Tokig fredagkväll

Idag är man trött. Blev en riktigt helkväll igår. Kom till Izabelle vid halv åtta och vi började göra oss i ordning. Humöret var inte på topp när jag kom, men det steg i takt med klockan :) Vid halv tio tiden så begav vi oss ner mot stan. Skulle åka en karusell innan vi skulle vidare till Karlstad. När vi väl satt oss i virvelvinden ser jag att jag har en stor maska i mina stumpbyxor. Vi hade ju inte börjat åkt ännu så Izabelle och jag trodde att jag skulle hinna få av mig dom. Izabelle drog och jag drog och till slut fick vi av dom på ena benet. Efter att fått av stöveln och strumpan. Då börjar helt plötsligt karusellen åka. Där sitter jag med strumpbxor och stövel på ena benet och barfota på andra :P Izabelle och jag försökte med gemensamma krafter på mig stöveln innan virvelvinds vagnen börja snurra för mkt :P Till slut gick det, men då hade jag kjolen uppe i midjan. Killen som jag pratat med innan vid virvelvinden tyckte det var super kul. "Very good trosa" ropa han och gjorde tummen upp och log som tusan :P Så nu har man visat trosorna för en tivioliarbetare också, ofrivillig visserligen :P

Efter en tur i virvelvinden gick vi mot bilen och styrde mot Karlstad. Men sommarparty musik på högsta volym. In på Arena där det var 70 tals tema, riktigt bra låtar ibland men inte hela tiden så det var tur att andra dansgolvet spelade "vanlig" musik :) Vi dansade en massa och fullt av folk var det! Mycket konstigt folk också vill jag lova :P Men träffade Kristoffer :) Han kom fram och sa "hej Sara" och jag kände inte ens igen honom, otrevliga jag svara: "hej... eh, vem är du?" Men innan han hann svara så kom jag ju på vem det var. Mys att träffa han ;) När Arena stängde blev det den obligatoriska trippen till donken :P Men jag åt några bett av min hamburgare och typ fem pommes sen fick jag inte i mig mer, hade så jävla ont i magen. Trodde jag skulle bli tokig :( Så det var slöseri med pengar, men men. På vägen hem så var vi trött och det började ljusna. Damp rakt ner i sängen när jag kom hem utan att ta bort sminket eller ngt, var så trött. Men idag blir det nya tag :D

Längtar som en tok tills imorrn ;D

Sammanfattning av veckan

Oj vad dagarna går fort. Det har varit så fint väder så har inte haft lust att sitta och skriva här heller känns det som.

Måndag
I måndags var jag ute i skärgården och gick med Emelie. Sen på kvällen gick jag hem till Adde och kollade på fotbollen med honom. Slappade hela kvällen hemma hos Adde.

Tisdag
Mötte Emelie och vi vänta på hennes pappa. Åkte med dom när Emelie övningskörde. Vi åkte ut till Marieberg och Emelies pappa bjöd på fika :) Sen åkte vi hem till honom och hade det skönt i solen där :) På kvällen gick jag på bio med mammi som bjöd :) Vi såg den nya Indiana Jones filmen, riktigt bra.

Onsdag
Hade redovisning på Universitet, gick kanon bra. Man var nöjd när man gick därifrån, sista uppgiften på campus klart :) Sen åkte vi hem till farmor på eftermiddagen som fyllde år. Hennes tvillingsyster var även där, riktigt kul. Farmor bjöd på smörgåstårta :)

Torsdag
Gick ner på stan med Emelie och åt lunch på Kina restaurangen, så gott :) Sen hem och grejade lite innan jag gick ner till stan igen för att träffa Maddis och Susanne. Åkte lite karuseller och gick runt på stan. Sa hejdå till Maddis och Petra, som åker till Spanien på söndag :( Kommer vara borta hela sommaren. Kommer sakna dom som tusan! :( På kvällen sen kom Jimmie över och vi kollade på Japansk skräck film, precis som förr :P Var super kul. Inte så ofta man träffar honom när han pluggar i Falun nu.

