbetet till Linda, tack igen tjejen! Så slapp jag åka in till Karlstad bara för att lämna in arbetet. Sen gick jag ner till stan och mötte Emmy i regnet. Eller snöblandat regn var det väl typ. Vi gick till banken och jag tog ut pengar. Ska kika på ny mobil i morgon nämligen. Eftersom jag har min super gamla motorola nu. Sen gick vi till paus och åt lunch. Blev sallad för min del och toast för Emmys del. Vi satt och snacka rätt länge och sen blev det en sväng till systemet. Men emmy skulle köpa båda till henne och Glenn så det blev mycket att bära. Till slut kom Robban och hjälpte oss, så då gick det lättare att gå hem till Emmy. Hemma hos henne satte vi oss och spelade Buzz. Riktigt kul, jag har ju bara provat det med musik frågor och så innan men det här var mkt roligare. Små apor som gjorde massa grejer. Jätte sött och jätte kul :) Emmy var ju såklart super duktig och var först hela tiden. Jag låg före Robban lite i början men sen gick han om mig :P Sen mötte jag upp mammi vid okq8 och vi åkte hem. Sen har jag mest suttit och skrivit på skolarbete och pratat med folk på msn. Galen fredag kväll eller hur :P Så idag blev det en lugn kväll. Får se vad det blir i morgon då...
Natti natti.

Livet rullar på

Igår var det en stressig dag. Mycket som skulle hinnas med. Satt och skrev hela förmiddagen och sen blev det en sväng ner till stan för att kolla på en ny mobil. Det behövs! Sen upp till förskolan där jag lämnade böcker och de tyckte jag skulle stanna ett tag. Så det kunde jag inte säga nej till ju. Fick en massa kramar när jag kom och sen var jag med på mellanmålet och sen hjälpte jag Pia att sätta upp lite teckningar på väggen. Pusslade lite med barnen också innan jag verkligen var tvungen att gå. Hem till mormor en sväng och sa hej och sen kom mammi och vi åkte vidare till farmor och där satt och och pratade med henne och gosade med Trulls medan mammi handlade. Sen fick vi lite fika av farmor och sedan åkte vi hem där jag började att ta itu med att steka köttbullar. Men klockan var så mycket när allt var klart så varken jag eller mammi var speciellt hungriga :P Men blev iaf mat till matlådor :P Sen satt jag mest och skrev en massa på arbetet resten av kvällen. Pratade med lite härligt folk på msn också. Känns underbart att det finns så många personer som ställer upp när man mår risigt :)

Idag har jag mest suttit och skrivit hela morgonen. Ska skicka iväg arbetet till Linda här snart så hon kan skriva ut det och ta med sig det när hon lämnar sitt eget. Så slipper jag åka in till Karlstad och lämna det (Det ska lämnas in i pappersformat, alltså utskrivet). Linda är så snäll så :) Ska ner till stan här sen och träffa Emmy gumman, blir att kika runt lite på stan och äta lite lunch. Ska även ta med lite utklädningskläder till henne som hon ska kolla på och kanske använda i helgen då det firas halloween. Själv tror jag inte det blir så mycket firande av den saken. Jag ska iaf till pappa och tända ljus nu när det är alla helgon. Saknar honom så enormt mycket. Skulle göra vad som helst för att ha honom hemma hos mig och mamma igen.

Utbytt

Idag ska jag till Universitet och träffa Linda för att sedan gå på informationsmöte om examensarbetet. Nu börjar det närma sig, man är lite nerrvös kan jag meddela. Det här är det sista jag kommer göra under min tid på Universitet. Efter detta är jag klar - helt otroligt! Efter informationsmötet så ska jag träffa Josse en sväng för att byta lite böcker och så :) Kanon bra att man kan göra det istället för att köpa alla böcker man måste ha, det blir ju så dyrt!

Senare idag så ska jag iväg hem till Maria. Vi ska ha lite tjejkväll. Det blir Maria, Anna, Malin, Helena och jag som kommer än så länge iaf. Det ska bli riktigt trevligt. Var ju hur länge som helst jag träffade de tjejerna :) Har ju verkligen saknat dom så ska bli hur kul som helst :)





Är det så att man är utbytt nu då...?

