It can only get better

Solen skiner, underbart väder. Men tyvärr blåser det storm ute då och då :P Hoppas på att det blir fint väder imorrn för då är det grillningsdags ju :) Ska fira valborg med Izabelle, vi är bjuda på fest också. Vi får väl se. För vi måste ju vara med Benjamin till Jesper kommer hem iaf. Vi ska iväg och titta på maj brasan och sen grilla (om det är fint väder) :)

Idag har jag varit ledig så har pluggat lite och städat. Hade tänkt putsa fönstren idag också, men det hann jag inte med, får bli en annan i veckan. Ska snart åka iväg och äta mat och umgås med Tomas och Tindra (hans dotter). Ska bli riktigt skoj faktiskt :) Att få lite annat att tänka på också. Det är det mina dagar går ut på, att träffa folk och aktivera mig så jag får annat att tänka på. Vissa dagar känns bättre och vissa dagar känns sämre. Alla säger att det kommer kännas bättre med tiden... och det trodde jag verkligen inte på till en början, men jag andas ju redan lättare så hoppas att det är sant. Saknaden gör fortfarande ont.


I know it hurts
For what it´s worth
It can only get better

image237




Lite uppdatering

Jag är dålig på att uppdatera men här kommer lite om helgen iaf.

Fredag:
Var nere på stan med Emelie. Vi satte oss utanför statt och bara njöt av solen. Blev lite inhandling av alkohol på systemet också till lördagen. Läste ju lite på internet om tabletterna och att deras effekt skulle bli densamma men att man kunde bli mer lättpåverkad och få lite humörsväningar i samband med alkohol. Så köpte fem stycken heniken. Det fick räcka tyckte jag. På kvällen så begav jag mig till Izabelle och hade som vanlig klädproblem. Izza hade däremot köpte en super fin klänning i vitt och guld som hon passa super bra i :) Vi kom iaf iväg och var framma relativt tidigt ändå. Bra att jag har student kort, då kommer jag in gratis och jag och Izabelle delar sedan på entrén som hon betalar. Då blir det billigare för oss :) Det blev mycket dansande och så träffade man lite Krhamns folk, trevligt :) Sen kom även ett killgäng fram och snackade med oss som vi hade pratat med i kön ut för ett bra tag sen. Vi kände inte igen dem först men när de påminde oss så klicka det. Hängde med dem resten av kvällen. Trevliga :) Kom hem rätt tidigt och det var skönt att krypa ner i sängen då.

Lördag:
En rätt lugn dag. Gjorde i stort sett ingenting. Jimmie och jag skulle till Mattias på kvällen som fyllde år, men Jimmie var sjuker så jag begav mig själv till Mattias. Visade sig att det var jag, en tjej till och massa killar. Kul att träffa Mattias, Tony, Simon och Per. Sen var de andra som var där super trevliga också. Det röktes vattenpipa, drack och lektes lekar. Jätte trevlig förfest. Sen tog vi taxi ner till stan och några av oss gick in på Biljarden och drack lite innan vi mötte upp de andra på statt. Super mycket folk, så jag hittade många att prata med. Jätte kul. Men redan vid halv två började jag tröttna :P Jag, Mattias, Tony, Göran och en kille till begav oss hem till Göran på efterfest. Eller ja... vi satt och kollade på lite poker på tv :P Jätte trevlig kväll iaf, kul att komma ut och få annat att tänka på för en stund.

Söndag:
Spenderade söndagen hemma hos Izabelle och Benjamin. Izabelle storstädade så jag passade på att leka med Benjamin. Vi hoppade i sängen, spelade spel, lekte jaga lek, målade och lite annat :P Han är för underbar den där lille killen :) sen beställde jag pizza dagen i ära. :P Eftersom jag inte dricker så ofta nu så fick jag faktiskt lov att beställa riktig bakismat tyckte jag :P Efter att jag hade varit hos Izabelle mötte jag Andreas som hade skickat sms och frågat om jag ville följa med ut och gå. Men det duggade så det blev en snabb promenad och han följde med mig hem istället. Hämtade lite grejer som han hade kvar och vi pratade en del, blev lite kramar också så också. Kändes skumt... men bra, på ett vänskapligt sätt kanske...

