Skadeglädje?

Satt och kollada min statistik och såg att jag hade vääääääldigt mkt fler läsare när jag var deppig, och då menar jag VÄLDIGT MKT MER! Konstigt det där.... folk som gottar sig i andras olycka tro? För direkt när jag skrev att jag mådde bra igen så var det tillbaka på normalt med läsare igen. Tycker folk om att läsa om när andra mår dåligt? Skadeglädje tro? Då får jag be er sluta läsa nu, för nu mår jag toppen. Synd va? :P
En liten tanke bara...


Kommentarer
Postat av: ny läsare

jag har följt din blogg ett tag men det är ltte synd att du inte svarar på kommentarer. alla inlägg föstår man ju inte som varför du ska äta tabletter och så, har du canser?

2008-03-19 @ 17:21:43
Postat av: andrea

det kan ju ha att göra med att när du var deppig så tog det hur lång tid som helst innan du uppdaterade. mycket längre än vanligt så då hinner fler läsa, från olika datorer kanske t.o.m = fler läsare på statistiken. tror inte det handlar om skadeglädje även om det säkert finns massor som gärna gottar sig i andras olycka. dock inte lätt att gotta sig när man inte riktigt vet vad som är dåligt heller. en liten tanke :)

2008-03-20 @ 18:31:59
Postat av: Sandrah

Jag tror som andrea.. du uppdaterade inte på skitlänge liksom.. då blire fler!

2008-03-23 @ 12:00:28
URL: http://xenophobia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0