Ledig eftermiddag

Sitter hemma hos Daniel i fina lägenheten på herrhagen. Har ätit mat, kollat film, gosat med katterna, pluggat och nu ska jag snart plugga lite mer och sen diska innan Daniel kommer hem igen. Vi ska äta och sen blir det att sova här själv i natt med katterna eftersom Daniel ska jobba och dra till Norge i natt, kommer sakna han :(

Hade en föreläsning idag, så var på Universietet från 9 till 12, så det var rätt härligt. Höll dock på att somna under föreläsningens första del, var så trött! Men jag och Linda tog oss en fika under pausen, fick en sockerkick av varm choklad så jag kunde hänga med på föreläsningens andra del. Efter att föreläsningen var slut tog jag bussen in till stan och där mötte Petra mig och vi gick till matbutiken på Haga och handlade innan vi  gick hemåt. Så bra när jag bor hos Daniel och hon bor hos Sören för de bor så nära varandra ju :) Blir en lite promenad senare ikväll med gumman om vi orkar och jag har pluggat klart.

Har inte fått pengar från csn än, är så arg! Jag som skulle till Emma i helgen, det går ju inte nu när jag inte har pengar att åka för :( Blir så jävla förbannad på sega csn!! Men vi SKA ta en annan helg gumman, så fort jag har fått pengar så kommer jag till dig hjätat.



Segt...

Så segt att inte börja förän kl ett, ska ta bussen vid klockan tolv till Karlstad men jobbigt att vänta ju... jag är ju i princip klar och sitta och vänta till klockan tolv är inge kul. Ska läsa lite i boken innan jag drar visserligen men ändå. Det verkligen suger att börja sent.

Många som har frågat om Daniel ser ja, så det är väl dags att förklara för er nyfikna :P Jag och Daniel dejtar. Jag tycker jätte mycket om honom, och trivs kanon i hans sällskap. Har inte varit redo för något fast förhållande än, men vi får se vad som händer... :) Som sagt, tycker mycket om honom, och tycker bara mer och mer om honom för varje dag :) Hoppas det har stillat er nyfikenhet lite nu :P



Övning

Idag har man haft inläsningsdag vilket innebär att jag mest suttit och pluggat. Men har fått ganska mycket gjort så det har varit bra :) Vid tre tiden kom Daniel hem från Norge och vi begav oss mot stan för att käka någonstans. Tänkte ta Roma men där var det stängt fast att det stod att det skulle vara öppet, skumt... så vi begav oss till maxi vilket också var stängt men skulle öppna en timme senare. Så länge orkade vi inte vänta utan begav oss till Kina restaurangen istället. Jag åt kyckling med ris och blandade grönsaker - som vanligt när jag äter där typ :P Men det är ju så gott! Daniel beställte fyra små rätter men byte ut biffen mot extra kyckling så det blev tre små rätter istället :P Efter maten åkte vi hem till hans föräldrar och jag fick säga hej :P De hade varit nyfikna på mig tydligen, hehe. Vi satt och pratade ett tag och sen så kollade jag och Daniel på lite bilder och sånt från när han var liten. Sen begav vi oss hem och han skulle till Norge igen och jag och mammi åkte ut och övningskörde. Vi var ute i en timme, och det gick riktigt bra :) En mysig väg till Karlskoga var det, istället för stora vägen. Det är jag inte redo för ännu :P



Imorgon ska man till Universitet igen då men då blir det ett eftermiddagspass. Från klockan ett till fyra, så tråkigt. Börjar hellre tidigt och slutar tidigt än tar sov morgon ju! Suck. Hoppas dagen går fort.

P.S I love you



Såg filmen "P.S I love you" idag. Så underbart bra. Både log och grät under filmens gång. Men den var kanon. Spike från Buffy hade en liten roll också, extra plus i kanten för det ;) Men oj vad han har blivit gammal. Han är ju fan snart 50 år, but still looking goooood ;)

Första dagen efter sommarlovet på Universitet idag då. Kändes faktiskt riktigt bra. Var inte bara nya ansiktet i nya kursen så det var ju skönt. Hängde med Linda, René och Marie största delen av dagen. Såna som man gått med förut liksom. Under lunchen träffade jag Petra och fick guida henne till kylskåpen och microvågsungarna. Hoppas hon hade en bra första dag på Universitet, kommer själv ihåg hur nervös man var första dagen. Man kände ju inte en enda människa :P

