I Sunne

Nu sitter jag i Sunne då. Henke kom och mötte på stationen i måndags och sen gick vi hem till Patrik där vi hade trevligt, drack några öl och spela klädpoker, jag fick ta av mig tre plagg medan killarna satt nakna, jag äger i klädpoker :P Sen blev det att sova. Igår så tog vi det lugnt, var nere på stan och sen köpte vi hem Kina mat och åt och kollade på senaste Mumien filmen, mys :) Idag så är Patrik iväg och jobbar till typ kl tre så jag och Henke är själva - lovely :D Just nu städar Henke och jag är mest sjuk. Värre idag tyvärr... uscha! Men men... det är ju nyår så får lov att vara uppe iaf fast att jag skulle vilja sova mest :P Henke och jag ska fixa nyårsmat tills Patrik kommer hem, lite senare kommer det lite folk och vi ska festa lite. Senare ikväll ska vi till Selma så det ska bli kul, har aldrig varit där så :) Det värsta är att jag ska hem snart. Imorrn antagligen... vill inte! Skolarbete som inte är klart riktigt ännu enligt min jävla handledare, suck! Fick jag bestämma så skulle jag åka med Henke hem till Ekshärad som planerat liksom! Men inte då... :( Men om två veckor så är jag fri som en fågel förhoppningsvis. Då blir det att ta med sig väskan och åka hem till min goding, och stanna där ett tag. Skönt att komma bort från skit Krhamn också. Bara hatar stan mer och mer, suck.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

Det är ngt som är på gång, har känt det ett bra tag nu... tråkigt men antagligen sant....



Tankar om 2008

Usch, idag vaknade jag vid nio och hade ingen röst alls. Det är alltså mkt sämre idag än det var igår, så illa! Men jag åker till Sunne idag iaf. Som bestämt. För nu har jag verkligen Henrik abstinens! Uscha! Var dock inte på någon massage idag för jag har inte orkat gått ner på stan i 15 minusgrader, sablar vad kallt! Så massagen får vänta, hade egentligen behövt den, men får ta en nästa år :P haha. Låter så roligt att säga så, för nu är det inte långt kvar till 2009. Som jag tror kommer bli en kanon år! Hoppas verkligen jag får jobb, helst långt bort från Krhamn. Är trött på denna håla, men vem är inte det som bått här hela sitt liv? :P Men vi får väl se om jag blir kvar eller hamnar ngn annanstans. Nej men 2009 ska iaf bli ett bra år, så det så! För 2008 var hemskt, det började bra men sen gick det bara utför. Smärta, saknad, besvikelse och massa sånt har jag mest som minne av detta året tyvärr. Men slutet av 2008 har iaf blivit bra :) När man lärde känna Emma och Henke :) Eller ja... Emma har jag pratat med i säkert 5 år redan, men vi träffades för första gången i slutet av November och det sa klick, vi är precis likadana - spegelbild i själen :) Och Henke mötte jag av en ren tur egentligen. Min vän Patrik som presenterade för varandra och där sa det också klick direkt. Han är underbar och inte som någon kille jag mött innan. Han förstår mig och jag kan inte ens tänka på honom utan att le och rysa inombord, han är underbar :) Men eftersom mitt sista förhållanden var som dom var så går vi framåt sakta men säkert :) Skulle inte vilja vara utan honom i mitt liv, det är en sak som är säker iaf :)

Nu ska jag skriva ut ett register utdrag på mig själv från polisen, som ska med till alla som jag söker jobb hos. Man får ju inte ha några prickar i registret om man ska arbeta med barn och det är fullt förstårligt. Så nu ska jag skriva ut ett nytt så jag kan skicka med mitt cv, som är så snyggt tack vare Emma gumman :) Sen blir det duschen och äta lite innan jag ska åka iväg till Sunne. Bye bye.

Wiiie

Jag åker i vilket fall i morgon, halsen känns helt kass. Men jag vill så gärna iväg och träffa min goding! Har ju för tusan abstinens nu :P Så skicka sms till han att jag kommer till honom och Patrik imorrn vare sig jag är frisk eller inte och gissa om han blev glad?! :D Har packat nu, så jag slipper tänka på det iaf.  Ska på massage imorrn förmiddag, ska bli underbart. Sen blir det en sväng på stan och kika lite, vi har väl kanske inte så mkt till rea i denna stad men en lite sväng blir det iaf. Åker inte förän på eftermiddagen till Sunne. Så får hoppas dagen går fort.

Emelie var här förut en sväng, hade saknat henne. Vi får ses när jag kommer hem igen sa vi. Hon hade med sig Nova och hon var nyfiken på Tindra. Nova är en rottis valp och är ju van vid katter eftersom Emelie har lille Sixten. Men jag tror inte Tindra sett en hund förut. Hon våga sig inte riktigt helt fram till Nova men låg en sådär halv meter ifrån och nosa nyfiket. Får se om hon kanske vågar ända fram nästa gång :P

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite sex and the city avsnitt, I love it :)
Natti Natti

Nyårslöfte?

Har ni några nyårslöften förresten? Jag brukar ha ngt varje år. Förra året var det att sluta med allt onyttigt och jag klarade det några månader iaf. Vet inte vad jag ska ha för ngt i år.... får funderar på det.