Ny färg

Idag har man bytt hårfärg då :) Blev ljusbrun med lite slingor. Ville bli mörkare igen nu på hösten och Madde min hårfrissa fick fria händer och jag tyckte det blev jätte fint :) Efter besöket hos frissan blev det en tur på stan och jag handlade lite toppar, ljus och lite pennor. Sen begav jag mig till bibblan och tittade på lite böcker som jag kan ha till mitt examensarbete. Sen gick jag mot station för att möta Maddis och Petra. Undebart att träffa mina töser :) Vi gick till Paus för att äta lite lunch. Vi blev sittande i ca två timmar och bara snacka en massa skit, super trevligt. Sen cyklade Maddis hem och jag följde Petra till stationen. När jag vinkat av henne blev jag upphämtade av mammi och vi begav oss ner på stan och köpte ny färg till skrivaren och sen blev det en tur till maxi och vi köpte ett litet hus till Tindra med klösbräda på, kanon :) Hon verkade gilla det direkt också så det var bra :)


Dra åt * * * * * * *

Jaha då sitter man här med alla tankar då. En person har visat sig vara så jävla falsk så det finns inte. Får väl säga tack och lov att man fick veta det nu, tyvärr på ett sätt som inte var så trevligt men iaf. Människan har visat hur omogen och låg som person han är, och jag som trodde han var en vän. Men han är en feg liten jävel som bara vill rädda sitt eget skinn. Han kan inte ens stå för vad han har gjort och sedan kör han med "men du då" taktiken, moget gjort killen *ironi* Tänker inte skjunka till hans nivå. Så är det bara.

Med såna vänner behöver man inga fiender, det är en sak som är säker. Nej tack såna personer klarar jag mig utan!

Vi delade allt utan sanningen

Det finns inga ord
Som kan trösta min besvikelse
Inga ord som kan få mig att förstå
Att just du kunde göra mig så illa



You fuck me over

Vad gör man när man blivit ljugen rakt upp i ansiktet under en tid? När man trodde man hade världens bästa vänner och det visade sig vara en lögn. Känner mig så jävla överkörd så det finns inte. Vissa människor har en förmåga att såra något så fruktansvärt! Och vissa "regler" gäller tydligen inte alla... inte när det kommer till dom själva iaf. Känner mig helt tom.

Hoppas det är värt det...

Dagen före...

I morgon är det dags för min sista praktik dag - på hela min utbildning. Känns hel skumt verkligen! Jag kommer aldrig mer gå ut på praktik liksom... När nästa vecka är klar så har jag bara examensarbete kvar. När jag började plugga på Universitet för sådär 3 år sen så kändes denna dag jätte långt borta och nu är den snart här. Har haft lite smått panik på förskolan denna sista vecka och samlat på mig så mycket material jag kan. Idag har jag suttit med min portfolio typ hela kvällen för att den ska vara fin och klar tills i morgon. Ska ta med mig den till förskolan så fröknarna kan kolla i den, de tycker det är jätte kul med tips de med :) Vi utbyter ideér och tankar, kanon bra! Kommer sakna detta arbetslag. Är ändå där jag gjort de flesta veckorna av min verksamhetsförlagda utbildning, och de har verkligen bidragit till massor av tankar och tips. Kommer sakna alla underbara barn på hela Tallunden också. De är för härliga - de bästa ;)

Nu ska jag strax kleta in mig lite i brun utan sol så jag är brun i helgen när man ska ut och shaka rumpan lite :) Sen är det sängen som gäller så jag är pigg på min sista dag i morgon. Ledsamt kommer det bli. Natti på er.