Fredag
Idag har jag varit nere på stan med Emelie, Camilla och Linneá. Vi har åkt en massa karuseller och myst i gräset. Jätte varmt ute idag ju. En av killarna som har hand om virvelvinden har snackat med mig en massa idag, undra om jag skulle komma ner ikväll och undra om jag ville träffa honom, haha. Tror inte det :P Ska ut och dansa med min Izabelle ikväll :) Arena blir det, har ju saknat Arena :P Men vi ska nog ta oss en tur nere på fastingen först innan vi drar till Karlstad :)

All you've done's gonna come back twice


I've been thinking about you, my love
And all the crazy things that you put me through
Now I'm coming around, Throwing it back to you

All the while I showerd you with trust and promises
What I'm needing now is some sweet revenge
To get back all that I lost then I gave you all I had to give

I thought I knew you
Once again, you used me
I should have left you
Long before you used me

Göteborgsresa

Nu ska jag äntligen ta tag i skrivandet om Göteborgs resan. Hände lite saker när jag kom hem så orkade inte skriva.

Vi åkte med elva tåget på lördag morgon och fick vänta en timme i Karlstad, men det gjorde inte så mycket för vi gick på stan i Kd då och jag köpte en svart tajt och kort klänning, så snygg! Sen åkte vi vidare och kom fram i underbara och soliga Göteborg kl 15. Vi släpade oss iväg med våra väskor, hotellet skulle ligga jätte nära centralstationen, och efter om och men så hittade vi det :) Super mysigt och vi kollade våra Göteborgspass och begav oss sedan mot Nordstan, där blev det lite mat och sedan gick vi till Universeum. Där kollade vi djuren och lekte i "prova på rummet" :P Super kul verkligen. Sedan blev det dags för en liten smygpremiär på Liseberg, helt underbart. Vi åkte jukebox, kanonen och sagoslottet och provade och spela lite också. Vann dock inget. Men kul hade vi, som alltid på Liseberg.




Sen begav vi oss till hotellet och hämtade biljetterna för speedway grand prix. Har aldrig varit på speedway förut, men det var helt okej, inget jag kanske vill göra igen men nu har man gjort det iaf. Dom ramla och slog sig mycket iaf. En riktigt olycka hände ju också... scary. Ambulans och allt fick komma och hämta killen. Men läste i tidningen dagen efter att det gått bra, han hade änglavakt tydligen. Efter olyckan så gick vi därifrån och gjorde oss i ordning på hotellet för en utekväll. Fick skjuts till Trädgårn (nattklubben) av Pontus. Snällt :) Sen fick vi gå före hela kön eftersom vi stod på vip listan ;) Trädgårn var trevligt, bra musik och massa trevliga göteborgare :) I slutet så pratade jag mycket med en kille från Halland, tyvärr ville han och hans kompis följa med Izza och mig till hotellet efter men det fick dom inte :P När vi dansat klar klockan 04 och skulle gå så ville vakterna att vi skulle stanna på efterfest, men det orkade vi inte :P Vi är inte vana att vara ute så länge, här hemma stänger ju kl 02 :PPå vägen hem hade vi killen från Halland och hans kompis efter oss, så vi sprang sista biten till hotellet, jävla stalkers :P




På söndagmorgon gick vi upp vid nio tiden och gjorde oss i ordning och gick ner och åt hotellfrukost, det bästa som finns verkligen :D Fanns allt möjligt, från fil till pannkakor liksom. Vi åt oss mätta och gick sedan upp och packde ihop våra väskor för att sedan checka ut. Gick till centralstationen och låste in väskorna och sen gick vi för att shoppa :) Blev lite grejer och sen gick vi och åt innan vi gick på tåget hem. Trötta men glada :)


Detta blev en riktigt trevlig resa och jag kunde inte haft bättre sällskap :) Tack så mycket att du ville följa med Izabelle :) Snart tar vi en tur till Göteborg igen :)

I dont need your sympathy

Im strong enough
To live without you
Strong enough and I quit crying
Now Im strong enough
To know you gotta go

Theres no more to say
So save your breath
And then walk away
No matter what I hear you say
Im strong enough to know you gotta go

So you feel misunderstood
Baby, have I got news for you
On being used, I could write a book



Du ljög, du utnyttjade mig och sårade mig
Jag förtjänar så jävla mycket bättre än dig. Du är inte värd  mig!
Jag hoppas att du blir lika sårad en dag och får känna hur det känns.
Det man gjort mot någon annan får man oftast tillbaka någon gång. Hoppas du får ditt tillbaka ordentligt.



