Utgång och sexparty

Nu sitter man hemma hos Emma i Bruzaholm. Gårdagen var kanon. Emma och hundarna kom och mötte mig när jag kom med tåget och både Emma och hundarna fick massa kramar. Var helt underbart att se dom igen ju :D Sen gick vi hem till Emma och fixade lite med ballonger, försökte sätta upp dom i taket utan bra resultat, några fick vi dit iaf :P Sen kom Hanna och Johanna hit och vi tog fram tårta och sjöng för Emma och sen börja vi dricka lite. Vi lekte både "jag har aldrig" leken och "sanning och konsekvens", super kul hade vi verkligen! :) Vi halv elva tog vi en taxi in till Nässjö. Där mötte vi ett kristet gäng från pingst kyrkan som vi stod och prata med innan vi gick in på nattklubben, de ville frälsa oss :P Vi fick en bibel innan vi gick därifrån, haha. Inne på nattklubben var det mkt folk. Kul med nya ansikten. Prata med lite roligt folk och dansade en massa såklart med tjejerna :) Johanna började må dåligt så hennes kille kom och hämtade henne en halvtimme innan det stängde, men vi var kvar till slutet och sen gick vi till en pizzeria bredvid där det var fullt med folk. Sen kom taxin och hämtade oss och vi åkte hem och åt pizza. Det var en trevlig kväll med trevliga tjejer :)

Idag vakna vi och var sega. Har tagit det lugnt hela dagen i stort sett, kollat på tv och slappat. Vi 18 tiden kom hon som höll i sexpartyt och vi hade super kul. Klämde, smakade och så :P Tyvärr hade ju skit många bangat så det var jag, Emma, Hanna och hon som höll i det, trist! Men vi hade kul iaf, och jag köpte lite smått och gott. Kroppschoklad, massgeoljor och så ;)  Himmelriket ger jätte bra sexpartyn, så beställ från dom om ni vill ha ett sånt party. Lite reklam bara ;)


Nu ska jag och Emma ska kolla på Mamma Mia filmen nu :)

Packning och kvällspromenix

Idag har man jobbat på Sirius igen och de vill egentligen ha mig kvar i morgon också, men åker ju iväg till Emma gummsan så det går ju inte. Men de s att de ska fråga efter mig nästa gång de ska ha vikarie så det låter ju bra :) Annars har jag mest packat idag, har säkert alldeles för mkt med mig men jag har hellre en tröja eller så för mkt än för lite. Har ju även träningskläder med mig för Emma och jag ska träna :) Sen ska jag ju vara där en hel vecka så behövs en del säkert. Men min väska är verkligen såååå stor :P hehe. Men men....

Har varit ute och gått med Emelie, Nova och Zappa nu på kvällen. Världens underbaraste hundar. De är så goa och busiga :) Var riktigt skönt med en promenix men det var mkt kallare ute nu än det var tidigare på dagen. Vi släppte lös hundarna inne på Hembygdesgården och de sprang omkring och busade med varandra medan Emelie och jag stod och titta på.



Imorrn åker jag från Krhamn tio i elva på förmiddagen och sen är det 5 timmar med buss och tåg som gäller för att komma fram till Emma. Nu är det sängen som gäller. Natti natti.

Tisdag och Onsdag

Igår var det fullt ös. Gick ner på stan och mötte Izabelle och Benjamin kl halv tolv och vi gick och åt lunch tillsammans innan Izza skulle börja jobba. Riktigt trevligt och jätte gott :) Sen hann vi en sväng in på intersport där jag köpte en sportbh - bra nu när jag ska börja köra på gymmet igen. Sen sa vi hejdå och jag gick en sväng på stan och sedan till gymmet där jag körde 1,5 timme. Riktigt skönt var det och skönt att ha kommit igång igen :) Man mår så bra efter ju. Sen blev det en tur till rutn stan i väntan på att att jag skulle och ta cellprov vilket jag gjorde halv fyra. 100 spänn fattigare och påklädd igen så traskade jag hem till farmor och hjälpte henne att städa. Sen kom mammi och hjälpte till lite och sen bjöd farmor oss på fika när vi var klara, men åt inte så mkt eftersom vi skulle iväg och köpa mat. Blev ett stop på Johanssons gatukök och mammi köpte korvtallrik och jag köpte stekt rödspätta, så mumsigt så! Var ledig igår men hann med en hel del iaf :)

Idag har man jobbat igen, på en ny förskola ännu en gång. Riktigt kul att vandra runt på olika ställen och se hur det ser ut :) denna gången var det stora barn och det gick kanon. På förmiddagen så var i uppe i skogen vid ishallen och där träffade jag på mina gamla barn som blivit stora och går i skolan nu, så de var jag ju tvungen att hälsa på också :) På min rast så provade jag den sköna massagestolen de hade i personalrummet, helt underbart kan jag lova! Ville inte gå därifrån :P Ska dit och jobba även imorrn, kanon ju :) Klirr i kassan.

Efter jobbet så gick jag hem till Izabelle och följde sedan med henne och Benjamin på gymnastik. Super kul att titta på. Benjamin är så duktig :) Man blir så stolt när de andra barnen springer omkring som tokar och inte lyssnar på någon och han sitter och räcker upp handen när de frågar vilka som är där, stora killen nu :) Tog en massa roliga bilder som finns att titta på i min bilddagbok.