Några bilder på mig och barn från olika tider praktiken :)


Tropic Thunder

Idag är det onsdag då, lill lördag eller vad det nu är man säger. Fick sluta lite tidigare idag så att jag fick hem och skriva på allt skolarbete man har, suck! Men fick lite gjort och sen somnade man en stund tillsammans med Tindra gumman i soffan. Riktigt mysigt, fast att hon snarkar jätte högt :P

Sen mötte man Maddis vid maxi och vi handlade lite och tog en fika. Eller ja... hon drack kaffe och jag åt lite mos och en korv. Har inte hunnit med att äta idag så magen var inte så glad. Köpte lite bio snacks i form av torkade frukt och så, gott gott :) Sen gick vi bort till bion och väntade på Danne som kom från Karlskoga och så gick vi på filmen "Tropic Thunder". Helt sjuk film. Skrattade en massa! Bra skådisar som Ben Stiller, Jack Black och Tom Crusie. Vi var helt själva där inne och det  var nog bra för vi skratta en massa :P Sen fick vi skjuts hem av Danne innan han åkte hemåt. Det var snällt för usch va kallt det var ute idag, brr. Nu är hösten verkligen här.





Världsvackrast

Stress stress och stress, känns som jag kommer gå under när som helst. För mycket i att göra i skolan och på praktiken och alldeles för mycket tankar i huvudet. Får se om det lägger sig efter nästa måndag då denna kurs är över iaf. Sen är det dags för examensarbetet och det är väl inte heller det stress friaste men lite lugnare kanske. Mycket hemma och skriva i sitt eget tempo och på egna villkor iaf.

Idag har man mestadels varit ute med barnen, men var även med specialpedagogen och personal på ett uppföljningssamtal sen förra veckan om barnen. Det var jätte intressant. Sen blev huset klart idag så alla barn jublade. Jag har dock inte känt mig så pigg idag fast att det döljer man väldigt bra inne på förskolan. Barnen får en ju alltid att le också. Fick lyssna på en fin diskussion mellan två små killar idag som inte visste att jag satt och klädde på ett barn i hallen.

Kille 5 år: Är du kär i Sara?
Kille 4 år: Nej...
Kille 5 år: Joho
KIlle 4 år: Ja lite, är du?
Kille 5 år: Ja hon är ju världsvackrast


Det är ju så man smälter :) Världsvackrast var ju ett trevligt ord :P Som sagt man kan inte låta att bli att le när man är där, är man lite ledsen så får de en alltid på bra humör.

Livet är ...

Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg



Ny vän

Ensamast i hela världen. Så kändes min kväll till en början igår. Kändes som om de flesta glömt bort mig... men men...
Kom iväg bort från stan iaf, och hem till en oväntad vän. Han ställde upp när ingen annan gjorde det. Vi kollade film och pratade skit största delen av lördag natt. Vilken människa alltså, så himla snäll. Blir att ses fler gånger. Jag har fått en ny vän :) Kan behövas ibland tydligen...

Idag kom jag hem klockan ett efter att vi hade tagit en promenad i solen och jag tog mig hemåt med bussen sen så har jag mest skrivit på mitt arbete och gosat med Tindra. Hon var väl lite nyfiken på mig när jag kom hem och luktade hund också :P Sov en liten stund också och sen blev det en promenad till. Varför ödsla bort det fina vädret? Behövde rensa mitt huvud också.

shit happens

Shit happens. Mostly to me, so don´t worry...

Tillbaka i träsket. Denna jävla evig berg o dalbana. Ska man ta och försvinna en stund ikväll kanske? Vore en härlig tanke. Ingen som märker att jag försvinner ändå liksom...

En Arena kväll

Igår blev det en kväll på Arena med Izabelle. Izabelle körde barfota till Karlstad för att sedan ta på sig stövlarna i bilen innan vi traskade iväg till Arena. Vi kom ungefär till torget då Izza inser att hon har en av sina stövlar och en av mina som låg i bilen. Det är helt olika klack på dom men hon hade inte märkt något. I värsta skrattanfallet gick vi tillbaka så hon fick byta till två likadana stövlar :P