Snart drar vi

image273

Idag drar jag och Izza till underbara Göteborg! Ska bli helt underbart! Först och främst att komma bort härifrån och sen åka till Sveriges absolut skönaste stad! :) När jag blir stor ska jag bo där :P Haha. Tar tåget vid elva och vi är framme vid tre. Då ska vi checka in på hotellet och ta en tur till Liseberg, vid 19 ska vi på Grand Prix Speedway på Ullevi och på kvällen sen blir det utgång :D Blir kanon kul tror jag, speciellt när min gummsa följer med :) Hoppas ni får en toppen helg.

Stupid boys

image272
Bilden säger väl ändå allt :P

Idag är det onsdag, ännu en ledig dag, suck! Men imorrn ska man tillbaka till Universitet igen, guuud va jobbigt jag har det - en lektion i veckan :P Hatar det faktiskt, blir rastlös av att inte ha något att göra. Igår så var jag så rastlös så jag gick och tröst shoppade :P Haha näe så illa är det inte. Ska shoppa idag med faktiskt, ska med mammi till Karlskoga och se om det finns något kul där, hoppas! Hon ska på fest på fredag och jag ska ju till Göteborg i helgen, så då vill man ju ha ngt nytt och snyggt ;) Igår blev det som sagt lite shopping också, nya skor - skogalen jag vet ;) lite annat smått och gott, men inga kläder :( Hängde visserligen undan, men det var ingen som jag verkligen ville ha, då hänger jag aldrig undan - då köper jag det! Sen blev det en sväng till coop, köpte lite shampo och såna nödvändigheter. Satte mig i solen utanför coop ett tag, orka inte gå hem då jag skulle möta Maddis om en timme på stationen. Adde kom och gjorde mig sällskap en stund i solen iaf. Trevligt med sällskap. Sen begav jag mig till stationen för att möta Maddis gumman och vi gick till Blå Valvet och tog en varsin kyckling sallad med vitlöksås, sååå underbart gott! Har inte ätit så mycket vitlöksås på senaste tiden eftersom Andreas är allergisk, så nu dog av nästan för att det var så gott :P Sen promenerade vi hemåt. Det såg ju ut som det var fint väder igår. Strålande sol, men icke då. Det blåste iskallt! BRR! Hoppas värmen kommer tillbaka snart. Näe nu ska jag fixa mig i ordning så mammi och jag kan åka till Karlskoga :)

Beroende?

Är man shopping beroende om man känner ett lugn i hela kroppen när man går ur affären med en påse? :P

image271


Lite om mig

image270


UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
(ibland, annars rätt nöjd)
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har haft/har tandställning
[x] Jag har en tatuering. (har ju tre... än så länge :P)
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (vem skulle inte göra det :P)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop (de var det tills min pappa dog)
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag. (är inte helt säkert)
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.

[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. (skulle väl vara pennor :P)
[ ] Jag har fått sparken

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disney filmer.

[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.

[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
(opererat bort njuren är väl ganska allvarlig?)
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit. ( Bara inom Europa än så länge)
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit i Asien
[ ] Jag har varit i Australien
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
(Pinsamt!)
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
(Inte meningen dock :P)
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har badat naken (klart, varje sommar :P)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har åkt skidor.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.

[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
(men kär)
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
(Andreas såklart)
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit kär i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit kär i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

[ ] jag har haft sex i en skola
[x] jag har haft sex medan det varit fler folk i rummet. (Maddis & Petra, haha)

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
(har väl alla?)
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.

[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.

[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått MVG i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. (usch va hemskt!)
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.

[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Wohoo

image267


Gud va bra filmen jag och Danne var på igår va :D What happens in Vegas med Cameron Diaz & Ashton Kutcher. Två super roliga skådisar ju :) Vi skratta nog mest av alla inne på bion också :P Fast iofs var vi inte så många där inne i biosalongen, precis lika tomt som i Krhamn liksom. Dåligt!

