Regn, regn, regn

image171

Det bara regnar och är tråkväder. Grått och trist! Var tog den underbara solen vägen? Ibland känns det som om den bara kommer fram när jag sitter inne på Universitet hela dagarna. Orättvist! Men i morgon så ska vi ha utedag på Universitet och leka lekar, det kommer bli kul. Hoppas regnet har sagt hej och adjö tills dess.

Igår så var man nere på stan med Izabelle och Benjamin och åt lunch och tittade lite i affärer, men hittade ingenting! Så sådär spontant så fråga Izza om vi skulle ta bilen till Karlstad och såklart man inte säger nej till det. Blev en riktigt rolig dag i Karlstad. Vi shoppade, fikade och sportlovspysslade utanför Panduro med Benjamin :) Benjamin var dessutom duktigt smakråd när vi provade kläder, hehe. "Fint det där" eller "Inte fint" fick man höra när man visade upp sig. Men ibland så var våran smak inte densamma så kom hem med lite grejer som Benjamin hade sagt "inte fint" till :P Det var en rolig spontan tripp sådär :)
Kvällen däremot bestod av att plugga, så tråkigt så! Men det måste ju göras. Tyvärr ser nog hela dagen ut att gå i samma tecken, bara plugga en massa -suck- En uppfriskande promenad funkar ju inte heller, vem vill gå ut när det regnar liksom? Får bli att cykla lite på motionscykeln istället. Lost ikväll iaf :) Något som känns positivt :D

Tjoho

Helgen var kanon. På fredag så gick jag och Andreas hem till Emmy och Glenn för att fira Glenns födelsedag. Det var trevligt, och Emmy hade gjort jätte smaskig tårta :) Och Glenn misstänkte inget om överraskningspartyt senare på kvällen heller, hehe. Sen åkte jag hem och tog en dusch och åt mat och begav mig sedan till Izabelle för att sminka och klä på oss inför arena. Det tog sin lilla tid :/ Så vi hann inte med något snabbt besök på partyt men det verkade som det blev lyckat iaf :) Vi kom precis in på Arena innan man börja ta betalt, så det var skönt. Gratis är gott :) Det blev en massa dansade och man träffa några man kände iaf. Så det var helt okej. Mkt konstigt folk på Arena som sagt - det säger jag nog varje gång men det är sant :P
Lördagen var fin, härligt väder med strålande sol. Jag gick upp tidigt och följde med mammi till tippen och kasta mass skräp. Massa trasiga data delar bland annat. Sen begav vi oss hemåt och sen kom Maddis och Petra.
Det blev lite handling på maxi inför tacos kvällen och sen spela vi spel, kollade gamla bilder,snacka skit, gjorde mat och kollade film. En riktig toppen kväll må jag säga :) Fler såna framöver :) Igår så var det en rätt lugn dag. Pluggade mest och umgicks med Andreas bubben :)

Idag har man varit ute i solen och njutit. Såg att både krokusarna och lökarna i rabatten kommit upp redan, helt sjukt! Det är ju bara februari än! Men man ska väl inte klaga. När mammi slutade så åkte hon och jag ner på stan. Tittade lite i affärer och sen köpte jag snowboard skor, super fin! Matchar till och med min snowboard, så det var ett kanon köp :) Halva priset också :D
Vid 17 tiden så gick jag och mötte Izabelle på Lindex och sen åkte vi och hämtade Benjamin och tog oss en promenad, vi gick även in på mio och kikade lite när de ändå hade öppet till 19 tiden såhär på måndagar :) Alltid lika trevlig att umågs med mina två favoriter :) Lika kul varje gång att snacka skit med Izza :P

image168
Nya snowboardskorna :)

Helg :)

Jippi! Äntligen helg, eller ja... det är fredag imorrn, men jag är ledig så det är super skönt :) Ska hem till Emmy & Glenn och gratta Glenn som fyller år först, blir lite tårta och sånt syndigt :P Sen blir det utgång på Arena på Izabelle, kan inte hjälpas! Vi är fast i dansträsket :P Haha. Så kul ju! Och oj vad det bränner fett när man är ute nykter kan jag lova, jag och Izza dansar ju i stort sett hela kvällen. Värsta workout :D

På lördag blir det tjejkväll hemma hos mig med Petra och Maddis, det var hundra år sen vi gjorde något sånt. När jag och Maddis bodde i Degerfors så var Petra ofta hos oss och vi sov hos Maddis och hade kul och prata igenom hela nätterna. Det var ofta vi kom till skolan dagen efter super trötta. Men kul hade vi :) PMS gänget :P Så det ska bli kul.