Har fått lite tips av vänner på msn och några tips här på bloggen också om hur jag ska göra för att bli frisk. Så ska prvoa lite grejer och hoppas jag vaknar upp i morgon och är frisk :P Vore ju toppen om det kunde bli så iaf :P Halsen är värst. Den river och gör svin ont!

Nyss pratat med Henke goding och han och Patrik är i Karlstad och har precis sett matchen mellan Färjestad och Djurgården. Färjestad vann tydligen så Henke är glad och Patrik är ledsen :P Grabbarna håller ju på olika lag, hehe. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorrn så jag kan åka till dom. Saknar dom båda två. Fast mest min Henkepenke då :P


Aaaatjo!



Jaha då är man sjuker då... väldigt passande inför nyår! Skit skit skit! Jag dricker varmt, äter vitlökstabletter och har halsduk på mig inomhus nu för att bli frisk! Ska för tusan träffa Henke goding imorrn, så det så! Kvittar om jag inte vore frisk till nyår men vill ju inte missa att träffa min goding. Så nu vill jag bli frisk, så det så! Någon som har en snabbkur så man blir frisk snabbt??

Awsome

Filmen var kanon!! Ni måste se den. Vi skratta super duper mycket kan jag lova. Jim Carrey är bara för skön! Fullstatt var det också så jag och Danne satt och trängdes på en kant. Men det gjorde inte så mkt, men såg ju bra iaf. Och som sagt - filmen var kanon! På vissa ställen var det bara jag och Danne i hela rummet som flabba, vi har sjuk humor så är det bara :P

Har pratat med Henke goding i telefon och jag saknar honom som bara den. Tanken var att jag skulle åka på tisdag egentligen till Sunne men åker på måndag för jag klarar inte en dag mer nu! Uscha! Hatar alla de milen mellan oss! Varför ska jag ha sån otur och träffa världens underbaraste grabb och så bor han 14 mil bort? Suck! Aja, som jag sagt förut - tur att det finns telefon! Men just nu saknar jag hans närhet. Han ska krama och pussa ihjäl mig på måndag sa han, och jag klagar inte - lovely! :)

Näe nu ska jag ta min lilla katt och bädda ner oss i sängen. Natti natti!

Yes man

Måste bara säga Grattis till Malin gumman, som blev mamma till lilla Albin den 25:e december :)

Ikväll blir det att sticka iväg på bio med Danne som bjuder då han fått biobiljetter i julklapp, vilken kompis :) Vi ska se filmen "Yes man" med Jim Carrey. Hört att den ska vara sådär... men jag tror den är rolig. Alla filmer med Jim Carrey är kanon :D


Ni betyder!

Vissa personer gör världen speciell genom att bara finnas till






Miss you

Som de flesta vet som känner mig så hatar jag denna dag! För min del kunde vi lika gärna hoppa över denna dagen så det blev den 27:e direkt efter den 25:e istället. Kommer bara vara hemma med mammi och Tindra idag och jag kommer nog mest vara säng liggande. Sova sig igenom dagen så jag slipper tänka på allt som hände för.... ja i år är det 12 år sen. Känns helt skumt, då jag kommer ihåg allt som om det hände igår.  För er som inte vet så förlorade jag min pappa den 26 decemeber 1996. Därför jag hatar denna dagen.

Another time
Another place
I will always remeber your face
Even if we are apart you will always be in my heart


Juldagen



Juldagen idag då och enligt tradition så blir det julklappsöppning hemma hos Izabelle med henne och Benjamin :) Sen blir det utgång, denna gången blir det på Mastmagasinet då Statt är stäng, så surt! Men vi lyckas nog ha lika kul som vanligt iaf :) Hoppas ni haft en bra julafton!

Dagen efter...

Julen var kanon, man fick ju lite julkänsla av att det hade kommit lite snö iaf :) Vi åkte och åt jullunch hemma hos farmor och sen åkte vi hem till oss och kollade Kalle och öppnade sedan julklappar. Mammi, mormor och farmor blev jätte glada för sina, speciellt presentkorgarna :) så det var kul! Mysig och lugn julafton blev det. Det enda jag saknade var Henke men annars var det en kalas dag :)






Julafton

GOD JUL :)
Julafton idag då, jag  har varit vaken sen kl tio i sex då Tindra kraffsa på min dörr som en galning. Hade ju glömt att jag inte kan stänga till den för då blir det liv om inte hon kan komma in :P Har efter det inte kunnat somna om. Jätte jobbigt. Men men... är ju julafton så kan väl lika gärna vara vaken såhär tidigt. Julafton går ju ändå så fort. Först är det morgon och helt plötsligt är det kväll. Fort går det! Ska bli mys att umgås med mina tjejer idag - Tindra, mammi, mormor och farmor. Första julen på 5 år det är bara vi utan någon pojkvän till mig som är med. Kommer dock sakna Henke goding som en tok, speciellt idag liksom. Vill ju krama och pussa på honom och önska han God Jul, men som tur är finns det telefoner som sagt. Inte riktigt samma sak, men får ju höra hans röst iaf :)

Hoppas ni får en jätte bra Julafton :)


Dagen före...