Izzas syster Malin var där och shakade rumpan på dansgolvet så det var skoj :) Mycket folk som alltid innan lön och så på Arena, precis som alla festar upp de har kvar innan nästa lön kommer :P Ganska bra musik, bättre än förra gången vi var där och mycket trevligt folk :) Träffade även Andreas från gymnasiet, som vanligt :P Han klagar påatt jag går på Arena när han gör samma sak, haha. Vi dansade en massa i början men sen fick Izabelle grymt ont i höger foten, hon kunde knappt gå så det blev en massa sittande i slutet så sådär vid kvart över ett, halv två bestämde vi oss för att bege oss hemåt. I Izabelles takt då hon fick stödja sig på mig :P När vi gått över torget och gick mot bilen så stod det massa poilsbilar där och en tjej som skrek och grät typ medans hennes tjejkompisar höll i henne och Izabelle trodde att hon spydde så hon ville fly men jag sa att hon inte spydde för en polis kom fram med en vatten dunk och de la tjejen ner och hällde vatten i ögonen på henne. Vi undrade vad som hade hänt, stod fullt av folk runt omkring och hemskt att tjejen mådde som hon gjorde. Vi tänkte inte mer på det utan åkte hemåt. Idag skickade Izza en länk till mig från VF där det stod att den var en kille som hade sprungit omkring i Karlstad och sprutat pepparspray på folk, så det var ju det tjejen hade fått i ögonen! Hemskt! Hade vi bara gått 10 min tidigare så hade vi nog varit mitt i smeten eftersom det var där vi hade bilen parkerad. Usch! Men vi hade en riktigt kul kväll iaf förutom att Izabelle fick ont i foten som sagt.




Barbiedocka

Igår var man uppe på Djurgårdsskolan och var med en specialpedagog fram till lunch. Vi var i en förskoleklass och gjorde spårkliga tester med några av barnen. Jätte intressant, och ett jätte viktigt jobb verkligen! På kvällen så kom Adde hit, han hälsade på Tindra och sen gick vi till maxi och handlade för att sedan bege os hem till honom och fixa mat, blev lax och grönsaker - önskemål från Adde :P Sen kollade vi tv och snacka skit. Trevlig kväll.

Idag så har man fixat och grejat på förskolan med sådant de ordinarie pedagogerna inte hinner, så som att målat på stafli med barnen och sådant. De tyckte det var jätte skoj. Har även tagit hand om en stor kartong de skulle kasta och gjort ett fint hus av det. Målade det igår och idag fick huset gardiner och blommor i fönstret. På måndag är det väl dags för en skortsten och lite annat. Kommer nog bli jätte fint. Barnen tycker det är jätte kul att se hur huset blir finare och finare och de undrar vem som ska flytta in där sen :)

Idag hade jag en mysigt samtal med Carl 4 år på förskolan.
Carl: vet du vad Sara?
Jag: Nej vaddå Calle?
Carl: Jag tycker du är lik någon?
Jag: Jasså? Vem är det då?
Carl: Du ser ut som en fin barbie docka
Smälte som bara den, det var ju en fin kommentar vill jag lova :P

Mina - äntligen

Igår så var man iväg till Karlstad efter praktiken och hämtade mina skor som jag gått och längtat efter i sådär 6 månader. Äntligen är de mina :D De har tydligen gått fort åt denna gången också, de är populära och det förstår jag för de är verkligen super snygga! Jag bara älskar dom! Vad tycker ni?



Umgicks lite med Emelie igår också, det var ett tag sen så det var kul. Hon har blivit en wow tönt som så många andra, jag får skylla på Johan. Det är hans fel att hon sitter vid datorn och spelar wow nu :P

Idag kom Daniel och hämtade katterna, så nu har man bara lilla Tindra kvar. Hon är min egna lilla ögonsten. Hon är så söt att det gör ont när man tittar på henne :P Nu ligger hon och purrar i mitt knä medans jag skriver, hihi sötnos!

Liseberg



I lördags åkte jag och Izabelle iväg till underbara Göteborg. Det blev att parkera i p-huset bredvid Liseberg och sen gick vi ner till centrum. Tittade lite i våran favvo affär och jag köpte en klänning och en tröja, sen gick vi tillbaka och lämnade grejerna i bilen och fixade till oss innan vi gick in på Liseberg. Först gick vi och tog bilder, som vi gör varje år. Detta året blev vi 20-tals tjejer med fransklänningar och fjäder i håret, jätte kul :)