Idag har jag varit duktig och suttit och gjort massa skoluppgifter, inte bara min egna utan såna till studiegruppen. Kände att det var lika bra att ta dessa också när man ändå var igång liksom :P Jag är verkligen en plugg människa på kvällar. I skolan sitter jag och inte är med för fem öre nästan för att jag inte kommer igång förän på eftermiddagarna/kvällarna. Borde kanske gå kvällskurs :P

Lost

image159


Idag är det onsdag och det är likamed - LOST :D Älskar att se den serien, den började igen förra veckan. Spännande spännande kan jag lova. Jag funderar på hur de kommer svara på alla frågor när serien har sist slut någon gång :P Massa konstigheter på den där ön iaf :P Sen måste jag ju erkänna att jag har en liten crush på Sawyer i serien också, det går inte att förneka. Han är ju så het ;)

Hittade en internet sida där de säljer alla karaktärerna som figurer  nu. Vad ska det vara bra för? Jag tror inte att den åldersgruppen som kollar på LOST direkt tänker: åh nu kan jag köpa dom och leka lite själv. Eller har de tänkt att man ska köpa dom och bara sätta dom i bokhyllan eller ngt? Vad ska det vara bra för liksom? Alla sätt är bra för att tjäna pengar kanske? Vad tycker ni?




Ledig & studiegruppsträff

Igår var man ledig, blev dock inget gym besök ändå. Kunde verkligen inte vara inne och träna på gymmet när det var så fint ute ju! Så det blev en timmes promenad i solen istället :) sen gick jag hem till Emmy och hon, Heidi och jag åkte ner på stan. Vi åkte iväg och kolla på en super mysig lägenhet också, och passade på att hälsa på Linda som bodde mittemot. Sen åkte vi till maxi och handlade kyckling som vi sedan tillagade hemma hos Emmy. Vi blev fem personer till maten och sen kom även älsklingen dit :) Jag klippte topparna på Emmy också, blev super fint :)

Idag så gick jag och mötte Malin vid 9 och vi gick upp till Djurgårn och mötte upp Anna och sen gick vi alla tre till Maria för studiegruppsarbete. Det blev mycket gjort och även lite fika :) Efter att vi var klara så blev den lunch på thairestaurangen, super gott! Är jätte mätt nu! :)
Träffa Karlskoga gänget på thai också (alla utom Nicke), har inte sett dom sen Nicke tog studenten, så det var jätte kul. Marcus och Joakim har växt om mig, kände mig super liten i jämnförelse mot dom :P Jag och Monica kom överräns om att vi måste träffas snart igen, så kul :)

Grät som en tok

Har precis tittat på filmen King Kong, super bra! Men har gråtit som en tok! Har inte sett denna förut, och visste inte att den skulle vara ledsam. Jag som är känslig i vanliga fall grät ju hysteriskt nu. Jag lovar - hysteriskt! Jävla tabletter. Har ont i huvudet av att jag grät så mkt. Helt sjukt egentligen, för en films skull liksom. Kanon bra film iaf.

image158

Gottesugen :P

image157

Jag är jätte gottesugen, jobbigt detta. Sugen på ngt jätte sött! Men det funkar ju inte... har inte ätit ngt godis aktigt sen nyår mer än under uppehållet i Branäs och på alla hjärtans dag. Kommer ha ett uppehåll på påsk också. Men annars måste jag vara stenhård nu. Ska bli fit for fight till sommaren :P Blir iväg och träna i morgon när man är ledig också. Får passa på då liksom. Gymkortet ligger bara och samlar damm nu :P Inte bra alls. Nu får det vara nog.

Söndag idag fast det känns inte så, känns som lördag. Vet inte varför, kanske för att jag är ledig imorrn. Kan inte komma på ngn annan orsak iaf. Men söndag är det iaf. Har mest pluggat idag. Andreas drog till Johan förut. Han har ju "Johan vecka" nu när Johan är hemma från Norge, vi har ju gemensam vårdnad Johan och jag :P Hehe.