I morgon är det den stora dagen då - Julafton. Tyvärr så känns det inte alls så... och ingen snö har vi heller, känns så trist. Dessutom skiner solen idag, så det känns som en riktig vårdag. Stor fet suck! Mammi berättade dock att hon hade sett på vädret att de ska snöa imorrn, får hoppas på att det blir en vit jul! Ge mig snö för tusan!!

Idag ska man julstöka det sista, fullt upp. Känns som allt går mkt segare nu pga av Tindra :P Hon är med överallt, hehe. Mycket nya intryck för henne. Hon var helt slut igår och somnade i soffan och sov som bara den :P Idag ska jag göra ischoklad och då hoppas jag att hon håller sig borta iaf. Varm choklad är ingen hit på katten kanske. Älskar ischoklad, men bara om man gör den själv. Köpt skit smakar just skit! Usch!

Saknar Henke goding, super duper mycket. De där jävla 14 milen känns ju jätte långt just nu! Och en vecka känns hur länge som helst också, suck! Vill krama på honom nu ju. Fan, distansförhållanden suger! :(

GOD JUL PÅ ER! Säger det nu ifall jag inte kommer in något i morgon.

Ingen ork

Jag ska egentligen julstöka nu, men har ingen ork... den har runnit ifrån mig. Ligger mycket hellre i sängen med Tindra på magen och skickar sms med Henke goding ju! Men men... måste ta mig upp från sängen och bort från den bärbara datorn och försöka få lite gjort. Jobbigt när det känns som man inte har ork i kroppen.

JAG VILL HA SNÖ TOMTEN!!

Två dagar kvar då

Idag är det måndag och två dagar kvar till julafton :) Tyvärr så har man inte mkt till julkänsla ännu... det har liksom inte infunnit sig i år, speciellt inte nu när all snö är spårlöst borta. Känns så oerhört trist faktiskt. Det smög sig på lite julkänsla igår kväll iaf, då jag klädde granen och kollade på "The Grinch" som alltid :) Tindra var inte speciellt intresserad av den när den väl hade kommit upp och var pyntad. Så det är ju bra.

I lördags så skulle jag hem till Mattias och umgås lite med lite folk, men tyvärr så fick Mattias jobba sent och jag och Izabelle funderade på vad vi skulle hitta på istället. Till slut drog vi med bussen till Karlskoga för ett besök på Statt där, just love it :) Izabelles första gången där också, så jag hoppas hon hade kul. Vi träffa lite trevligt folk och jag träffade några gamla vänner så det var trevligt. Sen dansades det ju också såklart :) Var trevligt att komma ut med gumman! :)

Idag blir det fortsätta med julstökandet och sen kanske iväg och fika med Andreas innan han beger sig till sin nya tjej. Han har ju träffat ny tjej i helgen och hon verkar kanon - samma datanörd som han ;) Så skönt att kunna vara vän med sitt ex utan ett psyko till flickvän (som hans förra *host*). Då fick han ju inte ens vara hos sin syster om jag var där samtidigt, suck! Vi är liksom över, vi är numera bara vänner och det passar mig utmärkt :)

2 dagar till julafton, 7 dagar till massage, 7 dagar tills man får krama om Henke igen och 9 dagar till Nyårsafton :)

Plastic fantastic?

Idag är det lördag och man mår super bra för att man lämnade in examensarbetet igår, underbart! Hoppas jag inte får allt för mkt att rätta bara innan oppositionsträffen. Känns skönt att ha det gjort såhär långt iaf!

Jag och mammi åkte ivög till Karlstad idag, blev en tur till Rusta där vi köpte mattor, lite julpynt, sängkläder och en gran. I år kör vi nämligen på en plastgran med tanke på Tindra. Får se hur hon reagerar på granen när vi ska klä den i morgon :P Kommer dock sakna lukten som blir av en riktigt gran, doftar ju verkligen jul av en riktig! Men en platsgran funkar säkert kanon. Man spar ju på naturen iaf, det är en sak som är säker.  Vad föredrar ni?



Mmm och aj

Idag gick man iväg vid åtta för att få massage på "Juliets kropp och fotvård". Hade beställt tid för en halvkroppsmassage, alltså från nacke ner till rumpan. Ojoj vad det gjorde ont! Jag är tydligen hur stel som helst, har massa hårda knutor och nära på gränsen att få ryggskott när som helst talade hon om. Dessutom är min rygg svängd åt vänster på två ställen, vilket bidrar till att jag har så fruktansvärt ont! Sen har jag nog suttit för mycket vid datorn på senaste tiden också, i och med att jag suttit och skrivit på examensarbetet. Hon sa att jag måste ta raster och sträcka på mig om jag ska sitta vid datorn länge. Annars var massagen hur skön som helst (förutom när hon försökte massera ut knutorna), jag njöt som bara den! Har bokat ny tid den 29:e december, så då blir det en ny omgång av både smärta och njutning :P



Tur med vädret :P

Huvudet värker som bara den, usch! Har druckit massor med vatten men det blir inte bättre. Vet inte vad det är :( Aja, ska snart sova iaf. Så då kanske det är bättre imorrn. Klockan halv nio ska jag iväg och få massage imorrn, underbart! :) Och det behövs verkligen, så ont som jag haft i ryggen den senaste tiden, ajaj.

