Ledig måndag

Idag har man njutit av att vara ledig. Vid ett tiden gick man ner på stan för att möta Mattias & Tony för lunch. Det blev thairestaurangen, mumsigt värre :) Satt och pratade och vid halv tre gick vi därifrån. Vi följdes hemåt och jag tänkte gå hem direkt men sen börja det regna och hagla så följde med killarna hem till Tony. Neo skulle ju få sina presenter som han inte fått ännu också. Trodde nästan strumporna skulle vara för små för att det var så länge sen jag köpte dom. Men det var dom inte! Vilken tur att jag hade köpt för stora :) Sen fick han ju även skallra och en liten ram grej och kort naturligtvis. Vilken charmplutt han var då! Jisses. Skratta och pratade en massa. Tony och Marie visade hans små blöjor och lilla mössa sen han låg på sjukhuset. Han har verkligen växt. Riktig liten kämpe det där :) Kul att träffa Marie också, det var säkert hundra år sen sist.



Åkte ner på stan efter att mammi slutade, köpte lite nya huvudvärkstabletter som min läkare rekomenderade idag. Hoppas på att de hjälper nu! Sen gick vi omkring lite på stan. Shoppade två klänningar på Lindex, en som jag tittat på i evigheter men inte köpt. Men nu var jag tvungen. Shoppingberoende :P Fick chansen att prata lite med Izabelle gumman också, alltid lika trevligt såklart :)



sen jag har kommit hem så har det mest blivit skrivande på läsloggen, sen somnade jag en stund. Jävla tabletter -suck- men ska fortsätta skriva lite till nu. Klockan är ju inte så mkt än. Tillbaka till Universitet imorrn då.

Kommentarer
Postat av: Sara

hehe jadå det gick bara fint med oss flickor här hemma bara hehe :P vi får ta en fika nåndag :D

2008-04-08 @ 09:34:07
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Marie

jaa de var jätteroligt att träffa dig inte ofta längre vilket är väldigt synd:/ neo gillade dig skarpt så många leenden du fick;)

2008-04-16 @ 08:55:38
URL: http://sezzan85.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0