Måndag:
Idag är det världens bästa gummsas födelsedag :) Grattis Izabelle gumman :) Jag var hemma hos Malin och plugga med studiegruppen och sen på kvällen så var det dags att åka hem till Izabelle med presenter och fira :) Hoppas hon blev glad :) Imorrn är det ny dag och nya äventyr :P GOD NATT :)

Vänskap

"Oavsett vem som krossat ditt hjärta eller hur lång tid det tar att läka så kommer du inte ta dig igenom det utan dina vänner" -Carrie

Igår var man i skolan till elva tiden. Vi hade problemlösning. Ganska kul lektion måste jag säga. Vi fick lära oss att vi ska vara kreativa med barnen. Så vi byggde med kapplastavar och räknade med bönor :P Vid ett tiden träffade jag Andreas, vi gick ner på stan och jag fick vara smakråd till nya skor och till nytt linne och tröja. Efter det gick vi till Emmy och Andreas satte på sig nya skorna. Jätte snygga var de. Sen gick vi ut mot skärgården. Besökte även lackeringsarbetet han fått ute på gamla A9. Han börjar redan idag, kul för honom att äntligen fått något att göra iaf. Efter det fortsatte vi ut mot skärgården. Men kom inte så långt, vi satte och ner och pratade lite i solen. Sen åt vi lite glass på vägen hem till Emmy igen. Känns skönt att vi kan umgås som vänner. Fast att jag önskar att det kan bli vi igen... men jag får nöja mig med hans vänskap sålänge. Smärtsamt, men vet inte om det skulle vara mer smärtsamt att inte ha honom i mitt liv alls...

Snart ska jag iväg och träffa Emelie, vi ska ner på stan en sväng. Skönt att vara ute när det är så fint väder också. Ska faktiskt in på systemet idag, inte varit inne där på super länge. Men det blir ju ingen stor handling heller eftersom jag inte får dricka så mycket. Men något ska det bli iaf. För imorrn ska man fira att Mattias fyller år :)  Ikväll blir det Arena med Izabelle, helt sjukt länge sen. Ska bli underbart att bara shaka på dansgolvet och glömma bort allt annat för en stund. Tack alla mina vänner för att ni finns och ställer upp. Vad gjorde jag utan er?

Saknar pappa idag... det kom en såndär våg av saknad bara. Går visserligen inte en enda dag utan honom i mina tankar. Men idag kom en väldig saknad. Kanske blir en promenad ut mot skärgården för att hälsa på honom.

Miss you Daddy
image236

Ett steg i rätt riktning

Lite livsgnista tändes idag. Är jag påväg tillbaka? Nej... inte än på länge skulle jag tro. Gråter fortfarande typ 2 gånger per dag och saknar hans närhet. MEN (Som Tony Irwing i let´s dance skulle ha sagt) något hände idag, det känns lite lättare att andas. Vet inte vad, men skönt känns det. Är så glad att jag har mina vänner, jag vet att jag tjatar om det i stort sett varje dag :P Men det är sant. Vad hade jag gjort utan er alla liksom? Fortfarande arg på en viss person dock... känner mig så jävla lurad. Som jag har ställt upp för henne, och jag har inte ens fått ett sms med frågan: hur mår du? efter denna hemska vecka... det värsta är att hon så jävla väl vet vad som hänt. Falska vänner behöver jag inte, så nej tack!

I helgen blir det en bra helg... tror jag åtminstone, jag ska få gå ut och skaka rumpan på dansgolvet på fredagen. Vilket var ovanligt länge sen. Har inte varit på någon krog/nattklubb som singel sen 4 år tillbaka. Känns riktigt skumt. Om någon skulle komma fram och stöta på mig så kommer jag nog vant säga: nej tack, jag har pojkvän! Helt sjukt, men tror det kommer vara så. Vanan sitter i ryggmärgen liksom. Vill ändå inte ha något ragg j(är fortfarande kär ju) så kanske bra att jag nog automatiskt kommer svara så. På lördagen blir det fest i Krhamn, och jag ska supa mig full... hur fjorttis låter jag inte nu då? :P Men jag måste bara få slappna av känner jag... har suttit och läst på internet om hur det kan gå när man äter dessa tabletter och dricker samtidigt och det ska nog gå bra, kommer bara bli mer lättpåverkad typ. Kan vara skönt just nu känner jag, billig fylla dessutom :P

Var på bio idag, mammi bjöd för att pigga upp mig lite. Vi gick på Waz en ny thriller med Stellan Skarsgård. Kul att en svensk är med i såna filmer liksom. Han är stor i USA nu han :) Filmen var helt okej, spännande och oväntat slut. Såna filmer gillar jag.