Idag har man mest pluggat och det har gett resultat. Jag är klar! :D Andreas ska bara översätta en text åt mig så kan jag skicka iväg arbetet imorrn till min handledare, känns underbart! :) Var på bio med mammi förut. Vi såg "Vi hade iaf tur med vädret, igen" som blivit sågad av kritikerna men inte av vanliga bio publiken. Jag tyckte den var helt okej, sett bättre filmer men man fick skratta en del så det var kul :) Ettan är dock mycket roligare



Grym!



Hittade en sån grym tatuering! Inget för min då men jävlar så cool! Eller vad säger ni??

Utmanad



Jag har blivit utmanad av Emma gummsan:

Lista fem saker du tycker om med dig själv:

1. Alla mina tatueringar, de är underbara :P
2. Min humor är klockren (fråga bara Emma så får du se :P)
3. Jag är envis (ibland bra och ibland dåligt)
4. Jag är bra på att lyssna om någon mår dåligt
5. Jag har fina ögon (enda saken som inte är efter mamma eller pappa, utan jag har fått morfars ögon)

Jag utmanar: De som vill :)

Woohoo

Oj vad jag är duktig alltså, det går kanon med arbetet :) Dock massa små grejer man måste sitta och greja med för att det ska bli perfekt. Men känns bra iaf. Liten paus nu med bus med Tindra och lite påfyllning av energi i form av choklad :P Mums. Plugg godis är en viktig del i ett lyckat arbete. Jag lovar :P

Förresten, en viktig fråga idag. Var har snön tagit vägen??? Det är 7 dagar kvar till julafton - en vecka! och var tusan har snön tagit vägen liksom?! Blev ju jätte ledsen när jag tittade ut imorsse. Det ska ju vara snö på julafton, inte bar mark och skinade sol liksom. Visserligen är det inte skinade sol idag men jag tänker på förra årets julafton. Då sken solen för fullt och inte en enda snöflinga syndes till. Kändes som en vår dag. Fy tusan alltså!

Idag gäller det

Idag är det den stora plugg dagen, jippi! Idag ska jag nämligen blir klar med det jävla examensarbetet! SÅ DET SÅ! :P

Titanic



Har suttit och kollat på Titanic, underbar film verkligen. Men man blir så ledsen. Jag gråter jämt när jag ser den filmen, så känslig så :P Men men, det är ju en ledsam film så... Men sån kärlek som Rose och Jack har är underbar. Jag kan de flesta replikerna märkte jag när jag såg den nu, har man sett på filmen för mkt då? :P

Nu blir det sängen. Tindra och jag ska gå upp och lägga oss. Hon ser så trött ut så :P Och jag är väl också trött.
Natti Natti :)

Reality is better

- Love is when you don´t want to go to sleep, beacuse reality is better than a dream -

Visst är det en fin text? 
Idag har jag varit hos tandläkaren och det var inget rolig besök. Satt i väntrummet och ville bara smita. Izabelle skicka mess och sa att jag inte skulle det iaf. Så jag stannade. Visade sig att de jävla tabletterna jag åt för huden har gjort så jag har inflammtion i tandköttet, vilket gör så ont. Jag blöder ju när jag borstar tänderna. Men trodde inte att det var så allvarligt! Hon kunde inte undersöka ordentligt för att det bara blödde och gjorde ont :( Jag fick ett recept på ett munskölj mot inflammationen iaf och ett återbesök för att se om det blir bättre med den efter jul. Tre tandläkare som var inne och tittade på mig för att det inte såg bra ut alls. Hoppas det blir bättre med detta nu.Efter besöket hos tandläkaren var jag helt knäsvag, usch vad jag hatar att gå dit! Står ju i min journal att jag lider av tandläkarskräck också! Inte lite heller. Är ju smitningsbenägen! Gick till farmor sen och har spenderat dagen där. Vi har städat och julpyntat med hjälp av Trulls :P Blev så fint så. Sen å gjorde vi mat och mammi kom och åt med oss när hon slutade jobbet.

Saknar Henke goding redan. Tur att det finns telefoner kan jag lova!

Tokar

Lussefirandet på Benjamins dagis var riktigt mys, och det bjöds på fika efterråt. Barnen hade varit duktiga och bakat själva. Benjamin var en ur söt tomtenisse men det visste jag ju redan att han skulle vara såklart :) Efter så åkte jag med Izabelle och Benjamin hem och vi tog fram deras gran och klädde, den blev så fin så :) Sen toka vi ju oss en massa också såklart, det blev en massa dansande och levande julgranar :P





Nu har man suttit bra länge med arbetet. Fått lite hjälp av Andreas att översätta svåra forskningsrapporter på engelska åt mig också så jag kan hänvisa till dom, så snällt så :) Nu har jag bara de tre sista sidorna kvar och det ska jag väl fixa innan julen liksom :P Så skönt så! Känner mig så duktig, hehe.

