Förkyld fortfarande



Usch nu känns det som hösten kommit på riktigt, så kallt ute! Fast visst, höst kan vara riktigt mysigt också. Men inte om det ska regna och vara tråkigt. Näe tacka vet jag en solig höst med massa fina färger på träden. Då man kan sitta inne på kvällarna med tända ljus och mysa :)

Igår när Daniel kom hem från jobbet så åkte vi till Karlstad och handlade lite mat och hyrde filmer och la oss i soffan när vi kom hem till katterna. Jag orkar ju inte så mycket mer heller... är ju inte frisk ännu, jävla förkyldning! Idag så sov vi till åtta då jag ringde hudkliniken som bara har två timmar telefon tid, suck. Bad om nytt recept och sen åt vi frukost kollade på film och senare begav vi oss till Ikea. Blev lite handling och jag var super seg. Är ju jätte matt i kroppen. Blev lite mat på ikea, köttbullar såklart - det måste man ju bara ät på ikea. Mums va gott det var med mat i magen. Sen gick vi en sväng på Bergvik innan vi åkte till Krhamn och jag klev av och Daniel åkte till Norge. Nu blir det lugnt. Ska slå in två julklappar som jag köpte och sen blir det tv innan jag somnar.

Hoppas ni haft en toppen dag och ni slipper förkyldningen som härjar :P

Kommentarer
Postat av: izza

Ja vill veta om alla julklappar nu på bumsingen!

2008-09-18 @ 21:50:36
Postat av: Anna

julklappar, det känns lite för tidigt ju =)

2008-09-19 @ 00:00:16
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: Anna

ja hösten kan vara mysig men det är så trist att det blir mörkt o kallt brrr inte kul!!

2008-09-19 @ 00:00:34
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: Anna

sen har jag ingen plats att elda ljus på heller på mina 35 kvadrat, ifjol tog min katt eld en gång när han hoppade upp på ett bord med värmeljus det var inte kul!!!! det flammade till men slocknade direkt som tur var, svosch sa det i hans långa fina päls!

2008-09-19 @ 00:01:24
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: Anna

och sen brände han sig 2 ggr med svanspälsen på min kamin som jag eldade i (nu har jag bara elvärme för jag har ingen ved, vi har ju tänkt flytta o så vill jag inte elda pga detta problem med katterna), det luktade bränt katthår, stackarn hade en svart svanstipp!

2008-09-19 @ 00:02:21
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och RÖSTA på mig och LÄNKA till mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-19 @ 00:04:34
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0