Utgång & Middag

Idag är man trött fast att det inte blev så sent igår. Jag och Izabelle kom väl hem runt tre tiden tror jag.
På vägen till Karlstad prata jag med Andreas från min gymnasieklass och han hade ny lägenhet så han guida oss dit för ett besök innan Arena. Satt där en stund tillsammans med han och hans kompis Alex. Kollade på tv och prata skit och sen tog vi oss till Arena. Där var det ganska mkt folk, och helt okej musik. Fast att jag och Izabelle jämför med Branäs hela tiden, där var det bra musik! Träffa en gammal klasskompis sen högstadiet också, han kom fram och jag kände verkligen inte igen honom, helt sjukt förändrad. Men det var kul. Vi satt och snacka ett tag om vad som hänt och sådär, trevligt :)

Idag blir det middag hemma hos Andreas & Emmys mormor och morfar. Alla barnbarnen med respektive ska dit, så det blir nog trevligt :)

Fredag

Igår hämtade jag ut min underbart fina snowboard, nu ska jag bara köpa skor till så har jag allt ordnat sen :) Kalas bra, jag och Izabelle ska ju åka iväg till Branäs i Mars igen, vi ville ju som sagt aldrig därifrån :P

Idag har man varit ute och gått i den härliga solen :) Man får passa på när det är så fint väder.
Jag och Anna gick till förskolan vid halv ett och där gick vi omkring på de två stora avdelningarna och kollade på hur de stimulerar matematik och språkutveckling samt föräldrakontakten. Så härligt att träffa alla barnen igen, lika kul varje gång :) Saknar dom ju som en tok när man inte är där.

Ikväll blir det utgång med Izabelle, vi är helt danstokiga, måste få komma ut och dansa :) Det spritter ju i benen :)
Så de ska bli kul att komma iväg till Arena och shaka loss lite :)

Alla <3 dag

image156


Igår var det alla hjärtans dag. Pest och pina för en del, och jätte bra dag för köpmännens del.
Jag fick lite smått och gått av Andreas, mammi, mormor, farmor och Izabelle & Benjamin. Tackar så mkt :)
Inte för att jag egentligen förväntar mig ngt på Alla hjärtans dag, men det är väl kul om någon kommer ihåg och tänker på en just då :) Fast att jag tycker att man ska vara extra snäll och go alla dagar året om, inte bara en speciell dag.

Köpt egen bräda :)

Idag har man varit uppe på praktikplatsen och hälsat på "mina barn", saknar dom ju när jag inte är där!
Träffade Maddis gumman där uppe också, hon har ju praktik på en av avdelningarna så det var kul att få stå och prata med henne lite :) Lånade en bok och kopierade lite från den på min avdelning och pratade lite med barnen och pedagogerna. Efter besöket på praktikplatsen gick jag ner på stan och det blev lite alla <3 presenter och en kjol och ett par vantar till mig själv :) Sen mötte jag Andreas vid Emmy och så gick vi hem hit och kollade på "The hills have eyes2" Hatade typ den första för att den var så vidrig, denna var också vidrig men inte lika. Helt okej för alla som inte är äckelmagade att se då :P

Nu blir det att plugga lite, blir tidigt i säng ikväll - är så trött!
Vill till Branäs igen däremot! Vi skulle aldrig ha åkt därifrån Izabelle! :P Men vi planerar en resa dit i mars igen :D
Jag har dessutom beställt egen bräda idag :D Så den kommer nog i slutet av veckan eller nästa vecka, wiie :D

image154

Branäs resan

Nu är man hemma efter Branäs, kom hem igår men orkade inte skriva då. Var så trött! Men jag och Izabelle har haft så kul! :D Vi ville verkligen inte åka hem igår, hela vägen satt vi och kände för att göra en u-sväng och köra tillbaka!

Torsdag:
Izabelle hämtade mig och sen åkte vi och hämtade Benjamin och körde sedan hem till Izza där vi packade bilen och se hej då till Benjamin och Jespers föräldrar som skulle vara barnvakt på kvällen tills Jesper kom hem. Sen körde vi iväg till Karlstad, ut till Bergvik där vi shoppade lite smått och sen begav vi oss in till centrum och åt mat på restaurang Freden, super smarrigt! Så man var riktigt mätt. Passade på och kolla på rally bilarna som körde i centrum också :)
Sen körde vi till Hammarö, till Izabelle pappa där vi hämtade nycklarna till husvagnen och fick en liten genomgång av husvagnen. Vi kom därifrån vid tjugo i tio, äntligen var vi påväg. Inget kunde gå fel! Vi hade ju vägbeskrivning från eniro och bilen var fulllastad och humöret var på topp! Men aj så fel man kan ha, eftersom vi hade vägbeskrivning trodde vi att det bara var att följa den... men aj så fel man kan ha som sagt! På något konstigt vis kom vi in i Hagfors och efter det blev allt kaos, det slutade med att vi hamnade i Säfsen!! Helt fel kan jag lova!!! Sådär 10 mil fel! Jävla vägbeskrivning, vi ringde Jesper som försökte hjälpa oss på rätt spår igen men täckningen var dålig så det bröts hela tiden. Tillslut kom vi rätt och kom fram vid sådär halv tre tiden på natten. Men inte så trött iaf :P Vi bäddade upp varsin dubbelsäng men min var så hård så det slutade med att vi delade på en istället.
Alla i närheten av Branäs har fortfarande adventsljusstakar kvar vi såg även att folk hade kvar granen klädd inomhus, det är ju för tusan februari, sjukt!!