1 vecka

Idag är det 1 vecka utan hans kyssar, utan hans kärleksfulla blickar, utan hans fina ord, utan hans kärlek.... och det gör ont! Så fruktansvärt smärtsamt så det finns inte. Går inte att beskriva. Tack och lov för mina fina vänner måste jag säga. Vad hade jag gjort utan er? Suttit och deppat hemma kanske... Idag har man iaf varit hos farmor en stund, hon bjöd på våfflor och tyckte jag skulle äta.. men icke då, en våffla fick jag i mig. Trulls var så himla go idag, bara låg tätt intill mig i soffan och var super go. Dom säger ju att djur känner på sig när man mår dåligt, och det tror jag är sant. Idag så pratade jag även med Andrea i telefon, så skönt att höra hennes röst. Hon har ju inte vetat någon, inte orkat berätta så hon frågade: varför har du inte sagt något till mig? Hon sa att jag kan ringa henne när som helst nu. Kändes super bra. Har fortfarande inte hört ngt från en som jag väntat på att höra från i 1 vecka nu... vissa  personer var tydligen inga riktiga vänner. De som bara försvinner när jobbiga saker händer. En till riktigt vän är Izabelle vi har varit ute och åkt bil jätte länge, bara åkt runt och snackat. Vi åkte till och med vilse i skogen :P Men det var skönt att bara få babbla om en massa, inte enbart om kärleks trubbel.

Nu blir det sängen, ska iväg hem till Anna imorrn och va med studiegruppen. Ska bli skönt att få lite annat att tänka på, men skolan går skit just nu... har sån jävla lust att hoppa av :(

My world

To the world you may be one person
But to one person you  may be the world



Lördag kväll... jag har suttit och skreve på skolarbeten, som skulle ha varit inne i veckan redan. Men pågrund av allt som hänt hade jag totalt glömt bort det. Jag som alltid är i tid med arbeten. Känns hemskt. Men denna vecka har inte varit normal direkt. Ingen sömn och ingen energi pga att jag inte få någon matlust heller.

Har varit med Emelie i stort sett hela dagen. Vi gick ut i skärgården en stund idag med Zappa sen gick vi hemåt och vi tog ur hennes löshår och jag klippte topparna på hennes hår och sen färgade vi det. Satt och prata en massa skit medan färgen verkade. Jag satt i soffan hos Johan där Andreas brukar sitta med sin datorn när han är där... Kändes jobbigt.

Ska väl snart lägga mig och sova. Imorrn är det söndag och en vecka sen jag förlorade honom. Ska man ens orka kliva upp ur sängen?






Saknad

Jobbigt att vakna och verkligen tro att han ligger där bredvid. Jag låg stilla jätte länge och bara hoppades att det var så... men när man vände sig om var det tomt. Usch, så smärtsamt!

Var ute igår kväll och gick med Emelie & Zappa nere på stan. Var skönt att få något att göra på kvällen, annars hade jag bara suttit hemma och varit helt ner deppad. Skönt att prata med Emelie, hon är trevlig :) Ska snart ta oss en promenad i det fina vädret idag också. Man får ju passa på när det är sol och fint väder. I vanliga fall skulle jag vara helt till mig av glädje för att det är sol och varmt... men inte nu, känns som inget spelar någon roll. Försöker aktivera mig under dagarna för att få dom och gå och slippa tänka. Hjälper för stunden... men sen ligger man där i sängen igen och tankarna far genom huvudet. Åh vad jag saknar honom.

Natt tankar

I dina ögon var det lättare att va
I dina ögon
Jag trivdes bättre i dina ögon....