Idag blir det tidigt i säng eftersom jag inte sov mkt i natt, måste beställa tid hos läkaren och få insömningstabletter igen.

Uppföljaren

Nästa sommar så börjar inspelningen av sex and the city movie - uppföljaren! Längtar som en tok! Hoppas det går fort tills den är klar - vill se den nu ju :D Någon mer än jag som längtar?!


Rolig helg

Tillbaka efter helgen. Åkte som sagt till Petra i lördags. Katarina kom och hämtade mig på stationen. Kanon eftersom jag hade stor väska med mig. Sen åkte vi hem till Petra och sen dök en efter en in i den lilla 1:an (som by the way var super fin!) Petra bjöd på kyckling, pasta och sallad, super gott! och vi hade jätte trevligt, körde ett musik quiz och sjöng singstar. Messade lite med Richard och tillslut kom han också till Petra med sina vänner sen kom även liten killkompisar till Petra förbi, det visade sig att alla killarna kände varandra :P Vi sjöng singstar och hade riktigt trevligt. Sen beställde vi taxi och drog till Nöjes där det var världens kö! Men det gick rätt fort ändå för vi prata en massa när vi stod där i kön. Mycket folk inne på Nöjes men jag kände att jag mådde dåligt av shootarna vi fått av Petra innan vi gick så jag tog väl taxi hem runt ett tiden skulle jag tro. Inte så långt efter kom Katarina och Petra såg vi inte skymten av :P Men vi åt lite pasta och sen somnade vi så gott, Katarina i Petras säng och jag på soffan. Mådde dock inte lika bra på morgonen. Katarina städade och jag försökte mest överleva, kom in i duschen iaf :P Sen åkte vi mot Sunne och jag sa hejdå till Katarina. Pojkarna (Henke och Patrik) var också bakis, så blev en bakis dag med pizza (uscha och fy!) och film. Riktigt mysigt att få krama om min älskling igen kan jag lova! :)

Åkte hem klockan fyra idag från Sunne, fullt med folk på tåget. Satt mest och halv sov med mp3 spelaren på högsta volym :P Skönt att vara hemma igen men saknar redan min älskling. Kommer inte ses på två veckor ny typ för att jag åker till Emma på fredag och stannar där en vecka. Veckan avslutas med en övernattning och disney on ice i Linköping som sagt :) Ska bli hur kul som helst.

Tjejfest/24 års fest



Idag så ska man iväg till Karlstad och fira Petra som fyller år imorrn. Kommer vara enbart tjejer så det blir en riktig tjejfest, så det ska bli riktigt kul :) Kul att träffa nytt folk också. Katarina kommer och hämtar mig på buss station och sen beger vi oss hem till Petras nya lägenhet. Ska bli skoj att se den också. Vi ska väl ut på Nöjes tror jag. Hade tänkt gå på bluemoon bar först men alla som kommer är inte 23 så det får blir Nöjes helt enkelt. Får duga :P Shaka rumpan på dansgolvet ska jag iaf, så det så! Känns som det var evigheter sen jag gjorde det faktiskt.
Imorrn så tar jag tåget till Sunne till Patrik och till min Henke älskling :) Så ska bli kul att umågs lite med grabbarna då.

Makeover

Har läst mycket om denna sida: http://www.taaz.com/ nu så tänkte att jag skulle prova att använda den själv. Nu är jag helt fast, super kul ju! Man gör en makeover på sig själv och det är ruskigt kul måste jag säga :) Prova ni också!


Här är tre jag gjort än så länge :)

Lugn fredag

Fredag och helg äntligen, så skönt så :) Har varit en lugn fredag idag. Började åtta och skulle jobba till kl fyra, men fick sluta klockan två istället för att det var så lite barn. Så det var rätt härligt faktiskt. Hoppas att jag får vara där fler gånger iaf, det hoppades de som jobbade där också så det var kul :) 

Resten av denna fredag blir nog också väldigt lugn, har inga planer alls - vilket kan vara skönt ibland. I morgon åker jag  ju till Karlstad och ska fira Petra som fyller år (på söndag) så det blir nog skoj skulle jag tro. Har inte sett hennes nya lägenhet heller ännu. Så ska bli kul att se den också. På söndag blir det nog så att jag åker från Karlstad till Sunne till Patrik och umgås lite med grabbarna. Henrik är ju hos Patrik nu och det är ju närmare till Sunne än Ekshärad så får väl passa på :P Sen kommer jag ju inte att träffa Henke på typ två veckor. Eftersom vi inte hinner ses ngt mer innan jag åker till Emma och då ska jag ju vara borta en vecka hos henne  också. Kommer sakna ihjäl mig - tur att jag kommer vara med min goa Emma gummsa iaf :D

Ännu en dag....