Idag har man haft fullt upp. Pluggat med studiegruppen hemma hos Maria hela förmiddagen, vid klockan två kände vi oss klara med sista grupp uppgiften :D Det firades med thaibuffé nere vid gästhamnen, såååå gott! Det var vi verkligen värda efter allt slit :P Sen skjutsade Malin hem mig och jag satte mig vid datorn och skrev lite på det sista jag har att göra till Universitet. Var lite med Emelie på kvällen också, blev en tur till maxi. Hon är för go :)



Längtar som en tok till helgen, då blir det jag och Izabelle gumman som drar till Göteborg och går på speedway, shoppar, festar och sover på hotell. Har även fixat så vi går före i kön till nattklubben vi ska till, lyx :P

Helgen gick fort

Söndag igen, helgerna går fort. Alldeles för fort! Längtar redan till nästa. Fast det är ju ganska förstårligt! För då är man i Göteborg, underbara Göteborg :) Sover på hotell, äter god mat, går på speedway tävling på Ullevi och bara njuter av underbara Göteborg :) Lovely! Längtar som en tok. Men tyvärr kommer nog veckan gå vääääldigt segt. Jag har bara en lektion på campus till veckan, på torsdag. Sen är man liksom ledig resten av veckan. Segt värre! Från att ha haft super mycket att göra i arbetsväg från Universitet så har man ingenting just nu. Men det är väl för att kursen snart är slut! Längtar tills sommarkusen börjar :)

Igår blev det en lugn kväll, kollade film. Hände inte speciellt mycket liksom. Somnade runt tre efter att ha läst lite i en bok. En som inte är kurslitteratur! WOW! Första gången på 1 år eller ngt som jag orkar lägga tid på att läsa en bok som inte är kurslitteratur :P Blir lugnt idag också. Ska på bio senare, ska se någon komedi, kommer inte ihåg vad den hette men den blir säkert bra. Haha minnet är inte det bästa just nu :P

Ska boka massagetid till veckan, min rygg håller på att döda mig! Står inte ut nu. Tur att man har massa oanvända presentkort på massage (fick i julklapp) som bara ligger och väntar på att bli använda. Får se vad man mer ska hitta på för att få veckan att gå så det blir helg snabbt :P Fika med Maddis och sjukhus besök är bokat också iofs :)


Fredagens bravader

image266


Igår så åkte man med bussen till Karlstad för att träffa Josse gumman. Emelie gick med mig till stationen, trevligt med sällskap :) Var riktigt kul att träffa Josse utanför Universitet, det var länge sen sist faktiskt. Vi åt lunch på stan och shoppade lite. Jag var på jakt efter ett par skor, men hittade inga jag gillade tyvärr :/ Jobbigt när man har en bild i hvuvudet på ungefär hur man vill att de ska se ut och inga matchar den bilden. När vi var imitticity huset så var Idol Ola där och uppträdde, vilken skit musik alltså. Playback var det också, illa :P Vi tröttna rätt rejält och fortsatte och shoppa medan alla fjorttisbrudar skrek som galningar :P Hade ganska ont i huvudet när det äntligen var slut, haha. Råkade krocka ihop med en person på stan också, och det visade sig vara Stefan Holm. Så två kändisar på en dag i Karlstad, vad händer :P Fast Stefan är väl ändå från Karlstad, eller har jag fel?

På kvällen blev det Arena med Izabelle gumman. Dåligt med folk, men det beror väl på att det var helg innan lön. Ganska bra musik iaf, den Dj´n är så bra, spelar en massa bra 90 tals låtar :) we like! Skumt folk var det ute på arena iaf. Vi träffade t.ex. en diplomat son. Haha, vi skulle fan ha kidnappat honom och bett om lösensumma sen gumman :P Vi träffade även Björn Gustavsson! Haha... näe tyvärr, men jävlar va lik! En riktig look-a-like :P Träffade även på Andreas från gymnasietiden. När jag skulle sova sen var det ljust ute. Jävla sommar! :P Tur att man har rullgardiner, annars hade jag aldrig somnat :P

Idag blir det riktigt lugnt kan jag lova :)