Fredag:
Jag vaknar av att jag ligger ensam i sängen. Izabelle ha lagt sig i våningssängen för att jag med min täppta näsa har snarkat. Hon hade sparkat på mig som hon gör med Jesper då han ska sluta. Och jag hade bara tänkt: men guuud va hon sparkar i sömnen, stackars Jesper som måste sova bredvid henne :P Medan hon tänkte: varför slutar hon inte snarka när jag knuffar på henne. Ingen som helst kommunikation mellan oss där :P Vi fick oss ett gott skratt på morgonen iaf. Vi åt frukost och begav oss mot backarna. Sket i att öva i barnbacken och tog gondolliften ända upp till toppen direkt. Härligt! Jag var inte alls duktig i början, i den röda backen. Men övning ger färdighet och under dagen så lärde jag mig även att åka ankarlift :) Och det blev både röda, blåa och gröna backar.
Vi var riktigt trötta på kvällen men det blev dusch, lite bastu och utgång. Mkt varierad ålder på folket ute, så det var skoj. Träffade några killar som sa att de kände igen oss och vi kom fram till att vi pratat en gång på Arena för jätte länge sen, skumt. Världen är bra liten! Mkt dansande blev det då det var super bra musik :)




Lördag:
Ut i backarna igen, fast vi körde runt berget och prova backarna på andra sidan denna dagen. Egentligen skulle vi åka hundspann idag men det blev inte så då det var plusgrader och blötsnö. Hundarna får det jobbigt att dra då förklarade ägaren. Synd synd, får blir nästa gång! Jag lärde mig iaf att åka knappliften - jag kom fram till att jag är kung på knapplift, det är min grej :D hehe. Super kul dag, men det kändes i benen att man åkt hela dagen innan. Denna dag var man ju mkt bättre iaf :) Jag körde med min pendlar taktik i backen då jag inte vågar vända ryggen ner i backen än.
Utgång igen denna kvällen, fast ännu tröttare denna gången. Vi blev bjudna på massa öl och drinkar, men tacka ju nej då ingen av oss drack under denna helgen. Lovar att vi kunda ha blivit rejält fulla om vi velat denna helgen, utan att betala ngt. Blev mkt dansande och vi träffa mkt trevligt folk. Några tjejer och killar från Göteborg och även några från Karlstad :) Vi blev medbjudna på massa efterfester, några norrmän försökte få med folk till sin stuga. De hade kokain och massa annat där uppe. Tydligen kom polisen och hämtade dem sen. Så går det när man försöker locka med sig folk och pratar högt om droger när vakterna på ett ställe hör en :P Vi gick iaf iväg på efterfest med göteborgsgänget. Men sen begav vi oss tillbaka till husvagnen när folket där började röka hasch. Kändes att det var bra ändå liksom :P




Söndag:
Sista dagen, ångest. Ville inte hem! Vi bestämde oss att åka lite innan vi åkte hem iaf. På vägen till backen såg vi några som kom och flög med typ segelflyg över oss och väl upp i stora backen så mötte vi de killarna. Så vi stannade och tittade när de sprang nerför backen och flög iväg, skit häftigt. Det hade jag velat pröva! Vi åkte en massa iaf och sen gick vi och åt en pommestallrik med korv och sen ut för två åk till innan vi gick hem och städade stugan och packade. Sen tog vi oss en dusch och åkte hemåt. Ledsna som sagt :P
Vi måste dit snart igen, så jävla kul! :D


Branäs :D

Idag så är det dags då! Jag och Izabelle åker iväg till Branäs :) Kommer inte hem föräns på söndag. Vi ska åka snowboard och ha super kul ihop - som alltid :) Kommer bli super härligt! Är lite förkyld och shit med det är skit samma, bara man har med sig toppen humöret så kommer det bli hur bra som helst. Izabelle kommer och hämtar mig vid 17 tiden och då packar vi bilen med mina grejer och sen drar vi till förskolan och hämtar Benjamin och sen hem till Izabelle för att packa in hennes grejer. Sen drar vi :D Längtar som en tok till backarna :)