... på förskolan.
Idag har man jobbat från kl 9 till kl 16.30, skulle ha jobbat till 17 men barnet som skulle vara kvar så länge blev hämtad tidigare så det var skönt. Lika mysigt att jobba idag. Helt underbara barn :) Stängde idag och det var helt okej och inte alls lika läskigt som på förskolan jag var i tisdags. Där var det scary. Idag visste jag att det fanns minst två personal till i huset någonstans. I tisdags var jag verkligen helt ensam. Uscha. Har pratat mkt med olika föräldrar idag, tycker det är viktigt att även de kommer ihåg mig. Vill ju få mer jobb på denna förskola :) Sprang över till Benjamins avdelning idag när han skulle gå hem och hälsade. Han sken som en sol men var nog ganska förvånad av att se mig iaf :P Fick förklara att jag var där och var fröken :P I morgon är sista dagen då, sen är det helg. Så skönt med helg :D Vad har ni för planer i helgen då? :)

Birthday girl

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Emmas födelsadag, hurra hurra hurra! Grattis Emma gumman på din dag :D


Ny dag - ny förskola

Nyss hemkommen från jobbet då, gick tidig dag idag. Så det var super skönt. Är på Benjamins förskola nu och ska vara resten av veckan, så får säkert se min kära lilla gudson också :) Den avdelningen jag är på nu gick han på när han var liten så alla fröknarna där kände ju igen mig sen jag kommit och hämtat honom med Izza och när jag kommit själv och hämtat. Så det var kanon, de är super trevliga också och underbara barn - verkligen super goa! Så ser fram emot att vara där både imorrn och på fredag faktiskt :)

Nu ska jag iväg och fixa några ärrenden på stan för att sedan gå hem och ta det lite lugnt tror jag. Skulle helst vilja sova lite eftersom jag började sju imorsse och inte är van att gå upp så tidigt men då somnar jag väl inte i natt antar jag så får vänta med det :P Ska kolla lite resor på internet också. Jag och Henke pratat om en vecka i Grekland eller Spanien :) Vore helt underbart att komma bort lite. Men vi får se :)

Vi och Jag

Kärleken skapar ett "vi" utan att förstöra ett "jag"

Så tror jag äkta kärlek är - att man bli ett vi men att man aldrig glömmer bort sig själv utan kan behålla sin identitet. Jag känner verkligen att jag är mig själv tillsammans med Henke, ingen mask är på liksom. Plus att jag kan fortsätta ha mitt liv med mina vänner utan att det förstör ngt mellan oss. Lärde mig under min förra relation att jag glömde bort mig själv. Man måste kunna få vara med sina vänner och behålla sitt liv man hade innan man gick in i realtionen också. Jag tror verkligen det är super viktigt. Vad tycker ni?


Mer jobb :)



Idag jobbade man heldag på en jätte mysig förskola ute på Marieberg. Blev jätte bra mottagen av trevlig personal och barnen var jätte goa. Så dit kommer jag gärna fler gånger. Blev dock lite chockad när jag kom dit och insåg att jag skulle ha stängningstid, men det gick bra och jag låste och släckte överallt.

Christer på vikariepoolen ringde även till förskolan när jag var där och berättade att jag fått jobb resten av veckan också antagligen (imorrn är det säkert, sen kanske tors och fre också), så det är kanon :) Men på en annan förskola, den ligger ca 1 minut från mig så det är toppen. Fått kanon tider också så är super nöjd. Lite trist att jag inte kommer kunna åka till Sunne dock, men jag får överleva utan Henke några dagar till. Vi fick ju iaf 4 super mysiga dagar nyss så... men längtar gör jag hela tiden. Han är så underbar, kan aldrig tacka Patrik nog för att han presentera mig och Henke för varandra :)


Vikarie

Vikariepoolen ringde imorsse och jag fick jobb idag, heldag! Kanon ju :) En förskola jag aldrig varit på här i Krhamn men det ska bli toppen kul :) Och det klirrar bra i min arbetslösa ficka också :P Hehe. Nu ska jag springa iväg. Hoppas ni får en bra dag :)

Spike & Buffy kväll



Nej nu är det snart dags för sängen. Ska gosa ner mig under täcket med alla mina kuddar och kolla på några avsnitt av Buffy the vampire slayer :) Älskar den serien verkligen, kommer alltid göra, så det så :) Buffy och Spike är så heta som par. Ni som tycker att hon ska vara med Angel - släng er i väggen! Det slår gnistror om henne och Spike så det så :P



You make me smile

Every moment spent with you is a moment I treasure



Tillbaka efter helgen

Helgen har varit kanon. Men har inte orkat sätta mig här, ville ju umgås med Henke när han var här liksom! I fredags var det examendags då :) Jag, mammi, mormor och Henke tog bilen till Universitet och ja sa hejdå till dom och mötte upp Josse, Tessan, Isabell och Johanna. Utanför aulan fick vi studenter ställa oss i led och sedan tåga in till studentsången, så högtidligt så :P Jag var mest rädd att jag skulle snubbla framför allt folk :P Sen var det massa sång, tal och dans innan vi fick komma upp på scenen och ta emot examenbevis. Sen applådera alla och man var jätte rörd. När sermonin var slut skrek vi alla och kramades. Efter att letat sig ut bland allt folk och träffat massa och sagt grattis hittade jag tillslut min lilla familj, då var även Petra gumman med. Jag skuttade av lycka och fick kramar och blommor. Sen åkte vi hemåt och sen kom folk med både blommor och presenter. Tack så mycket alla för uppvakningen!