En helg i Göteborg

I lördags så åkte jag och Henke goding till Göteborg då :) Klockan nio gick tåget från Karlstad och vi var framme runt tolv tiden efter ett byte i Önsered eller vad tusan stället heter. Blev buss sista biten. Väl framme så kände vi att vi var lite för välklädda. Efter att ha lämnat snön i Värmland så kom vi till en stad utan snö :P Men kallt var det faktiskt! Vi åt lite wok på stationen och sen tog vi en taxi till Riverton hotell där vi skulle bo, där fick vi inte checka in förän kl tre så vi fick lämna väskorna där och så blev det en promenad längs kanalen i Göteborg, mys med kallt. Hittade till centrum och gick in en säng på Nordstan, fullt med folk överallt. Man fick nästan panik. Jag drog med mig Henke till Moonzoon. Bästa affären ever! Fullt av shopping sugna tjejer så Henke väntade snällt utanför medan jag provade en massa. Hittade en röd underbar klänning som jag ska ha på julafton. Efter detta gick vi tillbaka till hotellet och vid halv tre fick vi checka in. Super fint rum verkligen! Vi tog och sov en timma innan vi gjorde oss i ordning och gick mot Paddan båtarna. Tog en sån till Liseberg, hur mysigt som helst men brr va kallt! Julmusik och guide som drog dåliga göteborgs skämt på vägen till Liseberg, vi fick gå av mitt inne i Liseberg så det var kanon :) Vi gick och ställde oss i kön till restaurangen som hade julbuffé, en timme tog det innan vi fick ett bord. Men oj så gott det var! Efter att vi hade ätit så gick vi omkring och höll handen och bara myste. Åkte Jukebox och var inne i tomtarnas värld, tillslut var vi trötta på all trängsel och tog en taxi tillbaka till hotellet där vi gick upp till baren och tog oss en varsin öl och bara satt och prata. Sen somna vi gott i de mysiga hotellsängarna efter lite bus ;P

På söndagen vakna jag först och tog en dusch och väckte sedan godingen med pussar. Efter att han duschat så gick vi upp och åt hotellfrukost, finns det ngt bättre?! :) Mätta och belåtna gick vi tillbaka till rummet. Varför inte utnyttja rummet till max innan man ska checka ut? ;P Sen beställde vi taxi till stationen (mkt taxi åkande :P) och låste in väskan för att sedan gå till Nordstan och shoppa, jag kom därifrån med två påsar :P På tåget hem sov vi mest, och sen väl hemma i Krhamn åt vi pizza och kollade på Love actually, mys :) Var en toppen helg med toppen sällskap. Henke är finast :)






Lucia på förskolan

Måndag igen och jag har i stort sett pluggat hela dagen. Så känner mig duktig :P Ska plugga ännu mer idag. Men nu strax så kommer Izabelle och sen ska vi två gå iväg till Benjamins förskola där de ska gå luciatåg idag. Ska bli riktigt kul :) Kommer bli så stolt när jag ser Benjamin, min lilla gudson har blivit så stor :) Han ska vara tomte idag, kommer nog vara super söt tror jag!

Imorsse åkte Henke goding hem med sju bussen. Vi var trötta som bara den, men jag följde med till stationen och sa hejdå iaf. Saknar honom redan. Hur det nu kan gå ihop, för några veckor sen visste jag inte ens vem han var och nu är han typ det enda som jag tänker på :) Han är underbar och får mig verkligen att le. Synd att det är typ 14 mil mellan oss bara :/ Jobbigt! Ska skriva om våran mysiga helg i Göteborg senare :)

Home again

Nu är man hemma igen. Blev en lång lunch med Mattias, vi hade så mycket att prata om så det var riktigt trevligt och vi betsämde att träffas nästa helg för att umgås igen :) Frisk kom förbi med sin mor så vi prata lite. Efter lunchen sa jag hejdå till Mattias och tog en tur på stan. Sen skicka Frisk sms så jag följde med honom som sällskap till Ölme där han skulle lämna papper hemma hos sina föräldrar och hämta innebandy klubbor. Nu sitter jag här vid datorn och försöker vara duktig och skriva på arbetet. Tror dock inte att jag kommer bli klar innan jag och Henke ska åka iväg men, får ta en stor plugg dag på måndag och fixa det sista liksom.

Längtar tills klockan blir sju och jag får krama på Henke :)

Let it snow!



Idag snöar det ännu mer, lovely! :) Tindra är dock helt galen. Hon sitter och försöker hysteriskt få tag i snöflingorna. Haha, knäppis katt :P Nu får vi hålla tummarna att detta ligger kvar, vore helt underbart om det var såhär på julafton!

Ska snart ner på stan och träffa Mattias :) Vi ska äta lunch ihop idag. Var hur länge som helst ju! Evigheter verkligen så det ska bli riktigt kul. Han är ju en bra vän så vill inte tappa kontakten, vore så synd! Sen blir det en sväng på stan för min del innan jag ska bege mig hem och skriva på arbetet igen. Ska försöka hinna blir klar. Vet inte om jag klarar det dock. Annars har jag ju nästa vecka på mig också, men det skulle vara skönt att bli klar innan helgen liksom.

Vid sju kommer Henke goding :) Ska bli helt underbart att få krama om honom igen :)

Äntligen!