image140


Mmm

image138


Idag är det fettisdagen och mammi sa att hon ska köpa med sig semlor med sig hem efter jobbet, ska bli smaskigt :D
Jag har varit hemma idag fast att vi ska ha haft heldag på Universitet. Jag sov ca 20 minuter i natt nämligen. Helt sjukt! Jag var super trött men kunde inte somna. Jag tittade på tv, jag läste, lyssnade på lugn musik, gick upp och gick runt i huset, drack varm choklad. Men inget hjälpte. Somnade strax innan jag skulle gå upp så hann sova 20 minuter som sagt. Var så trött så det var ingen ide att gå till skolan då. Åt lite frukost efter att klockan ringde, skickade sedan sms till studiegruppen om att jag inte skulle komma och sen gick jag och la mig igen. Sov till halv tio iaf. Blir att lägga sig tidigt ikväll för är fortfarande super trött. Men sover jag mer nu under dagen så kommer jag inte somna inatt, vill inte vända på dygnet!

Helgen

Helgen har varit kanon. Fredag kväll var lugn och jag bara kollade på film. På lördagen så var jag och mammi till Karlstad och små shoppade lite och åt mat på stan. Sen så på kvällen blev det iväg till Izabelle och göra sig i ording och sen så kom Carro och Therese och vi begav oss till Mats så hade födelsedagsfest. Satt där till halv elva och sen begav vi oss till statt. Ganska okej kväll, mkt dansade blev det iaf så det var skoj :)


På söndag så kom Izabelle och hämtade mig vid halv tio och vi begav oss till Östervik för att ut och rida på Robin. Oj vad det snö då! Vi såg ut som snögubbar alla tre. Robin tyckte nog det var kul med snö för han busa :P Innan vi åkte hem gick vi in och drack varm choklad och värmde oss lite. Katten Trasan gjorde oss sällskap. En så kelsjuk katt har jag aldrig träffat innan. Så go :) Sen så åkte jag hem och tog en dusch och senare kom Andreas hem från Borås så det blev en myskväll.


Idag har jag och Andreas varit nere på stan lite och sen blev det mat från Valentino. Jag provade en pizza med fullkornsbotten och det var så super gott! Nu vill jag aldrig mer ha vanlig pizza ju! :P
Vi tog med oss maten hem till Emmy och satt där ett tag och prata och sen åkte vi med henne när hon hämtade Glenn, och sen skjutsade dom hem mig. Nu har jag gjort sista matlådan till Branäs och pluggat en massa. Vi ska ha lekdagar både imorrn och på onsdag på Universitet. Kommer bara leka en massa lekar i en av gympasalarna. Kan nog bli kul :P

Omyndigförklarad

Idag så har Britney Spears blivit omyndig förklarad och hennes förmögenhet på 845 miljoner får hennes pappa ta hand om. Får se hur detta går... Hon var tydligen skit förbannad iaf. Det går utför för Britney, stackars människa!

image129

Ska strax åka till Karlstad med mammi, blir lite shopping. Hoppas jag hittar en mössa och kanske ngt mer kul :)
Känner mig rejält ugly idag så känns inte sådär jätte kul att åka iväg ngnstans egentligen. Men bara att tvinga sig iväg. Ont i hela jävla ansiktet har jag också. Tycker att tabletterna kan börja verka snart!
Ikväll blir det kanske fest. Mats har ju födelsedagsfest, och vore kul och gå.

Let´s dance

Har suttit och kollat på Let´s dance med mammi, så kul! Hejar såklart på Värmland pojken Karl-Petter :D Och sen på Tony Rickardsson också, trodde verkligen inte att han kunde dansa men den kan han! Mammi och jag har ringt och röstat på Karl-Petter 3 gånger nu, han får ju så låga jurypoäng. Men han är verkligen så charmig! Hoppas han får stanna kvar nu :)

image128


Idag har man jobbat på förskolan. Så kul! Hade verkligen längtat efter mina små barn och fick massor av kramar och pussar när jag kom idag :) Härligt att få ett sånt mottagande när man kommer liksom :) Lämnade även mitt schema hos dom nu, så hoppas jag får jobba lite mer, aldrig fel med extra pengar :)

Idag åkte Andreas till Borås till Jon, han åkte medans jag var och jobba så han hade lämnat en jätte fin lapp till mig. Han ringde innan han åkte också och som tur var hade jag rast då så det var ju super bra. Ses efter helgen igen baby!

Nu ska jag brun utan sola mig lite, ifall det blir att jag ska på Mats fest imorrn så vill jag inte se ut som ett spöke. Gör verkligen det nu. Blek somk tusan, uscha!

RSS 2.0