I lördags så kom farmor förbi och uppvaktade mig och sen på kvällen gick jag och Henke hem till Emmy och Glenn, där även André, Linda och Collin var. Vi tog en lugn kväll för vi var rätt trötta både jag och Henke. Spelade spel och åt tacos. Riktigt mys faktiskt. Söndagen spenderade vi framför tv´n och bara myste :)

Idag så åkte jag och älsklingen till Karlstad, där skulle Henke vidare till Sunne och hem till Patrik och jag gick hem till Josse. Sen gick vi vidare till Johanna dit även Isabell kom, vi fikade lite och pratade. Sen gick jag och Josse ner på stan och det blev lite shopping innan vi skildes åt. Hon och Johan åker till Thailand nu i veckan, jag är inte alls avis :P Hihi, hoppas verkligen de får de bra!

Färdigutbildad lärare!



Idag gäller det då, examen! Efter 3,5 års studerande på Karlstads Universitet. Samtidigt som man längtat efter denna dagen så känns det lite ledsamt. Med tanke på alla nya vänner man fått och härliga lärare man lärt känna. Men visst, jag kan ju inte förneka att det känns super bra att man äntligen är klar :) Helt underbart för att vara ärlig!

Ska till station och möta upp Henke snart och sen hem till Izabelle och rota i hennes garderob lite efter ngt snyggt att ha på sig, tack och lov för vänner med snygga garderober och samma storlek som mig ;) Sen blir det hem och fixa sig i ordning lite fort för att sedan styra bilen mot Kalstad med Henke, mammi och mormor. Där borta kommer vi möta upp Petra också. Jag ska möta upp tjejerna då jag eftersom vi studenter ska gå in för oss själva. Hinner ju inte med någon fika idag tyvärr, eftersom Henke kommer då jag skulle åka iväg till tjejerna, och eftersom mammi jobbar så är det ingen som kan möta upp honom heller. Men jag och tjejerna har ju planer här framöver så det är helt okej :)

Nej nu ska jag fixa mig klart. Idag är jag äntligen färdigutbildad lärare :D

Skål kvällen före

Nyss kommit hem från Karlstad där man var och åt middag med Josse, Therese och Isabell hemma hos Johanna. Jätte trevligt verkligen. Vi skålade ju självklart i champange också nu när vi är lärare alla fem :) Alltid att umgås med dessa tjejer, trivs i deras sällskap :) Mycket skratt blev det :) Jag fick springa till sista bussen då vi glömde bort tiden :P Killen som körde var snäll och jag behövde inte betala ens.



Imorrn är det den stora dagen då :) Ska iväg till Karlstad redan vid två då jag ska möta upp tjejerna för en fika för att sedan åka iväg tillsammans till Universitet och slutsermonin :) Efter det blir det hem med släkt och vänner. Kommer nog bli en kanon dag :)

I did it! :D

Nu skulle jag kunna lyfta för att jag är så glad :P Har nyss kommit hem från Karlstad och Universitet och min uppsats är godkänd :D Är sååååååå lycklig! Wiie :D Känns så bra, var ju enormt nervös innan, vi ska inte tala om på bussen imorsse, försov mig ju också så det var stressigt. Men sen när jag kom fram och träffade Lena och Henrik som var precis lika nervösa så kändes det lite bättre, och alla tre blev godkända. Lite små ändringar vi ska göra innan vi skickar in det bara. Så underbart! Känns som jag kan flyga för så glad är jag. 3,5 år av studier och nu är man klar :) imorn är det avslutning i aulan då och sen hem med släkt och vänner. Lycklig är bara för namnet idag :P



Lay all your love on me




It was like shooting a sitting duck
A little smalltalk, a smile and baby I was stuck
I still dont know what youve done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I dont have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear......

Dont go wasting your emotion
Lay all your love on me

Thai och planer inför torsdagen

Idag så har man umgåtts med Izza och Benjamin. Blev en liten promenad i det fina vädret och sen gick vi till thai och åt lunch buffén - äntligen! Lika underbart gott som vanligt :) Satt där och tog det lugnt för att sedan gå runt och kolla lite på stan, inte så mkt affärer kvar dock att kolla på i Krhamn. Allt verkar försvinna... suck.  När mammi slutade så svängde hon förbi stan och plockade upp mig och vi åkte vidare till Karlstad för lite shopping. Blev lite smått och gott. Två kjolar och fem tröjor plus lite små grejer :)



I morgon är det dags för oppositionen. Ska bli skönt att få det gjort faktiskt. Sen är det bara sermonin i aulan kvar - jippi :D På kvällen imorrn ska jag hem till Johanna i Karlstad och dit kommer även Josse, Therese och Isabell så vi ska äta lite god mat och ha det trevligt. Mina tjejer som jag umgick med under hela året vi läste naturkunksap plus snälla Johanna också då :) Kommer bli kanon kul tror jag :) Snart är vi alla arbetslösa :P Hehe. Fria från plugget iaf.