Idag kom äntligen snön! Wiie :D Hoppas den ligger kvar nu bara så det inte blir slask, för det är såååå tråkigt! Tomten jag vill ha en vit jul för tusan! :P Tindra var riktigt intresserad av snöflingorna och sprang i fönstret som en galning och försökte fånga dom innan hon fatta att det var gjort för att misslyckas då satte hon sig ner och tittade bara :P Sötnos!

Vit tio tiden vandrade jag iväg till förskolan i snön, mysigt värre men rätt halt faktiskt. Tog myrsteg :P Väl framme så kom jag när det var samling. Så underbart att se alla barn igen :) Även personalen, har ju saknat alla! Fick vara med under deras träning inför luciafirandet och sen åt vi lunch och jag fick äta med :) Sen så tog jag och intervjuade någr av barnen, riktigt roliga svar fick man. Så nu har man intervjuat så många barn så det räcker tror jag :) På vägen hem drog jag mig ju så klart. Hamna på alla fyra i en snö driva, mysigt värre :P Tur att det inte var så mkt folk i närheten, haha.

Förresten....jag och mammi var på maxi förut och jag kollade på lite grejer vid ingången då mammi plötsligt väser: sara och vill dra mig därifrån. Upptäcker att exet står bara ngn meter ifrån mig. Usch och fy! Det DÄR exet också, inte ngt av de trevligare liksom... vi gick en lång omväg sen förbi honom. Egentligen kom jag på att jag borde gått fram och begärt mina pengar! Han är fortfarande skyldig mig för resan så... När jag ändå hade mammi med mig, för han vågar man ju inte direkt träffa ensam efter allt hans andra ex berätta för mig. Scary!

Tråkdag

Denna dag har varit tråk tråk tråk! Har bara suttit och pluggat i stort sett. Enda ljusglimtarna har varit när förskolan ringde och alla söta sms från Henke :) Jag ska till förskolan i morgon och intervjua de sista barnen. Så det ska bli super kul. Nu har jag i stort sett bara diskussionen kvar på arbetet, och att finputsa på allt då. Ska lämna in det nästa vecka tror jag. Hoppas jag är klar då. Lång tid tar det iaf... ska bli skönt när det är över.

På fredag kommer Henke hit då och på lördag drar vi från Värmland och åker till Sveriges egentliga huvudstad ;) Göteborg alltså :P Helt underbar stad! Har varit där tre gånger redan i år, men en fjärde säger man ju inte nej till direkt. Ska bli hur mys som helst att åka dit innan jul och speciellt tillsammans med Henke :) Han får mig verkligen att le :) Vi ska bo på Hotell Riverton i centrum och sen ska vi shoppa, gå på jul på liseberg, äta julbord och ha allmänt mys :) Så jag klarar nog av att hård plugga dagarna innan helgen nu, har ju ngt kul att se fram emot :)

Nya taueringen :)

Idag så har man äntligen gjort sin fjärde tatuering då :D Den är lovely! Rebecka har ju gjort tre av mina fyra nu och jag tycker hon är jätte duktig. Dessutom gjorde det inte alls ont, vilket jag verkligen trodde att det skulle göra! Fort gick det också och jag är som sagt verkligen super nöjd med resultatet! Men nu är man ju sugen på en ny, eller åtminstone bygga på den i svanken eller skuldran. Såg en jätte fin på väggen som Rebecka hade gjort med blommor och fjärilar som satt på en tjejs skuldra. Den hade rosa inslag och var super fin verkligen. Blev sugen på att ge min på skuldran lite färg faktiskt. Vore nog riktigt snyggt! Men vi får se... man ska ju ha råd också, men jag ska iaf önska med presentkort där i julklapp :)

Izabelle var med mig när jag tatuera mig och sen gick vi och tog en fika på Ejes. Super smarrigt! När vi satt där och hade fikat klart och bara snackade fick jag sms av Dante och det visade sig att han och Magnus var ute och åkte runt på stan så de plocka upp oss utanför Ejes och så åkte vi med lite och jag fick såklart visa tatueringen. Sen lämna de av oss vid Izabelles bil och vi åkte och hämtade Benjamin, sedan åkte vi till stan och gick och kollade på i affärer innan vi sa hejdå. Då gick jag till station och köpte biljett, och sen till farmor. Satt och prata tills mammi kom och sen fick vi lussebullar innan i åkte hemåt. Nu sitter man här och ska snart äta lite och sen blir det att plugga resten av kvällen tror ja. Vill verkligen bli klar med arbetet nu! Blir nog en sväng till förskolan i morgon för att prata med lite fler barn.


Nya tatueringen då, dock dålig bild då den är tagen med mobilen.


Måndag igen då...

Jag kunde inte sova ngt i natt, låg bara och kollade rakt upp i taket. Jätte jobbigt var det! Tillslut orkade jag inte mer, så la mig och läste. Tindra snarkade som en gris hon :P Inget resultat av läsandet heller så gick ner och kollade på några sex and the city avsnitt och drack varm choklad. Vid sådär halv fem gick jag upp igen och kröp ner under täcket, tror jag somnade runt fem, halv sex tiden. Helt sjukt, så jobbigt ju! Nu är jag jätte trött och skulle helst av allt vilja lägga mig redan nu, men då hamnar jag väl i otakt så jag får försöka vara uppe ett tag till.