Natten är hemsk, hur ska man lära sig att sova utan en person man sovit med i 4 år? Att inte sträcka sig efter honom under natten och inte vakna upp bredvid honom på morgonen. Så jävla hemskt. Smärtsamt. I morgon är en ny dag. En ny dag av ensamhet och smärta... I HATE THIS.

image232


Promenad

Har legat vaken typ hela natten, inte sovit någonting. Man ligger bara och vrider och vänder på sig. Måste skaffa sömntabletter så jag får sova lite. Är ju som en zombie numera.  Malin skicka sms imorsse och tyvärr så är läraren sjuk idag så det blir inge skola idag. så jävla typiskt. ska man sitta hela dagen och försöka göra något annat än att tänka! Ingen annan är ju ledig typ heller... så trist. Har iaf varit ute och gått med Emelie nu på förmiddagen. Vi tog med oss Zappa och gick ut i skogen. Så var ute i 1,5 timme iaf. Så skönt att komma hemifrån och få annat att tänka på. Så det var verkligen jätte trevligt. Emelie var nära att trampa på en orm också, jävlar va hon skrek till. Hehe. Tog kort på den, ganska liten men jävlar va den väste åt oss :P Men det var trevligt att träffa Emelie iaf, så det blir nog fler gånger.
Får se vad jag ska hitta på resten av dagen. Ska va med Izabelle när hon slutar iaf. Men det är ju ett tag kvar tyvärr :/

Undra när det ska sluta göra ont?

Riktiga vänner?

När man mår dåligt så märker man vilka som är ens riktigt vänner, det är en sak som är säkert! Idag så pratade jag med Mattias i telefon påvägen hem från min och Andreas promenad. Var tvungen att berätta vad som hänt, för de hördes nog på mig att något inte stämde. Vi bestämde att vi skulle ses och hitta på något på fredag då båda är lediga. Men jag hann inte mer än att komma hem så ringer telefonen och det är Tony. Han säger att han hört vad som hänt och frågar om jag vill med och fika med honom och Mattias. Jag blir helt gråtfärdig. De är så snälla de där killarna. Blev en sväng till paus. Tog en jätte god smörgås men åt inte en tugga. Har ju noll matlust. Men det var trevligt att prata ur sig lite och samtidigt få lite annat att tänka på. Marie och Neo kom efter en stund också, och när Neo ler så kunde man inte annat än att le själv. Han är underbart söt den där grabben :) Trevligt att träffa Marie också, skönt att få prata lite. Men känner mig som sagt som en belasting för andra nu. Jag är jätte deppig ju, vill inte göra andra deppiga liksom. Men som sagt man märker vilka som är riktigt vänner. En person har jag väntat på sen i söndags att höra något ifrån, men det verkar inte som om det kommer hända.... trodde det var en nära vän men så verkar det inte nu. Så många gånger jag lämnat allt jag hållt på med för att åka till den här personen och trösta när denna person mått dåligt. Men jag får inte ens ett sms med frågan: hur mår du? personen ifråga vet mkt väl vad som hänt också.... usch, känns trist med såna vänner som inte står kvar när man behöver det som mest.

Kom ihåg OSS

Har just kommit hem från en långpromenad med Andreas. Vet inte vad jag ska tycka riktigt. Det känns konstigt. Vi håller inte handen och pussas inte heller, men vi skrattar och ler tillsammans. Jag grät lite också, men han var go  och kramade mig länge. Det kändes bra, vänskapligt men bra. Jag begär inget från honom nu. Men jag kämpar för honom och håller hoppet uppe. Kanske aldrig kommer bli vi igen, kanske finns chansen om några månader, några år, vem vet? En sak är säker och det är att han har berört mig och mitt liv för alltid. Han har mitt hjärta och kommer alltid vara en speciell person för mig. Vi är båda överräns om att vi betyder mkt för varandra, om nu inte som kärlek som vänner iaf. 4 år är inget man kastar bort bara sådär. Han är och har varit min stora kärlek här i livet, så visst försöker jag ha hopp kvar att det kan bli vi i framtiden. Men han kommer alltid få plats i mitt liv på ett eller annat sätt. Han är någon som jag aldrig kommer kasta bort. Han betyder för mkt.