Winnerbäck på tv

Idag sänds en något nedkortad version av "SOLEN I ÖGONEN - En film om Lars Winnerbäck" på kanal 1, kl 21.00, den ska jag ju lätt kolla på! Lars Winnerbäck är ju underbar och brukar inte ställa upp i media så det ska bli kul :)



Kattvän

Tindra har fått en vän. Hela förmiddagen har hon suttit i vardagsrums fönstret med en stor katt på andra sidan rutan :P Han (tror jag) var inte ens rädd när jag kom fram och tittade på honom. De satt där på varsin sida av rutan och tittade på varandra och kraffsade på rutan. Så söta :) Han kanske kommer tillbaka fler gånger :) Emelie ska ju ta med sin Sixten hit ngn dag så får vi se om de går ihop, Tindra är ju iaf van vid andra katter så det går nog bra :)

Nu ska jag strax ner på stan och träffa Izza och Benjamin (tror han är med iaf) och vi ska till tahi och äta lunch buffé, smaskens! Som jag har längtat! :P Hehe.
Vad ska ni hitta på idag? :)

Lycklig

Vissa människor *host host* som till och med är äldre än mig visar sig verkligen från sin rätt sida nu - omogen som tusan. Men orka bry sig liksom, tar det med en klackspark och fortsätter le. Inget som kan förstöra mitt humör iaf. Jag har världens bästa vänner - en helt bunt, underbar pojkvän - den bästa, underbar familj och om två dagar - en lärarexamen och förhoppningsvis jobb inom snar framtid. Varför skulle jag inte var glad liksom?! :D
Jag ångrar vissa val *host host igen* år 2008 men man kan inte ändra på det som redan varit... bättre att se framåt och njuta av det som händer här och nu :) Längesen jag mådde så bra :)

Vissa människor gör världen speciell genom att bara finnas till (tack igen):








Skäckis eller?


Har kollat klart på en skräckfilm som Izabelle hade sett häromdagen och tyckte var jätte bra. Vi brukar i vanliga fall ha precis samma smak när det gäller film. Hon tyckte denna var riktigt läskig så jag och mammi hyrde den. Men gissa om vi blev besvikna. Blev ju inte rädda alls... super tråkig film verkligen. Satt bara och vänta på att den skulle ta slut. Men så är det ibland... man kan inte ha samma smak jämt :P

Förhoppningsvis blir det att äta på thai med Izabelle imorrn, de öppnar ju igen då efter deras julledighet. Är ju så himelskt gott med thai buffé! :D Mums mums mums! När man äter thai eller kina mat blir man inte sådär äckligt mätt som man blir om man äter pizza eller annan skräpmat. Utan man blir lagomt och mätt på ett bra sätt. Förstår ni vad jag menar? :P

Nu är det nog, kommer inte vara snäll och låna ut pengar till folk mer! När man är snäll och lånar ut och sen inte får tillbaka pengarna då blir man fan sur! Nu får det vara nog!

Modigt gjort

Personen som kallar sig själv "sanningen" som skriver kommentarer om mitt förhållande kan ju vara modig och säga vem du är istället för att skriva som anonym, mycket modigt gjort av dig vill jag lova! Och har du följt min blogg så borde du veta att det är slut med Daniel för länge sen. (Tack och lov) Det är väldigt modigt gjort att skriva kommentarer anonymt, stå för vem du är istället och säg det till mitt ansikte istället! Men det vågar du väl inte.... sucker!

Ett svar

Först svar till anonym i förra inlägget: Tala om vad du heter och var jag kan nå dig (mail, blogg) så kan du få ett svar.

Idag ska man plugga det sista då. Känns skönt att få det gjort. Ska leka med Izabelle imorrn så då vore det skönt att ha allt gjort liksom. Ska kanske ner till stan en sväng också då kapphal har skickat sms om att de bjuder på halva rea priset, ifall det finns ngt snyggt :P Men vi får se... beror på när jag blir klar med pluggandet. Känns helt overkligt att detta är det sista jag gör på Universitet. att det är slut på fredag, skumt skumt! Men samtidigt super duper skönt :)

In love

Saknar Henrik :( Fan skit jobbigt att försöka somna utan honom bredvid mig när man sovit ihop i flera dagar i sträck. Saknar hans närhet. Att man kan bli så beroende av en människa på så kort tid! Det är läskigt. Men det struntar jag i, jag har kastat alla såna känslor all världens väg. Det känns så rätt, han känns så rätt. I´m in love :)

Someone like you makes it  all worth while

Helgen

Nu är det måndag igen och sista veckan man är student på Karlstad Universitet. Känns helt otroligt! På fredag tar jag examen liksom! :D