Vi åkte det mesta, som vanligt. Vi hade riktigt kul i Balder då jag inte stängt min ficka ordentligt och det studsa ur mynt och de studsade upp och ner i våran vagn under hela färden, tur att man inte fick en fem krona i ögat :P Jag fick upp Izabelle i "Uppsvinget" i år också, men hon var totalt livrädd och jag trodde hon skulle börja gråta, men som tur var gick den över jätte snabbt. Hämden var att jag skulle gå i spökhuset, vilket jag försökte snacka mig ur hela dagen ungefär men det gick inte. Som tur var så kom Pontus (en kompis från Gbg) förbi med en killkompis för att säga hej och då fick de följa med så jag hade någon som jag kände både bakom och framför mig. Så killarna gick först och sen jag och efter mig Izabelle och efter henne typ 4 personer till. Killarna och Izabelle tyckte inte spökhuset var något läskigt alls medans jag höll på att dö! När vi kom in frågade jag om det fanns någon clown där inne i år, och det svara inte men så plötsligt kom han!! FY FAN! Höll på att dö av skräck och han var verkligen efter mig också bara för att jag var livrädd, skrek som bara den. Två gånger kom han den jäveln också, och gick på mig båda gångerna såklart. Var livrädd genom hela spökhuset för att jag trodde att han var efter så det var ingen trevlig upplevelse. Men annars var dagen kanon. Alltid lika kul som vanligt när jag och Izabelle är på Liseberg. Tredje året i rad nu och fler kommer det bli :)

Är sugen på att gå på "Jul på Liseberg" nu också, blev sugen när jag såg hur de hade börjat förbereda för det redan och sen när jag såg bilder hur det ser ut, verkar hel mysigt! Någon som varit där under jul?


Katterna


Nu sitter man hemma med tre katter omkring sig. Vi har tagit hit Tindra, Ozzy och Ronja. De behöver lite mer mänskligt sällskap och Daniel jobbar så mycket så nu får de bo med mig och mammi ett tag, myspys :) Så just nu har jag en katt som ligger på mina fötter, en i knät och en på axeln, populär är man :P

Idag jobbade jag bara till kl 12 på förskolan. Sen var det dag satt dra till Hudkliniken i Karlstad. Fick en undersökning och en dum läkare, som sa att jag ska sluta ta tabletterna ett tag nu för att huden var så pass fin och de inte vill överdosera. Jag ska höra av mig om det blir sämre igen. Fick någon kräm att anävnda så länge. Hoppas verkligen det inte blir sämre igen. Gör ju så ont i hel huden av utslagen. Efter sjukhus besöket så åkte vi hem till Daniel och sov en stund för att sedan åka ner på stan. Blev lite små shopping plus att jag tog ut pengar till vaccinsprutan inför Thailand resan, 960 kr - rena rånet ju!

Nu blir det dusch och sen sova snart tror jag, är super duper trött nämligen.


Tillbaka igen

Nu har man varit dålig på att uppdatera igen, sorry...

Har  väl inte hänt så jätte mycket sen sist. Jobbar och sliter på förskolan. Två veckor kvar. Men blir nog att jag är där en extra vecka då det är skrivtid eftersom jag missade första veckan då jag var förkyld. Tyvärr har man gått och blivit sjuk igen, blev dyng förkyld under helgen. Men känns lite bättre idag. Var iväg till förskolan idag men blev bara en halvdag då jag fortfarande var hängig men har vilat mig resten av dagen. Så känns bra och det blir ett nytt försök i morgon. Har inte tid att missa mer nu.

Denna helgen så var det mycket som hände trots förkyldning. På fredagen tog jag och Izabelle en tur till Karlstad på kvällen. För att ta en danskväll på Arena, det var ju ett tag sen sist. Blev en riktig trevlig kväll med dans och skoj. Tyvärr urdålig dj på Arena denna kvällen så det var lite trist, men annars trevlig kväll så det får vi snart göra om :) På lördag morgon åkte jag, Daniel och mammi till Ullared. Var super mkt kö och sååå mkt folk där inne men vi fick ändå tag på mkt grejer :) Mkt julklappar blev det för min del, så det känns bra. Har snart mina julklappar klara nu :) Söndagen blev lugn då jag var super sjuk. Det blev film tittande och binglotto spelande :P Hehe, har inte spelat det sen 100 år sen typ, men det ganska kul :) Vann dock inget men ändå :P

Nu ska jag kolla på Färjan som går på kanal 5 och sen blir det lite skrivande på arbetet innan läggdags.

RSS 2.0