Helg :D

FREDAG :) Det gillar vi kan jag lova :P Visserligen var jag ledig igår och är det idag med, men fredagar känns ändå speciellt, då ÄR man verkligen ledig :)

I onsdags så var jag med Adde, åt god mat och kollade på Lost. Han ville väl helst kolla på hockeyn men gav upp efter mitt tjat :P Hehe, han fick ju ändå se målan i repris sen :P Igår så var jag och åt lunch med Martin på stan. Vi gick till Blå Valvet och beställde Bakad potatis, jag beställde med kycklingröra, såååå gott! Snacka en massa skit. Skoj skoj. Sen gick vi hemåt och jag gick iväg för att träffa Emelie, vi gick till hembygdesgården och satt där och snacka ett tag. Trevligt att träffa gumman :)

Idag är det grått och trist! Hatar sånt här skit väder. Gick för att hämta posten förut och hade tajts och ballerina skor, fy fan va kallt alltså! Brr! Blir att byta om tror jag. Ska ta bussen till Josse vid ett tiden, käka lite lunch på stan och så. Vi träffas ju inte lika mycket längre sen vi börja nya kursen. Så synd. Men får man passa på när man är ledig. Ikväll blir det kanske arena med Izabelle, inte riktigt bestämt ännu.

image265


Brr...

...Värmen har försvunnit och det är riktigt kallt ju, dags att sätta på sig jacka och sån shit igen. Inte kul alls det! :( Hoppas solen och värmen kommer tillbaka snart! Saknar den.

Idag har man haft en heldag verkligen. Plugg med studiegruppen hemma hos Malin hela morgonen och förmiddagen sedan så åkte vi till Universitet och var där till fyra. Hade bokstavsträning idag, hur vi lär barnen bokstäver. Riktigt kul och intressant :) Kom hem vid halv fem och vid fem tiden så mötte jag Izabelle och Jesper vid Benjamins förskola. Vi skjutsade hem Jesper & Benjamin och sen tog vi bilen till Marieberg och tog en liten promenad där. Sedan åkte vi till Skärgården och satt på en parkering där och jag fick prova att växla och grejer. Snart dags för att börja övningsköra. Ska bli så kul, är riktigt peppad nu. Ska banne mig ta det där körkortet nu!

Resten av kvällen blir lugn, ska strax äta och sen blir det att kolla på Desperate housewives och sedan blir det nog sängen, är super trött verkligen! Imorrn är det Universitet som gäller igen, men börjar åtta i morgon. Men blir nog typ heldag då också, för vi (studiegruppen) ska försöka göra färdigt vårat tema arbete om Mamma Mu & Kråkan då efter lektionen är slut. Skönt att ha det klart innan veckan är slut. Inte många lektioner kvar på Universitet nu, snart sommarlov. Kom in på sommarkursen jag sökt också, underbart! Får man en bra kurs i sitt cv sen och lite pengar i sommar :)

Just idag är jag stark

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer


Värsta skum låten med Kenta, men känner precis så idag :) Härligt att inte vara kvar på botten! Efter regn kommer solsken, och sol är det ute dessutom, passande :) Gick upp halv åtta och har hunnit skriva på två arbeten som jag skickat in. Stolt över mig själv!

I lördags var man i Karlskoga. Förfest hemma hos Danne. Vi var inte mycket folk. Bara jag, Maddis, Petra, Danne, Tommy, Stefan och Henke. Men gud va kul det var :) Riktigt härligt gäng de där :) Kom iväg med taxi till statt vid tolv tiden och där var det super mycket folk. Vi dansade super mycket och blev fotade av vimmelfotografen. Eller ja de andra blev det. Jag och Henke blev typ fotade av Närke allahanda eller ngt sånt skumt :P Träffade Stefan också så det blev lite snack i soffan, länge sen jag träffade han. Missade September när hon spelade tyvärr. Hon spelade inte så länge heller. Hörde henne iaf, spelade typ 4 låtar kanske... dåligt. Men det var en riktigt rolig kväll. Kom i säng vid fyra tiden och då var man trött.