Helgen har jag spenderat med Henke såklart :) Han kom i torsdags och då gick vi mot thai för att äta buffé men där var det stängt, så elakt! :P Så vi gick till Kina istället och åt biff med grönsaker, så himelskt gott! Var underbart att få umågs med älsklingen igen. På fredag gick vi ner mot stan och till Kingroadstatto där Henke skaffade sig en piercing i ögonbrynet. Det blev super snyggt, riktigt het blev han. Men det var han ju iofs redan innan :P På kvällen så gick vi hem till Emmy gummsan som fyllde år :) Där var det lite folk och vi drack, pratade, lyssnade musik och sjöng singstar. Det var riktigt trevligt :) Henke kom riktigt bra överäns med Glenn och André så det kändes kanon. Pratade med Emmy igår och Henke hade gjort ett väldigt bra första intryck så det kändes kul :) På lördag morgon tog vi tåget till Karlstad där vi mötte Henkes pappa som hade hämtat en ny soffa där. Så vi fick åka med honom hem till Ekshärad. Väl där hemma hos Henke så fick jag även träffa hans mamma och jag gillade både hans mamma och pappa enormt, jätte mysiga! :) Vi tog det rätt lugnt hemma hos Henke och kollade film och myste. Vi tog en tur i bilen och han visade mig runt lite i Ekshärad. Som inte var riktigt så litet som jag trodde. De har ju faktiskt både badhus och tandläkare, imponerad :P Igår kväll vid åtta åkte jag hem. Kändes lika jobbigt som vanligt. Saknade honom så fort jag satte mig på bussen. Två timmar tog det till Karlstad bara för att bussen åkte in på alla möjliga små ställen. Fullt med folk och varmt. Ingen trevlig buss resa alls. Bättre var det när jag bytt buss i Karlstad och vi bara var fem pers i bussen :P Kom hem kl elva och då var det en katt som mötte mig i dörren, sötnos! Henne hade jag saknat såklart :)

Idag har Henrik och jag varit ihop 1 månad :) Han är underbar! :)



Snöstorm

Snöstorm ute idag, helt sjuuuuuukt! Snöar och blåser som bara den! Visst snö i all ära, men tycker int eom när det blåser storm snett liksom. Jag som ska gå och möta Henke goding på tågstationen senare, hoppas det har slutat då. Uscha!

Annars idag så blir det bara att mysa med älsklingen, vi tänkte gå och äta thaibuffé. Han har aldrig ätit thai mat och jag har inte ätit på thai på jätte länge, så det ska bli riktigt gott! Om vi kommer dit i snöstormen :P Hehe. Imorrn blir det ju piercingdags och sen på kvällen ska vi hem till Emmy gummsan som fyller år :) så Henke ska få träffa några av mina kompisar för första gången, han är lite nervös :P På lördag så är det jag som ska vara nervös då jag först ska träffa hans familj i Ekshärad och sen på kvällen träffa alla hans bästa kompisar och lite till, på en fest! Men det går säkert bra :)

Ska ni ut i snöstormen idag? :P

Kall promenix

Idag har man skickat in arbetet till slut examinationen, känns så skönt :) nu är det bara en dag för opposition i skolan nästa vecka och sen slut sermoni, känns helt overkligt! Jag har pluggat i 3,5 år då på Universitet, har ju gått super fort! Men skönt att äntligen vara klar! Wiiiie :) Har sökt två jobb till idag också och sen fått svar från tre jobb att de mottagit min ansökan, sånt är trevligt - då vet man att dom fått mailet iaf :)

På eftermiddagen gick jag ner på stan och bokade tid åt Henke goding för piercing, så vi ska dit på fredag och han ska pierca ögonbrynet. Jag får vara med och hålla handen, och ta kort :P Hehe. Sen gick jag hem till Izabelle och Benjamin och vi klädde på oss efter en stund för att gå ut och gå en promenix. Blev nog en på en timme iaf. Men usch va kallt det blev när solen gick i moln. Vi gick in en sväng på Netto också, har inte varit inne där förut men var inte så mkt att se heller... men vi blev varma för en stund iaf :P



Nu är det bara en natt kvar sen kommer Henke, så imorrn sover jag med hans armar om mig igen. Lovely! :D

Ner på stan

Idag vaknade men av att Tindra gumman knuffade mig i ansiktet, sötnos! Bara någon minut efter skicka Henke sms så det var väl bra att hon väckte mig :P Nu är man iaf uppe och ska väl iväg ner på stan. Har mycket som jag ska fixa. Bland annat massage tid till mig och piercing tid till Henke goding :) Som kommer imorrn, lovely! Längtar som en tok :)
Vad ska ni hitta på idag?

Magiska svampar



Har just kollat på denna filmen, helt okej. Inte så otäck dock men låg med en filt framför ansiktet under en scen iaf :P Oväntat slut vilket jag gillar :) Så tycker den var helt okej iaf. Jag skull dock aldrig våga ta "magiska svampar"! :P

Hos mormor

Sitter hemma hos mormor nu. Mammi och  mormor håller på med något i hallen så jag tänkte att jag skriver lite så länge. Vi har ätit kyckling, mums så gott! Kyckling är nog en av dom maträtter som är godast! Skulle aldrig kunna vara vegitarian :P Jag och  mammi har visat mormor lite klipp från youtube.com. mormor skratta som tusan till skogsturken och fjällturken :P Hon har samma humor som mig och Emma :P Vi ska väl snart åka härifrån och resten av det som återstår av dagen blir nog ganska lugn. Ska ner på stan imorrn och se om tatueringsstudion har någon tid till torsdag eller fredag åt Henke goding :) Tror han kommer bli super fin med piercing i ögonbrynet. Jag måste boka ny massage tid också har så jäkla ont i ryggen!