It may be over but it won´t stop there
I´m here for you´d only care
you touched my heart, you touched my soul
You changes my life and all my goals
And love is blind and that I knew when my heart was blinded by you
I´ve kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I´ve been addicted to you

Goodby my lover
Goodby my friend
You have been the one
You have benn the one for me

And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be


Vänner

Vilken tur jag har... som har så fina vänner. Izabelle som verkligen ställt upp till 100 % nu när det är som värst. Och idag när Maddis fick höra vad som hänt så tog vi lång promenad på ca två timmar. Var jätte skönt. Vi prata en massa, och hon fick mig även att tänka på annat. Vi började planera på våran Gbg resa, som blir lite tidigare i år. Så det blir skönt at ha ngt att se fram emot. Petra kommer ikväll också så vi ska umgås lite tillsammans. Skönt att känna att man verkligen har vänner som finns där för en. Jag känner mig mest som en belastning för andra just nu...

En vän har aldrig sett dig gråta - En sann vän har våta axlar efter dina tårar


Smärta

A millon words can not describe how I feel
and neither can a thousand tears
I know - because I´ve cried
All the happy memories
I never wanted memories - I onyl wanted you




Två änglar

Jag har världens bästa vän. Finns inte ord som beskriver denna människa.  Mitt i natten kom hon och hämtade mig, satt uppe och pratade med mig i flera timmar fast att hon idag skulle upp och jobba. Hon är fantastisk. En vän som verkligen ställer upp i vått och torrt. Tack för att du finns Izabelle. Vill även tacka Emma - som är en ängel. Pratade mycket med henne igår och hon ger mig hopp i allt det gråa.



Sönder

Klockan sju idag dog en del av mig.
Jag är trasig.

Sjuk

Har orkat mig fram till datorn idag, men det blir bara ett kort inlägg då jag inte orkar sitta upp så länge. Har sen i torsdags haft feber, beror antagligen på urinvägsinfektionen :/ Så typiskt! Har inte tid att vara sjuk. Orkar varken äta eller sitta upp typ. Men måste försöka få i mig lite mat så jag får orken tillbaka. Nu äter jag ca 10 tabletter om dagen om man räknar med de för urinvägsinfektionen. Känner mig som ett jävla apotek. Helt sjukt! Näe nu blir det tillbaka till sängen.

Ledig måndag

Idag har man njutit av att vara ledig. Vid ett tiden gick man ner på stan för att möta Mattias & Tony för lunch. Det blev thairestaurangen, mumsigt värre :) Satt och pratade och vid halv tre gick vi därifrån. Vi följdes hemåt och jag tänkte gå hem direkt men sen börja det regna och hagla så följde med killarna hem till Tony. Neo skulle ju få sina presenter som han inte fått ännu också. Trodde nästan strumporna skulle vara för små för att det var så länge sen jag köpte dom. Men det var dom inte! Vilken tur att jag hade köpt för stora :) Sen fick han ju även skallra och en liten ram grej och kort naturligtvis. Vilken charmplutt han var då! Jisses. Skratta och pratade en massa. Tony och Marie visade hans små blöjor och lilla mössa sen han låg på sjukhuset. Han har verkligen växt. Riktig liten kämpe det där :) Kul att träffa Marie också, det var säkert hundra år sen sist.



Åkte ner på stan efter att mammi slutade, köpte lite nya huvudvärkstabletter som min läkare rekomenderade idag. Hoppas på att de hjälper nu! Sen gick vi omkring lite på stan. Shoppade två klänningar på Lindex, en som jag tittat på i evigheter men inte köpt. Men nu var jag tvungen. Shoppingberoende :P Fick chansen att prata lite med Izabelle gumman också, alltid lika trevligt såklart :)



sen jag har kommit hem så har det mest blivit skrivande på läsloggen, sen somnade jag en stund. Jävla tabletter -suck- men ska fortsätta skriva lite till nu. Klockan är ju inte så mkt än. Tillbaka till Universitet imorrn då.