Har precis kommit hem från stan, blev lunch på paus med Izabelle. Älskar café Paus lasagne så den blev det ju såklart :P Vi hade massor att prata om. Hon om Ålands kryssningen och jag om helgen i Karlskoga. Nu ska vi planera för en egen resa till Åland Izza gumman och jag, skoj skoj :) Tog sällskap med Izabelle tillbaka till Lindex och passade på att köpa lite underkläder när jag ändå var där. Sen cyklade jag tillbaka hem. Ja jag CYKLADE faktiskt idag. Känns som år och dag :P Måste fixa alla mina cyklar snart. Har tre men ingen av dom funkar sådär jätte bra :P Dags att fixa de nu kanske... Måste ju cykla ut i skärgården i sommar ju :)

Splitter!

Helt plötsligt ropar mammi på mig på framsidan och jag går ner och ser att rutan på passargerarsidan är totalt krossad. Ingen vet vad som hänt. Grannarna har kommit ut och alla är helt förvånade, ingen har hört eller sett något. En fönsterruta i en bil spricker väl inte bara? Undra vad som har hänt. Mammi skulle skjutsa mig till Karlskoga sen ju, så nu blir det buss istället. Tur att Maddis redan är där med familjen och kan möta upp mig på stationen så vi får skjuts till Bråten till Petra iaf. Långt att gå :P

image260


Underbara lördag

Idag är det äntligen lördag, har längtat hela veckan :) Idag ska man ut med Maddis och Petra. Först ska vi på fest i Karlskoga och sedan ska vi till statt i Karlskoga där September spelar idag, blir nog super skoj tror jag :) Hoppas på en toppen kväll :) Annars idag blir det lugnt. Håller på och vår städar altanen med  mammi. Har precis tagit bort ogräs och tvättat stenplattorna medan mammi skurade altanmöblerna. Ska bli mysigt att sitta där och grilla i sommar :) Mammi får klippa gräset sen eftersom jag får värsta allergichocken om jag skulle göra det nu, uscha!

Igår var det en lugn fredag. Hade tänkt plugga en massa men det blev mest att lata sig. Var nere på stan en sväng och sedan hem till farmor och tvättade hennes fönster och satte upp nya gardiner. Sen åkte jag hem och sedan iväg igen för att möta Adde. Vi har nog inte setts på flera år. Så det var kul att träffa honom :) Vi handlade lite på Hemköp och sen gick vi hem till honom och fixade tacos, super gott! Spelade även lite wii och kollade på tv. Sen gick man hemåt och hamna rätt tidigt i säng. Var lika bra att ta en lugn kväll eftersom jag ska ut idag :)


Onsdag & Torsdag

Skrev en massa igår men sen försvann allt utan att jag hann spara. Så gör väl ett nytt försök nu då.

Igår så var man på Universitet till klockan halv tre typ. Först hade vi lektion i snickarboden där vi fick göra geobräden. Fick värsta nostalgi känslan där jag stod med sandpapper och brännpenna :P Var ju inte direkt igår man var i en slöjdsal liksom. Jävlar va dålig jag är på att spika :P Klart man råkade slå sig på tummen med hammaren också, klant :P Efter att vi var klara i snickarboden fick vi gå upp till lektionssalen och göra massa övningar med våra geobräden och sedan spela olika geometrispel. Jag och Josse spelade geometri bingo, riktigt kul :) Efter detta så träffades studiegruppen för att arbeta med vårat barnbokstema, vi har tema om Mamma Mu och Kråkan, riktigt kul att arbeta med :)


Senare på eftermiddagen så blev det en lång promenad med Izabelle och Benjamin. Vi gick till Kvarndammen och gick omkring där, passade även på att leka i lekparken där :) Sen blev det en varsin glass i värmen uppe vid Mcdonalds för att sedan gå till Djurvilan där varken Izabelle eller Benjamin hade varit förut. Sen promenerade vi neråt igen och till Maxi där vi provade lite skor och så. Jag köpte ett par tygskor att ha i skolan nu, så sköna och så billiga!