Min examen är som sagt den 16e januari, först kommer vi ha sermoni i aulan på universitet och sen åker vi hem till Krhamn för lite smörgåstårta och sånt. Vill ni komma så är det bara att höra av sig :)

Första delen godkänd

Wiiiiiiiiie är godkänd på examensarbete av min handledare :D Nu är det bara examinatorn som man ska få besked om man är godkänd helt eller inte... och det dröjer ända till nästa vecka. Då har vi oppositionssemenarium. Hoppas jag blir helt godkänd, vore underbart! Nu är jag toppen glad iaf :)

Väntar....

Tisdag idag och jag och mammi är bjudna hem till mormor på mat senare. Ska bara ta det lugnt fram tills dess och hoppas på att marie godkänt mitt examensarbete. Väntar på mail från henne, usch  vad nerrvöst. Kommer ta med mig den bärbara hem till mormor ifall hon inte har svarat innan vi åker.

Längtar som en tok till på torsdag då kommer Henke älsklingen. Happy happy happy :D Vi ska se om vi får någon tid då här i stan på Kingsroad tatueringsstudio för Henke ska pierca ögonbrynet, mums ;) Sen åker vi väl till Ekshärad till helgen skulle jag tro, har ju fortfarande inte träffat hans föräldrar och de är nyfikna på mig :) Pirrigt värre kan jag lova! Men det är det alltid första gången.

Nu blir det nog en dusch för mig :)

Välj

Vad tycker ni Lindsay Lohan passar bäst i för hårfärg? Rött, blont eller mörkt hår?




Mean girls



Har just kollat på tv4+ på mean girls, den är ju så jävla klockren - kanon film! Tyvärr är vi tjejer så elaka, och speciellt mot varandra. Jävligt dumt egentligen! men bra film iaf, skrattar mycket när jag ser den.

sexig psykopat

Var det någon av er som såg Scream igår? Jag älskar alla tre filmerna. De är ju kanon. Dock så är första filmen bäst, kanske för att jag är lite sådär småkär i Billy :P Han är ju för tusan as sexy som psykopat, grr :P Tycker han kunde ha överlevt första filmen och varit med i de andra två också. Mördarna i de andra filmerna är ju långt ifrån heta. Billy is the one! Mohahaha.
 

Hejdå



Idag ska vi plocka bort julen, känns trist men ändå skönt på något vis. Förstår ni vad jag menar? Tindra är helt besatt av granen och har varit det sen den 27:e december typ, hon klättrar hej vilt i den och slår på kukor och glitter så fort vi vänder ryggen till så den ska det bli väldigt skönt att bli av med. Skönt att även sätta fram alla vanliga lampor och grejer i fönstrena faktiskt. Älskar julen men det är lika skönt att städa bort den.

Skulle ha tagit med en tidigt morgon promenad imorsse, men när jag kika på termometerna och den visad 16 minus grader så skippade jag dom planerna, brr va kallt! Härligt att vara ute och gå i snön om det är sådär 5 minus eller ngt, men inte 16 liksom. Fast jag ska inte klaga, prata nyss med Henke goding och i Ekshärad har de 22 minusgrader, fy tusan! Snö som ligger kvar i all ära, men man vill väl kunna gå ut utan att frysa ihjäl.

Vad ska ni hitta på en söndag som denna?

Nyttigt

Idag har det varit en väldigt lugn dag, men det är skönt det med ibland. Är ju inte helt frisk ännu  heller, men känner mig mycket bättre. Har skickat in examensarbetet för andra gången nu då. Riktigt skönt, har dessutom sökt två jobb till. Jag känner mig duktig :P Vill ha jobb ju, helst efter examen direkt. Håller tummarna och ber till gud :P

Nu på kvällen har jag ätit fruktsallad och känt mig duktig som håller mig ifrån sötsakerna :) Har inte fått ngn socker abstinens ännu, men den brukar komma efter sådär en vecka utan sötsaker :P Har ju kört detta förut så jag vet vad jag har att vänta mig liksom, hehe.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Scream, var hundra år sen jag såg den. Blir att sms lite med Henke goding också, jag saknar honom så det gör ont, suck.

Natti natti på er.

Jag ser det snöar



Idag när man vakna så hade det snöat, helt underbart :) Lite sent dock, men bättre sent än aldrig! Vill ut och åka pulka, ja gott folk - jag är pulka tokig :P Men helst av allt vill jag iväg och åka snowboard, har ju tyvärr inte direkt ngn sån backe här i lilla Krhamn men Branäs ligger ju inte allt för långt bort, jag vill jag vill :D Har ju inte invigt min nya bräda som jag köpte i början av 2008, skamligt är vad det är! Snyggaste brädan ever iaf :P

Inte nog med att det är snö ute idag det är kallt som bara den också, brr! Mitt rum känns som det är gjort av is, inte ens Tindra vill vara här inne, då är det illa :P Sitter för tusan med vantar på när jag skriver på arbetet. Ska lämna in det för andra gången idag. Får se om det blir ngt mer att rättas efter det. Sista gången jag ska lämna in det (till den stora inlämningen) är i slutet av nästa vecka. Hoppas allt går bra och jag blir godkänd! :) Som jag kämpat med det där jävla arbetet. Men jag har inga stora förhoppningar då många av mina klasskompisar inte blivit godkända och fått göra om, suck. Men hålla tummarna ska jag göra - när de har tinat :P Har fan ingen känsel i fingrarna :P Ändå så har vi satt på högsta värmen i huset. Golv värmen är dock på och det är varmt och skönt om fötterna, får väl lägga mig en stund på golvet, haha.