Slutade vid 14 tiden, vilken blev en positiv överraskning då jag hade räknat med att sluta vid halv fem som det stod på schemat. Daniel kom och hämtade mig och vi åkte till Bergvik och han handlade lite kläder och vi käka mat och sen så hämtade vi massa resakataloger, eftersom vi ska utomlands nu i höst. Ska bli super härligt. Vi ska satsa på Thailand eller Maldiverna. Hur som helst ska det bli skönt. Två veckor med sol och avkoppling :)

Helgen

Ja här sitter man i trista Sverige och Izabelle, Benjamin och Jesper befinner sig på Kreta de busarna :P Är inte alls avis, inte alls - jag lovar! :P Fast ska inte klaga egentligen. Har ju varit fint väder både igår och idag. Tyvärr har jag inte varit ute så mycket i det fina vädret eftersom jag varit sjuk, men ändå. Lite sol genom fönstret är inte heller fel :P

Spenderat helgen hos Daniel som har tagit hand om mig. Gjort mat och laddat hem bra filmer att se på :) Så go så :) Så vi har haft en toppen helg faktiskt. Idag åkte vi till fältet vid I2 där det var marknad, inte så mycket att hänga i julgranen men jag köpte ett linne och en topp och Daniel lite marknads choklad. Sen åkte vi till Krhamn och så övningskörde vi lite, det går bara bättre och bättre nu, och kul är det :)

Imorgon är det dags för att återvända till Universitet då, känns sådär... sista terminen nu, sen är jag klar. Så lite nerrvös. Helt ny klass imorrn också typ... så är lite nerrvös för det också. Men ska bli kul att få något att göra på dagarna igen iaf :)

Nu är det sängen som gäller, natti natti :)

Fortfarande

Em har gjort mig sugen på ännu en ny tatuering, jäkla skit unge :P Men så ska man ju ha råd till det också, och det har jag inte nu. Mina pengar ska sparas som bara den nu. På tal om lilla Emma, ska träffa gumman nästa helg. Längtar som en tok, ska bli så kul! Vi har snackat i säkert över 5 år och inte setts ännu, helt sjukt. Men nästa helg som sagt, wiie :)

Jag är fortfarande sjuk. Låter som en kråka. Inge kul alls. Men ingen feber idag, tack och lov. Hoppas jag är frisk tills måndag då jag ska återvända till Unversitet liksom. Vill inte komma efter från början. Blir att sova hos Daniel i helgen, han ska ta hand om mig säger han, sötnos :) Kom med choklad ask som tröst nu när jag är sjuk. Han är för go :)

Nu ska jag försöka sova lite, hur det nu ska gå... sovit hela dagen för att jag inte mår bra. Natti på er.

Mår inge bra



Idag mår man inge bra alls, har halsont och huvudvärk och värktabletter hjälper inte. Inge kul alls :( Daniel kom förbi innan han drog till Norge med en chokladkaka, han är ju bara för snäll och go den grabben :) Hoppas jag blir bättre snabbt, ska ju tillbaka till Universitet på måndag igen. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Får ju typ helt nya klasskompisar också så det är lite spännande. Kommer dock sakna Josse, Anna, Lisa, Malin, Maria och Helena en massa. Tur att det är några som jag vet vilka det är som kommer gå samma kurs iaf, inte bara helt nya människor.

I går var jag och mammi ute och övningskörde och sen åkte jag hem till Adde. Vi spelade guitar hero och åt mat. Sen kollade vi på tv och spelade lite guitar hero igen innan jag åkte hem. Blev rätt sent, men skoj var det iaf :) Älskar guitar hero, så kul!

Karlskoga fest

I lördags hade man kul. Det blev Karlskoga med gänget. Festen var hos Stefan denna gången. Maddis och Petra hade med sig sina män och även Danne kom med en dejt. Var lite stelt till en början pga alla nya människor :P Men sen drog vi igång som vi brukar :P Spelade "jag har aldrig", spelade lite bowling och snackade en massa. Vid elva tiden var jag duktig och ringde efter taxi och vi drog till statt. Tyvärr inte alla då, tråkisar :P Där dansade vi och pratade vid borden. När kvällen var slut så kom Daniel och hämtade mig och vi drog till Karlstad och köpte lite max mat innan vi åkte hem till honom.Trött som bara den. Söndagen blev en riktig lat dag. Daniel fixade riktigt hotell frukost och vi kollade film, super mys. Tack alla för en super trevlig kväll :)




Uppdatering - at last

Fy på mig! Jag är dålig på att skriva här numera. Orkar inte sitta vid datorn så mycket tyvärr.

