Ingen sömn

Ja i natt sova man inte mkt alls vill jag lova, somnade runt kl sju och då var man helt död. Sov till typ kl ett. Fick skicka sms till Izabelle vid nio tiden om att jag inte kunde gå ut och gå. Var ju helt död. Men nu är jag iaf pigg, fått sova lite som sagt.

Har suttit och skrivit med Emma nu, hon har samma handledare som jag till examensarbete och har inte heller fått tag på handledaren. Börjar bli riktigt sur faktiskt. De är ju till för hatt handleda och hjälpa oss genom examensarbetet och så får man inte ens tag på dom. Så jävla dåligt! Men vi kom överräns om att hör av oss till kursledaren om vi inte får någon respons till i morgon. Man vill ju komma igång fort liksom. Surt!!

Har kollat på en mobil som jag vill ha nu, men den verkar inte finnas i lager ngnstans i närheten här så får väl helt enkelt skicka efter den på nätet. Verkar vara bäst så. Men ska ta mig en tur till Karlstad i veckan någon gång iaf. Hade ju tänkt åka idag men nu blir det så sent så struntar i det faktiskt. Så kan man titta iaf om det finns ngn man gillar, men jag tror jag har bestämt mig.

Kommentarer
Postat av: Anna

jobbigt att inte kunna sova!!

2008-11-04 @ 23:25:05
URL: http://annaflickan.blogg.se/
Postat av: mie

sugen på en ny bloggdesign? http://memie.blogg.se/2008/october/lila-bloggdesign-utlottning.html



kanske sugen på att tjäna pengar på din blogg? Då tycker jag du ska gå in och läsa mer här: http://memie.blogg.se/2008/october/tjana-pengar-pa-din-blogg-1.html

2008-11-04 @ 23:27:02
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0