Söndag

Helgerna går alldeles för fort. Dessutom tycker jag inte om söndagar! Fast att jag oftast är ledig på måndagar så ogillar jag söndagar iaf. Skumt det där. Idag har man mest pluggat. Men har hunnit med ganska mkt så är stolt över mig själv :) Annars har man inte gjort så mkt annat. Blir lugnt med lite film tittande och så. Det blev det även igår. Hyrde två filmer och de var riktigt bra :) Älskar skräck och thriller filmer :)

image226


Usch, det kliar på hela kroppen idag, och bara fått mer utslag. Jäkla läkare som inte vet någonting. Hoppas min hudläkare kan ge mig en tid i Karlstad när jag pratar med henne i morgon. Att det ska vara så svårt att ge patienten lite tid, han titta bara på mig en snabbis och körde ut mig direkt liksom. "Nej jag vet inte vad det där är". Nej tack, det vet inte jag heller, därför jag går till er som är läkare, pucko!

Födelsedagshelg

Va illa att blogg inte funkat under helgen, men tydligen inte bara jag som haft problem med det. Har inte kunnat kommentera andras och inte kommit in på min egen. Men det verkar ha ordnat upp sig nu iaf.

Delkurs 2 började igår och nu får man verkligen känna att man lever, jisses. Det öste plugg över oss direkt. Men men... är ledig idag, men inte så mycket till ledighet egentligen. Har mest suttit vid datorn och skreve på arbeten till Universitet. Önskar att studierna var slut och jag fick ut och söka jobb istället. Vill inget annat än ut och jobba med barnen. Finns inge roligare! Men men... inte så långt kvar nu, det klarar jag! Januari 09 är ju inte allt för långt bort :P

Helgen var kanon. Fredagen var det arena som gällde, såklart. Jag och Izabelle hade lite klädsvårigheter med kom till slut iväg iaf. En riktigt rolig kväll med bra musik och mkt dansande. Vid tolv så grattade Izabelle mig på födelsedag :) 23 årig gammal tant är jag numera :P Måste bara berätta en rolig sak. När vi stod i kön för att hämta jackorna på vägen ut så stod vi och prata med lite folk framför oss och så helt plötsligt tittar jag mig omkring. Bakom oss står två killar. Precis när jag tittar bak så lutar sig killen bakom Izabelle sig fram och luktar på hennes hår. Jag dog av skratt och får fram: varför luktar du på min kompis?? :P Han blir generad, hans kompis as skrattar och Izabelle vänder sig förvånat om. Så kul! Killens kompis säger att han såg att jag vänder mig om, och ser vad hans kompis håller på och gör men hinner inte säga något. Det såg jätte kul ut sa han. Den luktande killen förklarar att han tycker om tjejparfym och kände att hon hade Paris Hilton på sig :P Haha, jaja whatever :P



Lördagen firades genom att mammi kom och sjöng och gav mig presenter, så söt :) Fick en ny mobil, så är happy :) En mobil som funkar som den ska - äntligen. Min började ju bli gammal nu. Sen kom mormor och farmor och åt mat här. Sen kom Petra och vi gjorde oss i ordning och begav oss till Maddis syster Susanne för fest. Där var även Maddis och hennes nya pojkvän Lucas som vi inte träffat förän nu. Sen kom även Sandra och två kompisar till Susanne, en riktigt trevlig kväll, och jag fick en födelsedags öl av Maddis, den var god kan jag lova :) Vid elva tiden begav vi oss till statt och där träffa man många välbekanta ansikten som Emmy, Sabina och hennes Manne, G och hennes Andreas, Linda, Morgan, Carro, Mats mfl. Även Tony :) Det var inte igår så det var skoj :) Han fixa tyvärr en troschock på statt åt mig också, när han kramade om mig så lyfta han upp mig och snurrade runt mig, tyvärr så fick han med sig kjolen upp också så när han snurrade runt mig så fick alla i närheten se min fina strumpbyxe rumpa :P Men det bjuder jag på - troschock :P



Söndagen blev rätt lugn. Var iväg till izabelle på söndag kväll bara och jag fick presenter :) Benjamin hade valt själv och jag fick då en liten Miranda nalle att hänga i nyckelknippan :) så fin! fick även ett spel och ett toksött paraply av Izabelle :) så glad så! Tack gumman! Sen följde jag med henne ner i tvättstugan och vi tokade oss lite :P Sen kollade vi på Wallander och fortsatte att toka oss :P


RSS 2.0