Igår var man på skumparty. Det var skoj :) Izabelle och jag hade klädpanik innan vi åkte men det löste sig till slut :P Väl framme på arena var det super mycket folk! Träffade även lite kända ansikten, som Andreas, Adde, Marcus, Nina, Göran, Daniel mm Jag har nog aldrig varit så blöt efter ett skumparty som igår. Adde, Marcus och även Andreas slängde ner mig i skummet flera gånger. Hade skum överallt, till och med innanför underkläderna :P Men kul var det iaf!

Hm, vad har hänt mer sen sist jag skrev....
Har bowlat med Izabelle, Jesper och Benjamin en kväll, det var super kul. Var hundra år sen sist. Benjamin var jätte duktig, var riktig imponerad. Men sen hade jag ju staket också :P Jag vann faktiskt - stolt :)



Sen var jag i Örebro med Emelie gumman på Lars Winnerbäck, helt underbart! Jag sjöng, skrattade och grät i en salig röra. Det var en helt underbar konsert - som alltid när Lasse uppträder :)
 


Sen har man varit i Stockholm med Adde, vi gick på Gröna Lund och åkte en massa. Super kul var det. Fick en ny favorit karusell - Extreme, så kul! Izabelle, Jesper och Benjamin var även i Sthlm denna dagen och tvingade med Izabelle upp i Extreme, men hon tyckte inte alls den var lika kul som jag och Adde tyckte :P


Jag klarade det!

Nu är man klar med arbetet då. Är så stolt! Har verkligen suttit med det hela dagen. Trodde aldrig att jag skulle kunna skriva en rapport från början på en och en halv dag. Började ju om igår efter att bärbara datorn dog för mig. Får se hur det blir med den nu... de skickade iväg den på lagning idag iaf. Får se när man får tillbaka den.

Sista dagen på sommarkursen i morgon då, ska bli kul att se allas gestaltningsuppgifter och det ska bli kul att spela upp våran. Sen blir det några dagar ledigt innan man ska återvända till universitet på riktigt igen. Sista terminen nu. I januari är man klar. Kommer bli så skönt. Är lite nervös inför examensarbetet. Men jag har fått godkänt i allt annat så är säker på att även examensarbetet kommer gå super :)

Nu blir det sängen, natti :)

All I need is time

You tell me you're in love with me
Like you can't take your pretty eyes away from me
It's not that I don't want to stay
But every time you come too close I move away

I wanna believe in everything that you say
'Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There's things about me you just have to know

Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right
Be with you day and night
Baby all I need is time

shit happens...

... mostly to me, so don´t worry!



Idag är det ingen bra dag! Så måste skriva av mig lite... hade tänkt skriva tidigare men har inte haft ork. Mycket att tänka på och så har det ju varit fint väder och då vill man inte sitta inne och glo på dumburken :P

Idag satt jag och var nöjd, hade inte mycket kvar (på uppsatsen för sommarkursen som ska lämnas in på torsdag) då min laptop bara dör! Så kommer det upp blue screen där det står något om hårdvara, fattar nada och får panik! Ringer alla jag kan komma på som fattar något om datorer. Får hjälp från oväntat håll och jag lugnar ner mig lite iaf. Sen pratar jag med både Adde och Daniel och lugnar ner mig ytterligare. Daniel kom hit efter jobbet och sitter med en data kunnig kompis i telefon och försöker fixa min dator så jag får det som finns på hårddisken iaf, men då vägrar min dator ens starta. Den är död! Allt som jag skrev är borta :( Är inte glad nu... arbetet som jag suttit med i flera dagar och som ska in på torsdag! PANIK! Har suttit och försökt få ihop lite idag, men det går inte alls... fick blommor av Daniel som lite tröst, han tyckte synd om mig.

Hämtade ut Winnerbäck biljetten idag iaf, så lite happy en stund iaf. Ska bli underbart att gå på honom med Emelie och Evelina på fredag, längtar som en tok.

Ska försöka bättre mig med att uppdatera här nu också. Hoppas ni haft en bättre dag än jag :(

RSS 2.0