Överlycklig

Wiiie, nu är man överlycklig. Har köpte biljetter till Lars Winnerbäck :) I augusti ska jag, Emelie och Evelina till Örebro och se när han uppträder, underbart :D Lars på sommaren är kanon, då är det verkligen sommar!

Ikväll blir det utgång, en nykter sådan. Jag och Izabelle gumman ska till Karlstad och till Arena och shaka rumpan på dansgolvet. Helt underbart ju! Jag och gumman mot världen :) Ska bli kul, blir det ju alltid när vi går ut, vare sig vi är nyktra eller inte. Men Izabelle behöver nog vila upp sig från Ålands resan :P Haha. I morgon blir det dock inte lika nyktert för min del, fest hos Danne i Karlskoga med gänget, och sen utgång på statt :) Blir nog skoj, ska dricka lite då iaf :) Och Maddis ska med nu, super kul! :) Så det blir nog också en skoj kväll. Kanske vi kan vakna upp hos Petra alla tre denna gången :P Förra gången vi var ute i Karlskoga så vakna vi ju upp på olika ställen :P Maddis i Krhamn och jag och Petra i Karlskoga, fast i husen bredvid varandra :P Vinkade till Petra genom fönstret den morgonen, haha.

Näe nu blir det mat och sen en dusch.



Kommentarer
Postat av: Angelica L

Hoppas du har haft en bra dag ??!!

Ha det bäst :D

2008-07-04 @ 21:57:48
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: evelina

Hoppas du haft en bra dag!

2008-07-04 @ 22:13:00
URL: http://evveistheman.blogg.se/
Postat av: em

hehe, så du gillar min hiss och diss gums? då får jag börja me den lite oftare då ;] Puss bejb. Hoppas du hade kul ikväll :)

2008-07-05 @ 03:25:49
URL: http://foreverwithin.blogg.se/
Postat av: Anna

winnerbäck, kul =)

2008-07-06 @ 18:24:38
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: em

winnerbäck är grym!

2008-07-06 @ 22:33:46
URL: http://foreverwithin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0