<3

Never give up on someone you can´t go a day without thinking about

12/12 2008
Du och Jag blev Vi :)



Trött på det...

Det man inte vet om sig själv, vet alla andra.
Välkommen till Kristinehamn!


Suck, är så trött på Krhamn så det finns inte. Det bara blir värre och värre också. Men så har man ju bott här i hela sitt liv också, kanske det är på tiden att flytta. Trist att man har så mycket vänner här bara. Men riktiga vänner håller väl kontakten om man flyttar antar jag. Får se vad man hamnar... har ju iaf sökt jobb på andra ställen än här. Är sugen på att flytta till Karlstad, men finns tyvärr inga jobb där. Samma med Örebro. Det är för att det är student städer liksom.

Äh det ordnar nog sig, det gör det alltid.... till slut :P


Lugn fredagkväll

Idag blir det en lugn kväll. Jag är fortfarande sjuk och inte så pigg på att aktivera mig något särskilt heller. Mammi och jag ska göra potatisgratäng med kött och b-sås, äta fruktsallad till efterrätt och kolla på film så det blir mys :)

Henke goding har smsat i stort sett hela dagen. Jag saknar honom redan. Helt sjukt hur mycket en människa kan komma att betyda för en på så kort tid! Men om en vecka så ska vi ses igen. Hela helgen, så det så :)

Idag har jag sökt tre jobb. Inte klar med skolan än visserligen, men tar ju min examen den 16:e januari, så lika bra att ligga i liksom. Jag hoppas inte på för mycket med vore kul att få jobb direkt liksom. Inga fel alls. Har sökt jobb i Krhamn, Kil och Forshaga. Funderar även på att söka de som fanns i Nässjö, då får jag bo ihop med världens bästa Emma :) men saknade till Henke kommer bli stor. Han kommer stötta mig hur som helst säger han. Men vet inte om jag klarar att få ännu flera mil mellan oss... jobbigt det där, det tål att tänkas på iaf.



Idag händer det grejer....

Här går man på grus, och där... oj där låg det ngt i gruset. det händer grejer idag. Vad har vi här då? Här har vi nått, åh slät sten. Det var inte dåligt. Vad har vi här då? Titta, titta här också. ETT LÖV också! Grus, slät sten och LÖV! Idag händer det grejer!

HAHA, sitter och skrattar ihjäl mig varje gång när comviq reklamen med duvan kommer! Har ni sett den?! Om inte, så måste ni bara göra det alltså, jag dör av skratt! Dålig humor jag vet men vaddå - det är väl bra at vara lätt road :P

http://www.youtube.com/watch?v=bjnGc8hTolg

Friends



Var det någon mer som kolla vänner maraton igår? Jag, Henke och Patrik kolla och jag älskar verkligen den serien. Är man inte glad innan så får de verkligen en att le iaf :P Sjukt rolig serie, ska önska mig den boxen när jag fyller år. Den 29 Mars, kom ihåg det nu :P Hehe. Vilken är din favorit i vänner gänget?

Victoria's Secret Fashion Show

Sitter just nu och kollar på Victoria's Secret Fashion Show. Så jäkla snygga och coola kläder! Blir helt tokig. Sen blir man ju inte lite avis på tjejerna heller, vilka kroppar dom har, om man ändå fick se ut sådär! Skulle inte säga nej tack till Heidi Klums kropp liksom, fusk :P Snygg modeshow helt klart!



Nyårsafton

Nyårasfton i Sunne var kanon. Patrik jobbade på dagen så jag och Henke fick roa oss själva och det klaga vi inte på :P Tills Patrik kom hem en stund vid tre tiden hade vi fixat mat. Kött, potatisklyftor och b-sås, smaskens! :) Sen åkte Patrik och jobbade lite igen och Henke och jag gjorde oss i ordning. När Patrik kom hem igen så började vi dricka lite och äta chips, sen kom det gäster och vi var väl typ 15 personer sen när alla var här. Kul att träffa lite nytt folk :) någr av tjejerna hade jag ju dock redan träffat :) Vid sådär halv tolv så drog vi ut. Jag, Henke och Patrik gick mot Selma. Hann tyvärr inte fram innan tolvslaget med vi stod ute och såg fyrverkerier och Henke och jag nyårspussades, mys :) Sen kom vi tillsut fram till Selma och det var trevligt. Hade dock velat dansa lite, men herrarna ville inte, tråk :P När vi kom hem så blev det varma mackor och Henke serverade mig mkt vatten, sötnos :) Toppen kväll blev det.


Välkommen 2009

Nytt år - Nya möjligheter!
År 2009 är så välkommet så, jag står här med öppna armar :D

RSS 2.0