Tillbaka

Hej hej, jag har inte varit inne på ett tag men är jag tillbaka en liten stund :P

I måndags åkte jag och mammi till Vadstena för att vara där till onsdagen. Påvägen ner så stannade vi i Medvi, Motala och till slut Skänninge. I Skänninge har min mamma växt upp lite, henne mormor och morfar hade hus där och vi gick och kollade på det. Super stort var det. De hade tydligen gott ställt för jävlar alltså. Super fint! Men nu hade de gjort det till ett lägenhetshus tydligen. Sen åkte vi till Vadstena och vi fick ett hotell rum mitt i centrum, super mysigt verkligen. Vi shoppade, var på utomhus teater, gick på långa promenader, åt massa gott och så :) Hade de toppen bra. Super härligt att komma iväg några dagar från Kristinehamn också.

Igår var jag med Emelie, vi åt på Kina och sen gick vi en sväng på stan och tog en glass på torget. Sen drog jag hem till Izabelle och tvättade henne fönster, hon gillade resultatet så det var ju bra :) När hon kom hem hade hon med sig massor av galgar från lindex, tack tack gumman :) sen satte vi oss i solen och väntade på att jag skulle få skjuts hem. På kvällen gick jag på bio med mammi, vi såg "Mamma Mia" som var en riktig "må bra film", jätte härlig :) Stellan Skarsgård är med och han är ju så bra :) Sen när bion var slut så väntade Adde utanför så vi gick på en kvälls promenad. Tror det blev en timme typ, härligt.

Idag ska man bege sig till Göteborg då. Daniel som bjur med mig. Vi åker direkt när han slutar. Han har bokat jätte fint hotell, så ikväll ska vi ut och äta och imorrn blir det liseberg. Han är så snäll och go :)

Hoppas ni får en toppen helg!

Kommentarer
Postat av: Anna

och vem är daniel då? ;)



hoppas ni får trevligt!! :)

2008-07-25 @ 19:59:09
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: Anna

verkar som du haft trevligt i vadstena :)

2008-07-25 @ 20:00:01
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: Therese

Tack för kommentaren. Det värmer att höra :D

2008-08-01 @ 17:40:34
URL: http://trajsan.blogg.se/
Postat av: em

nu får du faktiskt ta och uppdatera gumman!

2008-08-01 @ 23:26:26
URL: http://foreverwithin.blogg.se/
Postat av: Anna

vad sällan du skriver, vi väntar på inlägg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sara!!! skriv!!! :D

2008-08-03 @ 23:44:32
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: em

svar: jo .. jag fick höra det om grammatik sen efteråt. sa det till tomas men det fattade inte han. vi är lika tröga båda 2...

2008-08-04 @ 02:23:17
URL: http://foreverwithin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0