Emelie frågade om jag skulle med ner på stan och kika och sen äta på Kina förut, och såklart man inte tackade nej till det. Vi tog bussen ner till stan då det regna och var tråkigt väder. Blev en sväng på hemtex och den nya choklad affären (rena dömmen för en tjej som jag :P) sen kom vi ju på att Kina restaurangen är stängd på måndagar. Men vi gick till Roma istället och åt jätte god pasta. Kunde nog rulla därifrån sen, är fortfarande super mätt :P Gott var det och kul att snacka lite skit :) Var ju ett tag sen jag träffade Emelie gumman. Hon jobbar ju så mkt!



Imorrn ska man iväg och tatuera sig då, lovely! Kommer nog göra svin ont men jag står ut! :P har jag klarat den i ljumsken klarar jag även denna :P Pratade med Henke igår kväll och jag ska inte åka till honom på onsdag utan han kommer hit på fredag istället och så ska vi mysa hela helgen :) Två dagar längre att längta men deto fler dagar att umgås sen, så det funkar nog :) Så hinner jag säkert klart med arbetet också, om jag anstränger mig :P

Oh Boy

Oh boy
You make me feel like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you

Oh boy
You make me feel so
Oh boy
You really turned me
On boy
And I don´t know what to do
I really really want to..

..be with you
like I was before
This distance
between us makes me want you more

And I do mean
you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want
something that I need

I said that..
Oh boy
You make me feel like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you

(Miss Li - oh boy)

Pepparkaksbak



Idag har man bakat pepparkakor. De blev riktigt bra, hade dock bara gamla vanliga och tråkiga formar som hjärtan, stjärnor, gubbar och gummor men men... fick ett tips om en hemsida där man kan köpa massor av roliga former så den ska jag nog besöka. För roliga former är alltid skoj, inte bara till pepparkakor. Den sötaste pepparkakan är iaf Gingy i Shrek filmerna, fy tusan så söt :) Han skulle jag aldrig äta upp :P

Har skickat mess med Henke i stort sett hela dagen, saknar honom! Att det ska vara så förbaskat långt kvar till onsdag :P Och varför ska det vara sååååå långt till Ekshärad?? Dumt tycker jag! Jaja, jag ska iaf sysselsätta mig fram till Onsdag. Har plugg som ska göras, sen ska jag steka flera tusen köttbullar som ska in i frysen :P Och på tisdag ska jag iväg och tatuera mig - äntligen :D I love it!

How far will you go...

... to keep a secret?
Har kollat film med mammi nu på kvällen. Låg i varsitt hörn av soffan och Tindra mellan oss. Vi kollade "Perfect stranger". Har visserligen redan sett den hemma hos Magnus men den är helt okej så den var värd att se igen. Halle Barry är så bra skådis och jag bara älskar filmer med oväntade slut! :D

Jag är typ trött men kan inte sova, jobbigt detta! Sitter och pratar med lite folk på msn så får se om jag blir tröttare efter ett tag och kan krypa ner under täcket. Blev inte att leka med Andreas idag, jävla datanörd :P haha, men vi ska höras imorrn. Skönt att kunna vara vän med honom nu. Han vet ju det mesta om mig eftersom att vi varit tillsammans i 4 år och vänner ännu längre än så. Men han är väl typ det enda exet jag kan tänka mig att vara vän med också. Ex tillhör annars bara "the past" för mig, vill inte ha ngt med dom att göra... hur tycker ni om vänskap med ex?

Henke sötnos har ringt och varit fuller ikväll, de förlora matchen idag men laget är ute och tröstar sig genom att dricka :P Stackarna! Ska till han på onsdag iaf, så hoppas dagarna går fort fram tills dess. Saknar honom.

Mammi fyller år

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mammis födelsedag, hurra hurra hurra :) Mammi fyller år och jag och Tinda kom med paket imorsse och väckte henne :) Farmor och mormor kommer hit vid två och vi ska äta lite mat och fira mammi.



Får se vad som händer mer denna lördag, kanske hitta på något med Andreas. Men lugnt blir det nog i vilket fall som helst.
Vad ska ni hitta på?

Skräckis kväll

Ikväll blev det ingen bio i Karlstad eftersom Izza inte fick barnvakt men det blev skräckfilms kväll istället :) Hyrde två filmer och förvänta oss att bli skrämde, men ack så fel vi hade :P Film nummer två satt vi mest och skratta oss igenom :P Men kul hade vi ju iaf, och det som räknas :P Innan jag drog mig hemåt så bluetuta vi oss också (ja det stavas så :P haha) skicka en massa kul till Izza, så nu är hennes mobil pimpad med de senaste roliga ljuden, så det så :P



Money is not everything...

... it can by a bed - but not sleep
... it can by a clock - but not time
... it can by a book - but not knowledge
... it can by medicine - but not healt
... it can by blood - but not life
... it can by sex - but not love

So you se...money is not everything, and it often causes pain and suffering. I tell you this beacuse I´m your friend and as your friend I want to take away all the pain and suffering. So send me all your money and I will suffer for you :P


Ge mig snö!

Gud va duktig jag känner mig idag, har pluggat som en liten tok med barnintervjuerna :) Har typ bara diskussion och sammanfattningen kvar på arbetet nu. och sen fixa små grejer :) Hoppas jag kan bli klar i helgen kanske. Vore helt underbart i såfall! Men vi får se....