Idag har man varit i skolan till klockan elva, var meningen att vi skulle ha studiegruppsarbete hemma hos Maria efter men de fick skjutsa hem mig för jag fick värsta migränen :( Inte alls kul. Tror det har med att solen är så stark nu och jag dessutom är jätte ljuskänslig av tabletterna. Men nu efter att jag sovit lite i rummet med nedragna persienner så är det mycket bättre. Ska iväg kl 18 med mammi till Kapphal, hon har fått någon inbjudan på VIP-kväll där idag. Med rabatt priser och lite så, kan bli kul :) Om jag har tur kanske jag hittar ngt att ha på mig på lördag också :P

Lugn dag

Idag sov man riktigt länge fast att jag inte hade tänkt göra det. Sen skrev man lite på skolarbete, sedan promenerade jag ner till stan i vårvädret, kanon varmt! Träffade Martin och vi gick lite på stan. Försökte hitta ngt att ha på mig på lördag men icke då :/ får ta mig en sväng på stan på fredag igen. Vi gick till paus och jag tog en kycklingsallad iaf. Riktigt smaskigt fast att jag inte orkar äta upp. Man får ju såååå mycket på tallriken! Men gott som sagt och kul att snacka en massa med Martin också :) Vi var och kollade på en lägenhet som Martins kompis hade flyttat in i också, låg typ vid Mastis, super bra läge och fin lägenhet. Men oj vilken hemsk fondvägg. Han skulle måla över den. Men jag kan inte fatta hur förra ägarna ville ha en sån hemsk grön fondvägg! Efter vi hade kollat på lägenheten gick jag till farmor och var lite där och busa med Trulls tills mammi slutade och jag åkte med henne hemåt. Men oj vad ögonen kilade. Pollen i luften, nyklippt gräs och Trulls på det - ingen hit när man inte hade ätit ngn tablett! Uscha!



Ikväll blir det lugnt, ska bara kolla Desperate housewifes kl 21. Har missat de två senaste avsnitten, så illa! Men idag så ska jag minsann sitta i soffan :)

Pablo Francisco

image249


Ni måste ju bara kolla på 5:an kl 22.30 ikväll då det är Pablo Francisco, visserligen från 2006. Men han är ju så jävla rolig! Helt otrolig ju, skrattar jämt när jag ser han :)

Inte gjort mycket alls idag, var på Universitet från 13-16 och sen kom jag hem och åt lite mat och pluggade. Sen la jag mig för att läsa lite och somnade. Vaknade kl halv åtta. Helt sjukt! Så nu är man hur pigg som helst! Skulle kunna gå ut och springa lite nu liksom :P Typiskt. Tur att jag är ledig imorrn iaf. Annars hade jag nog varit trött imorrn eftersom jag inte kommer kunna sova på ett tag nu. Sitter och lyssnar på en gammal Prodigy låt - No good, helt underbar :) Den och Takidas - Curly Sue går på repete just nu :) Helt skilda låtar, men båda jätte bra. Har ju alla Prodigys skivor sen min Prodigy period 6-8:an. Ska nog lägga in de på datorn :) Riktigt bra ju :)



Söndag

Tråkiga söndag, hatar dessa dagar... oftast finns det inget att göra liksom. Jag har spenderat dagen genom att plugga, städa och varit ute i solen lite. Skönt att solen är framme idag iaf. Har ju varit borta ett tag men kom fram lite smått redan igår. Så nu tycker jag den kan stanna! :) Kanske blir en lite promenad senare med Izabelle gumman. Skönt att komma ut och röra på sig lite.

Imorrn så börjar jag inte förän kl 13, jävla tid att börja liksom! Tycker det är skit trist. Hinner ändå inte göra ngt hemma på förmiddagen för man sover länge och bara går och slappar innan man ska iväg till Universitet då och sen blir dagen lång och man kommer inte hem förän halv fem när man slutar 16. Super trist! Hoppas veckan går super snabbt. Längtar till helgen då jag ska vara med Maddis och Petra :) Hitta på massa skoj ska vi :) Måste ju passa på att umgås med dom nu innan de åker iväg till Spanien över sommaren, jävla fuskisar :P Kommer sakna dom enormt.