Ikväll får vi se vad som händer, hoppas på att Izabelle får barnvakt så vi kan åka till Karlstad och gå på bio. Mys mys det :) Saknar min Izza också, var ju ett tag sen vi sågs. Vi får bättre oss!

Snart jul också... har alla julklappar klara typ, men ska köpa två till. Jag tycker om att ge :P Men jag önskar mest av allt att det blir snö ja! När man var liten var det för tusan alltid snö på julafton. De senaste jularna här i Krhamn har varit som vilken vårdag som helst, sol och ingen snö så långt ögat kan nå! Det förstör verkligen julkänslan! Har suttit och lyssnat på lite julmusik idag iaf, när jag slog in de sista jag hade här hemma, myspys, och Tindra hjälpte givetvis till - fast på sitt eget lilla vis då :P Buskatt :D

Typiskt!

Jaha nu har snön övergått till regn, jippi!  Jävla skit väder! Vill ha massa snö ju :(

Snöstorm och plugg

Ute snöar det som bara den, men det känns inte riktigt som om den lägger sig tyvärr :( Jävla skit ställe jag bor på! I Sunne var det snö minsann, mycket också dessutom. Henke berättade att det var ännu mer snö upp i Exhärad. Men vi i Krhamn då? Skit ställe som sagt!

Idag gick jag upp vid halv nio och åt frukost och sen dess har jag bara suttit vid datorn, det går framåt med examensarbetet. Men fy fan va trist det är alltså! Lägger in små pauser då och då iaf. Blir ju tokig annars :P Helst av allt skulle jag vilja ut och gå och få frisk luft. Men just nu känns det inte så aktuellt då det snöar i sidled liksom. Får se om det lugnar ner ser senare. Någon som inte är lugn är Tindra, jävlar vad hon håller på. Har lekt lite med henne men hon är helt vild och hoppar och far omkring data bordet, inte direkt lugn stämmning här inte, tok :P

Idag går tankarna till Emma som ska till tandläkaren och dra ut resten av sin tand. Uscha. Känner verkligen med dig gumman, tandläkarna är hemska varelser :S

Tre dagar

I måndags kom Henke äntligen då, har saknat honom som en tok. Han kom på eftermiddagen och jag mötte upp honom i Karlstad. Sen åkte vi buss hem till Krhamn och gick och åt mat på Charlies. Tanken var att vi skulle äta på Kina, men de har ju tydligen stängt måndagar av alla dagar, suck! Men vi fick ju god mat på Charlies så vi klagade inte :P Resten av kvällen blev lugn, vi kollade på "Terror på Elm street" och bara myste.

På tisdag så insåg vi att det snöade och regnade om vart annat men vi begav oss ner till stan iaf och gick omkring där lite innan vi gick tillbaka hemåt och in på maxi och köpte lite smått och gott, gjorde köttfärssås och spagetti när vi kom hem och sen på kvällen blev det bio. Vi gick och såg på nya Bond filmen, den var kanon och man kunde ju inte ha bättre bio sällskap heller :D Vi somnade rätt tidigt

På onsdagen drog vi iväg till Sunne och hem till Patrik. Där handlade vi lite mat och sedan iväg till systemet. Medan killarna började med maten (tacos) så tog jag en sväng i Sunne i jakt på ett par strumpbyxor. Kom hem med två par och en vit kofta, Skräll tyckte killarna :P Men jag var stolt att jag gick förbi väska affären utan att gå in iaf :P Vi åt mat och kollade på Madagaskar 2 och sedan började vi dricka, spelade "jag har aldrig" och "sanning och konsekvens" kortlekerna som jag och Henke hade tagit med hemifrån mig, så kul så :) Efter ett tag kom Therese och Anna också och vid elva- halv tolv tiden begav vi oss till ett ute ställe där det faktiskt va ganska okej med folk för att vara en onsdag. Där satt vi till klockan ett sådär så Emma gav oss skjuts hem. Idag vaknade vi vid sådär sju tiden då det kom in byggnadsarbetare i Patrik lägenhet och började greja med hans sovrums tak. Tack och lov så låg vi alla tre inne i vardagsrummet och sov men usch vilket oljud de förde. Jag var glad att jag inte drack lika mycket som grabbarna för de hade världens huvudvärk och byggnasarbetarna gav ju inte de direkt mindre huvudvärk med sitt bankande :P Vi städa upp idag och sen åt vi mat och vid tre tiden så sa vi hejdå och jag och Henke gick till stationen. Vi sa hejdå och sen fick jag sätta mig på tåget mot Kalstad och han bussen till Exhärad :( Tre trevliga dagar iaf, och bilder finns naturligtvis på bilddagboken som vanligt :)




Dagens...


Frisyr: utsläppt som vanligt
Smink: ja, det vanliga typ
Klädsel: svarta leggins, benvärmare, kjol, tröja
Middag: har inte ätit ngn middag ännu...
TV: har inte titta på tv idag, än så länge iaf
Händelser: Henke kommer :)
Planer: ska plugga till halv fyra då jag ska bege mig till station och åka och möta Henke

RSS 2.0