image248


Arena fredag & lugn lördag




Igår var det en trevlig kväll i Karlstad på Arena med Izabelle gumman. Men oj vilka problem vi hade innan vi kom iväg. Klädproblem till tusen :P Men till slut kom vi iväg iaf, efter många om och men. Izabelle lånade min rosa klänning och jag tog älsklings kjolen med det mintgröna linnet till. Vi har nog aldrig kommit iväg så sent som igår :P Väl framme i Karlstad var det super mycket folk, och poliser överallt. Tydligen var det så mycket poliser ute för att det skulle vara nazist gäng ute på kvällen. Vi såg värsta S.W.A.T bilen utanför Arena :P Till en början var det rätt lite folk inne på arena men det kom bara mer och mer. Så tillslut var det jätte mycket folk och riktigt varmt på lilla dansgolvet, jisses! Izabelle hade en vakt efter sig hela kvällen. Så fort han fick förbi strök han med handen över ryggen eller magen på henne, haha :P Det var inte diskret liksom! Vi dansade iaf en massa och jag fick till och med dansa lite bugg med en kille :P Haha, vi hade dansat på Yngves danskurs när vi var små kom vi på :P Mycket äckel killar var det också, som inte fattar att man inte vill dansa med dom -suck- Blev en svängt till Mc donalds innan hemfärd. Min mat gick på 7 kr :P en isvatten och fruktpåse, hehe. Men nu får det vara nog på mitt ätande. Kan Izabelle kan jag :) Vi kan stötta varandra och äta nyttigt :)

Idag så har man varit i Karlstad, tog tolv bussen och Tomas och Rikard kom och mötte. Blev en sväng på stan och satt på torget en sväng. Super skönt i solen. Sen gick vi hem till Tomas och där har vi väl i stort sett spenderat dagen. Izabelle kom och mötte på stationen när jag kom hem vid sju tiden och då åkte vi ut till skärgården och promenerade lite. Kvällen blir lugn. Orkar inget annat. Ska bara ligga i soffan och kolla film skulle jag tro :P

Valborg och planer

Valborg var rätt lugn. Var på Universitet och vi hade mattegympa lektion hela förmiddagen. Super skoj :) Sen åkte studiegruppen iväg till centrum för mat och shopping. Jätte trevligt :) Vid halv sex tiden så åkte jag till Izabelle och Benjamin och vi åt jätte god mat och sedan så åkte vi iväg till Hmebygdsgården och kollade på majbrasan. Det brann ordentligen denna gången, och mycket folk var det. Benjamin var så trött på vägen hem så han somnade när vi tog en tur till skärgården. Så när vi kom hem gick Izabelle och la honom och sen slappa vi lite i soffan innan vi hoppade i ett skumbad :) Så skoj så, vi sjöng och skratta en massa. Vi har allt bra kul ihop vi två :P Sen slappa vi lite i sängen innan vi började göra oss i ordning. När Jesper kom hem begav vi oss till Vavet, vilket inte var någon hit direkt. Tråkigt folk och lite folk. Dålig musik och dålig show. Tyckte showen var riktigt pinsam :P Vi dansade lite och sedan tog vi och åkte några varv på stan med lite dunk musik istället :P Hehe. Det var bättre än varvet kan jag lova. Kom hem vid typ kvart i två. Det var en lugn Valborg helt enkelt :P





Igår var det en lugn dag och jag var rätt trött fast att jag inte var uppe så länge. På kvällen kom Andreas och vi kollade på film, det slutade med att han sov över. Men som vänner som vi är fick han ligga på en madrass på golvet :P Blev en massa snackande iaf. Kul att vi kan umgås iaf. Fast att det känns skumt då och då. Idag så skjutsade mammi Andreas hem till Emmy och sen åkte jag och mammi vidare och hämtade mormor. Det var meningen att vi skulle åka och äta på thairestaurangen men det var det fullt! Så vi åkte till Gretas ute på Stensta center, det var riktigt smaskigt kan jag lova! :) Nu sitter man här och ska plugga lite. Hade tänkt ta mig en promenad idag men det satte vädret stopp för :( Så trist! Ikväll blir det Arena med Izabelle gumman iaf, vi ska shaka rumpan ordentligt på dansgolvet :)

Hoppas ni får en bra helg, det ska jag ha iaf :)

RSS 2.0